www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 88 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Tyco Retail Solutions bundelt krachten met Kurt Salmon en Mobispoke

Drie partijen introduceren gepersonaliseerde winkelbeleving met RFID-technologie

Tyco Retail SolutionsKurt Salmon en Mobispoke bundelen hun krachten en introduceren 1:1 Retailing. Dit nieuwe omnichannel winkelconcept integreert informatie over klanten in een gepersonaliseerde winkelervaring. De winkelervaring omvat onder andere een gepersonaliseerd beeldscherm in de paskamer met productsuggesties en de zoek- en aankoophistorie van de betreffende klant. Ook kan de klant via een app op de smartphone direct om assistentie vragen. Het concept resulteert voor retailers in een toename aan klanten, meer conversie en een stijging in aankopen.

Het nieuwe concept is gebaseerd op Tyco’s RFID-oplossing voor real-time voorraadintelligentie en Mobispoke’s software-oplossingen. Met 1:1 Retailing kunnen retailers een betere winkelervaring bieden, die bestaat uit:

Nauwkeurige voorraadinformatie: Retailers hebben direct inzicht in wat er in hun winkel gebeurt dankzij de real-time voorraadinformatie op artikelniveau. Met deze inzichten kunnen ze hun beleid direct bijsturen en een gestroomlijnde klantervaring realiseren.

Dynamische etalagepoppen: Via een app op de smartphone kunnen klanten direct aanvullende informatie opvragen over de items die de etalagepop draagt, zoals product reviews en de mogelijkheid om assistentie voor dit item in te schakelen.

Dynamische schappen: Via touchscreens in de winkel kunnen klanten direct informatie raadplegen over het product dat in het schap ligt. Deze informatie verschijnt real-time op een scherm bij het schap via RFID op basis van het product dat de klant uit het schap kiest.

Slimme paskamers: Schermen in de paskamers presenteren op basis van RFID informatie over het artikel dat de klant meeneemt om te passen. Bovendien worden er alternatieve items getoond op basis van de zoek- en aankoophistorie. Alle klantinformatie wordt bewaard voor nadere analyse.

Verbonden medewerkers: Medewerkers kunnen via hun tablet eenvoudig aanvullende informatie opzoeken zodra een klant een vraag stelt. Retailers kunnen alle klant- en productvragen via deze tablets verzamelen en beheren. Ook kunnen ze prestatieanalyses maken op basis van de informatie die de tablets bewaren over de interactie tussen medewerkers en klanten.

Tyco’s Store Performance software-platform voorziet retailers van instore, real-time informatie die essentieel is om betere winkelervaringen te creëren. Voorraadintelligentie, ook onderdeel van het platform, helpt retailers om tot op 99% nauwkeurig de voorraad te bepalen. Het platform biedt dan ook een goede basis om 1:1 Retailing succesvol te implementeren.

“Of het nu gaat om een complete omnichannel-aanpak, balanstellingen, winkelbevoorrading of andere vraagstukken op het gebied van voorraadinformatie, nauwkeurigheid van de voorraadinformatie is de sleutel tot een succesvolle toepassing van 1:1 Retailing”, zegt Nancy Chisholm, president van Tyco Retail Solutions. “Tyco’s oplossingen bieden voorraadinzicht en stellen retailers in staat om strategieën op het gebied van winkelervaring effectief in hun winkel te implementeren.”

“Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen retailers nu beschikken over een platform dat de basis biedt voor een interactieve 1-op-1 klantervaring”, zegt Al Sambar, managing partner van Kurt Salmon’s North American Retail en Consumer Group. “Samen met Tyco Retail Solutions en Mobispoke bieden we winkelbedrijven een complete reeks tools die nodig zijn om de prestaties in hun winkels, en daardoor de winkelervaring, er positief uit te laten springen met behulp van 1:1 Retailing.”

“De manier waarop klanten omgaan met artikelen, winkelmedewerkers om hulp vragen en het feit dat ze altijd verbonden zijn met de rest van de wereld, vormt de basis voor Retailing 1:1”, zegt Andy Wong, vice president of client services bij Mobispoke. “Mobispoke ontwerpt unieke en effectieve digitale oplossingen die dit concept in de praktijk brengen, met innovatieve en intelligente mobiele applicaties voor in paskamers, in de winkel en in etalages.”

Bekijk de video voor een impressie van 1:1 Retailing: http://www.kurtsalmon.com/retailingdemolab/#.VMdiY4u4muU

Over Tyco Integrated Fire & Security 

Tyco Integrated Fire & Security, onderdeel van Tyco, ontwerpt, implementeert en onderhoudt brand- en elektronische beveiligingssystemen voor klanten in zakelijke en overheidssectoren. Het portfolio van Tyco Integrated Fire & Security bestaat uit inbraakalarmen, video surveillance, toegangscontrole, elektronische artikelbeveiliging, radiofrequente identificatie, branddetectie, verpleegoproepsystemen, zorg domotica en dwaaldetectiesystemen, paging-/messagingsystemen (met geïntegreerde persoonsbeveiliging), intercomsystemen (met geïntegreerde uitluisterfunctionaliteit en akoestische bewaking), periferie beveiliging, geïntegreerde oplossingen en monitoring. De oplossingen van Tyco Integrated Fire & Security worden gebruikt om mensen, goederen en eigendommen te beschermen en om diefstal te voorkomen. 

Kijk voor meer informatie op de website www.tyco.nl of volg Tyco Integrated Fire & Security op Twitter via @TycoBNL.

Over Kurt Salmon
Kurt Salmon is een internationaal management consulting-bedrijf dat zich richt op het creëren van de marktleiders van morgen. We zijn meer dan alleen maar een partner van onze klanten; we werken met hen samen, integreren onszelf naadloos in hun organisatie om innovatieve maatwerkoplossingen te ontwikkelen voor de uitdagingen van de 21e eeuw waar hun bedrijf mee wordt geconfronteerd.

Succes oogsten in een steeds complexer wordende, consument gestuurde omgeving is een enorme uitdaging. Bedrijven moeten echter verder kijken dan vandaag; ze moeten zichzelf positioneren voor aanhoudend succes in de nóg meer onzekere toekomst. Daar is Kurt Salmon voor. We noemen dit “succes leveren voor wat er hierna gaat komen.” De resultaten leiden tot een transformatie.

Voor meer informatie gaat u naar www.kurtsalmon.com

Over Mobispoke
Voor consumentenmerken is Mobispoke de vertrouwde digitale partner die de winkelervaring van vandaag transformeert om in contact te komen met de altijd verbonden consument door de digitale en fysieke wereld te laten samensmelten. Mobispoke werkt met toonaangevende consumentenmerken voor het creëren van boeiende ervaringen in de winkel. 

Mobispoke levert een mix van diensten en producten, gericht op innovatieve mobiele, web- en instore technologieën. Het Connected Store-platform van Mobispoke maakt verbeterde interacties mogelijk tussen klanten en winkelpersoneel om beter in te kunnen springen op de steeds veranderende behoeften van klanten.

Het team van Mobispoke heeft tientallen jaren ervaring in de detailhandel. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Boston en een innovatielab in Los Angeles.

Voor meer informatie gaat u naar www.mobispoke.com

Press Agency: LEWIS PR 
Elke van der Putten 
Phone +31 (0)40 235 46 00 
E-mail: tyco@lewispr.com

Tyco Integrated Fire & Security 
Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & 
Communications Director Benelux
Phone: +31 (0)88 260 28 99
E-mail: cvdiejenbijloo@tycoint.com
Laatste van Tyco Integrated Fire & Security  
Tyco Integrated Fire & Security stelt Hans Oomes aan als Commercial Director Benelux

Tyco Retail Solutions neemt ShopperTrak over

Tyco implementeert IQ Messenger in Willem-Alexander Kinderziekenhuis van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Partner Summit 2020: Cisco lanceert vereenvoudigd partnerprogramma, nieuwe platforms en oplossingen

HPS Connectivity Solutions en MCS gaan intensieve Private LTE samenwerking aan

Eaton ontvangt als eerste zowel IEC als UL cybersecurity-certificaten voor productontwikkelingsprocessen

Boomi lanceert Project LightSpeed, versimpelt platformgebruik voor niet-technische gebruikers

MKB Fonds en Uniserver nemen gezamenlijk Micros Internetdiensten over

Sofina verwerft minderheidsbelang in Collibra

Red Hat kondigt algemene beschikbaarheid aan van Fedora 33

Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2020 bekend

Handheld Group Expands and Moves to New Dynamic Global Headquarters

Plus500 ziet omzet en het aantal klanten stijgen in derde kwartaal 2020

Zivver haalt 17 miljoen dollar op in een nieuwe financieringsronde voor het versnellen van zijn internationale expansie

Q3 2020 RESULTS ICT GROUP
Nieuwe release SalureConnect: laat data voor je werken

Techone neemt ICT Insight uit Boxtel over

Arrow Electronics wint NetApp EMEA 2020 Partner Excellence Award

Ruim helft organisaties verstuurt gegevens onbeveiligd

Explosief meer malware op bedrijfsnetwerken na terugkomst op de werkvloer

Fortino Capital Partners benoemt Wouter van de Bunt als nieuwe partner in Nederland

Onderzoek VMware: Nederlandse werknemers zien voordelen thuiswerken; management nog niet altijd overtuigd

Western Digital en Dropbox werken samen om de implementatie van cloudinfrastructuur te versnellen

Roche Diabetes Care zet mentale gezondheid van mensen met diabetes centraal rondom Wereld Diabetes Dag 2020

Het onzichtbare IBM Nederland

Ziggo biedt aan elf steden gigabit-internet

Vijf manieren om de Amerikaanse verkiezingen te verstoren

KnowBe4: corona-gerelateerde phishing-e-mails vormden nog steeds grootste dreiging in Q3 2020

E-commercesector vraagt consument op tijd cadeautjes te bestellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 88 dagen
Tyco Integrate.. contact  

Logo Tyco Integrated Fire & Security

  +31 88 260 2600
  tifsnl@tycoint.com
  www.tyco.nl
Tyco Integrate.. sociaal  


Tyco Integrate.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Eaton
Logo Dell Boomi
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo Red Hat, Inc.
Logo Cisco
Logo Roche Diabetes Care
Logo Arrow Electronics
Logo Orange Cyberdefense
Logo Tesorion
Logo Hyarchis
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89597 persberichten
- 5815 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 8966 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com