www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1936 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

FixMeStick verwijdert meest hardnekkige virussen

Consumenten kunnen voortaan zelf virussen, malware, spyware, trojans en rootkits van Windows pc en Mac verwijderen

Hillegom, 17 februari 2015 – FixMeStick introduceert de FixMeStick, een USB-stick voor de consumentenmarkt, die virussen en andere malware detecteert en verwijdert. De FixMeStick draait op zijn eigen besturingssysteem en kan daarom zelfs virussen verwijderen, die een regulier antiviruspakket niet detecteert. De USB-stick is beschikbaar voor zowel Windows als Mac en kost 59 euro.De FixMeStick is een vernuftige en gebruiksvriendelijke USB-stick en combineert  de antivirusprogramma’s  van Kaspersky, Sophos en Vipre tot één krachtige tool. De FixMeStick werkt heel eenvoudig: de gebruiker hoeft hem alleen maar in de USB-poort van zijn of haar computer te stoppen. De stick gaat vervolgens zelf op zoek en verwijdert hardnekkige virussen, malware, spyware, trojans en rootkits. Doordat de FixMeStick op zijn eigen Linux-besturingssysteem draait, heeft het verder geen startende Mac- of Windows-omgeving nodig. De USB-stick kan dus zelfs virussen verwijderen, die het master boot record aantasten.

In tegenstelling tot reguliere virusscanners start de FixMeStick op in zijn eigen omgeving, waardoor virussen en malware stilstaan. Nadat hij de laatste updates heeft gedownload van internet, kan hij ook de nieuwste virussen makkelijk detecteren en verwijderen.

Virussen steeds slimmer
“Veel mensen denken dat ze goed beveiligd zijn met een antivirusscanner”, zegt Stefan Kluin, productmanager bij FixMeStick. “Maar in de praktijk blijkt dat die maar 45 procent van de virussen tegenhoudt. En als je weet dat er jaarlijks 250.000 virussen bijkomen, die steeds slimmer worden, heb je zelf vaak niet eens door dat je computer besmet is. Geen prettig idee als je je computer gebruikt voor de opslag van privéfoto’s of voor internetbankieren.”De FixMeStick bespaart tijd, ergernis en kosten. Gebruik de FixMeStick regelmatig en je hoeft niet meer te investeren in het opschonen van je computer bij een specialist. En nee, de whizzkid in je familie hoef je ook niet lastig te vallen.

Automatische updates
Om virussen en andere malware geen kans te geven, raadt FixMeStick aan de FixMeStick eens in de twee weken te gebruiken. Tijdens de scan zorgt de stick zelf gelijk voor automatische updates van zijn eigen Linux-besturingssysteem en de virusdefinities van Kaspersky, Sophos en Vipre.

De FixMeStick is verkrijgbaar bij Vandenborre (België), Mycom (Nederland) en via www.fixmestick.nl. De USB-stick heeft een adviesprijs van 59 euro.

Kijk voor meer informatie op http://www.fixmestick.nl. Een online videodemonstratie van de FixMeStick is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=sWczcru3C0w.

Over FixMeStick
De initiatiefnemers van FixMeStick verzorgden vijftien jaar lang de internetbeveiliging voor reuzen als Verizon, AT&T en Virgin Media. Ondertussen werden ze steeds vaker gebeld door andere belangrijke klanten: vrienden en familie. Dat zette hen aan het denken.

Veel particulieren en bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om hun internet professioneel te beveiligen en te onderhouden. Een virusscanner hebben ze wel, maar die laat meer dan de helft van alle ellende door. 'Hoe kunnen zij de problemen zelf oplossen?' – dat was de vraag. De FixMeStick is het antwoord. Een slimme, kleine troubleshooter die alle virussen en malware van buiten de computer aanpakt, zodat ze stilstaan. De ingebouwde intelligentie maakt gebruik van drie van de beste antivirusscanners ter wereld en geeft bijna elk virus het nakijken.

De benadering van de FixMeStick heeft de complete antivirusindustrie op haar kop gezet. Alle experts zijn het erover eens dat de traditionele scanners op computers zelf tekortschieten. De FixMeStick schiet ze te hulp met een device waar hackers niet bij kunnen – namelijk buiten de computer. Meer informatie vindt u terug op www.fixmestick.nl.

Perscontact
LVTPR
Nienke Geudeker / Gijs van Beek
Tel.: 030 – 65 65 070
E-mail: ultra-x@lvtpr.nl
Laatste van FixMeStick (EU)  
FixMeStick verwijdert meest hardnekkige virussen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1936 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
FixMeStick (EU.. contact  

Logo FixMeStick (EU)

  +31 (0) 252 25 04 00
  www.fixmestick.nl
FixMeStick (EU.. sociaal  


FixMeStick (EU.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl