www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 155 dagen geleden)
Bedrijf:

ReadSoft benoemt Partner of the Year 2014

ReadSoft heeft de Partner of the Year Award 2014 voor de Benelux uitgereikt aan Platinum reseller Dynatos, specialist in intelligente documentverwerking en e-invoicing. Binnen het wereldwijde partnernetwerk van ReadSoft worden op ieder continent jaarlijks partners erkend als Partner of the Year.

De Belgische partner werkt al enkele jaren samen met ReadSoft. “Dynatos heeft zich het afgelopen jaar bewezen in expertise, projectbeheersing en klantgerichtheid. Dynatos heeft veel grootschalige projecten uitgevoerd waaronder veel automatiseringsprojecten voor organisaties die gebruikmaken van SAP. Daarnaast toont Dynatos innovatievermogen met de adoptie van nieuwe trends en producten op de markt, waaronder ReadSoft Online.” Vertelt Gert-Jan de Vries, Managing Director ReadSoft Benelux.

Donderdag 12 februari jl. ontving Patrick Slachmuylders, Managing Partner van Dynatos de award uit handen van Gert-Jan de Vries. “Met Dynatos kunnen we terugkijken op een uitstekend jaar,” vertelt Patrick Slachmuylders, “dit is het resultaat van een uitstekende samenwerking met ReadSoft als strategische partner voor het leveren van oplossingen voor documentverwerking en e-invoicing aan onze klanten.”

Over ReadSoft
ReadSoft is een toonaangevende en wereldwijde aanbieder van software oplossingen voor documentautomatisering in de cloud of op locatie. De software stelt bedrijven in staat documentprocessen te automatiseren zoals factuurverwerking en postkamerautomatisering. ReadSoft is wereldwijd de nummer één in factuur automatiseringsoplossingen. Sinds de start in 1991 is ReadSoft uitgegroeid tot een wereldwijde speler met vestigingen in 17 landen op zes continenten en heeft een netwerk van lokale en internationale partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsingborg, Zweden. ReadSoft opereert binnen Perceptive Software, een business unit van Lexmark International. Bezoek www.readsoft.nl voor meer informatie.

Over Dynatos
Dynatos is specialist in intelligente documentverwerking en e-invoicing en maakt deel uit van de Cronos groep. De oplossingen die Dynatos aanbiedt zijn flexibel en integreerbaar met elk type ERP-systeem en met de branche waarin het bedrijf opereert. Dynatos beschikt enerzijds over functionele consultants met een uitgebreide kennis van het “Procure-to-Pay” en “Order-to-Cash” proces en anderzijds garanderen technische consultants een naadloze integratie met de huidige systemen. De aanpak van Dynatos met een minimum aan overhead, zonder de kwalteit uit het oog te verliezen, is uniek in de markt. In de afgelopen jaren heeft Dynatos belangrijke nationale en internationale bedrijven kunnen toevoegen aan haar klantenbestand. Dynatos organiseert maandelijks informatieve seminars op het gebied van intelligente documentverwerking en e-invoicing. Bezoek www.dynatos.be voor meer informatie.

Voor meer informatie
Gert-Jan de Vries, Managing Director ReadSoft Benelux
Telefoon: +31 33 468 14 14
Laatste van ReadSoft B.V.  
Resultaten benchmark automatisering accounts payable onder Microsoft Dynamics AX en NAV gebruikers voor 2015 gepubliceerd

ReadSoft benoemt Partner of the Year 2014

Van Dorp installaties regelt factuurverwerking centraal in Shared Service Center
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 155 dagen
ReadSoft B.V. contact  

Logo ReadSoft B.V.

  +31 33 468 14 14
  Info.benelux@readsoft.com
  www.readsoft.nl
ReadSoft B.V. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers