www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 53 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Waterschap Rivierenland gunt aanbesteding aan Split~Vision

Eindhoven, 27 januari 2015 Waterschap Rivierenland (WSRL) beheert en onderhoudt een zeer groot arsenaal technische objecten in haar gebied, zoals de zuiveringsinstallaties, stuwen en gemalen. Het beheer van de technische informatie van deze technische objecten vraagt om een goede en structurele oplossing. Na een gedegen aanbesteding heeft Waterschap Rivierenland gekozen voor de oplossing van Split~Vision voor het beheer van de meer dan 1500 objecten met al haar documentatie.

Al eerder, in de zomer van 2014 is Split~Vision bij Waterschap Rivierenland gestart met het ontwikkelen en implementeren van een integrale projectplanning; IPP met Microsoft ProjectServer.
Dit is momenteel in volle gang en heeft als doel inzicht te geven in risico’s, resources, capaciteiten en de inzet van mensen over alle projecten heen. Naast het IPP traject lopen er meerdere projecten bij het waterschap waaronder ROB2. Dit project staat voor registratie en ontsluiting van beheerobject gegevens.

Het waterschap beheert en onderhoudt de informatie van al haar technische objecten. Om deze processen te optimaliseren ging het waterschap op zoek naar een omgeving waarin documenten en metagegevens van de beheerobjecten integraal beheerd en ontsloten kunnen worden. Na een gedegen aanbestedingsproces heeft WSRL voor de oplossing van Split~Vision gekozen, met SinglePoint-for-All, als beste optie.

Combineren in één MetaModel
Doordat Split~Vision en het waterschap al samenwerken aan de integrale projectplanning wordt het mogelijk om één Enterprise MetaModel over beide projecten heen te leggen. Hierdoor komen de informatie van projecten, met ProjectServer en objecten, met SharePoint in één integrale omgeving beschikbaar voor alle eindgebruikers, ook op mobiele toepassingen.

WSRL is door deze slimme integratie van beide projecten als eerste waterschap in Nederland op weg om deze BIG-data op een eenduidige manier van bedrijfscontext te voorzien. Naast een organisatiebrede Governance wordt ook een flinke reductie gerealiseerd van die data alsmede grip en sturing.

Metadata
Een belangrijke factor in deze aanbesteding is het onderdeel metadata. Vanuit het oogpunt van applicatie- en functioneel beheer, realiseert WSRL het centraal beheer van de metadata op een eenvoudige en nauwkeurige wijze met SinglePoint-for-All. De metadata bijvoorbeeld worden geautomatiseerd toegekend bij de import en ‘registratie’ van documenten.

Waterschap Rivierenland neemt hiermee de volgende stap richting volledig digitaal werken. Door het werken met een integrale projectplanning en het beheer en de ontsluiting van technische documentatie wordt hierin een belangrijke stap gezet.

Nadere informatie over SinglePoint-for-All, integrale projectomgevingen en beheer technische objectinformatie is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.

Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.

I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.

Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.

SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
Laatste van Split~Vision  
Veiligheidsregio Twente in drie maanden live met SinglePoint-for-All

Veiligheidsregio Twente snelt naar hoog niveau van digitalisering met SinglePoint-for-All

Luchtmachtdagen 2016 gebruikt SinglePoint-for-All
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 53 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Split~Vision contact  

Logo Split~Vision

  (040) 206 33 44
  info@splitvision.nl
  www.splitvision.nl
Split~Vision sociaal  


Split~Vision tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Logo Ivanti
Logo Ebury Nederland
Logo Thales
Logo WorldStream
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89888 persberichten
- 5845 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9216 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers