www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 62 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

EVOSWITCH VERLENGT GOLD-STATUS ALS PARTNER VAN AMS-IX

Partnership met AMS-IX gefocust op Amsterdam als interconnectiehub

Amsterdam, 27 januari 2015 – EvoSwitch, een toonaangevende leverancier van duurzame en innovatieve carrier- en cloud-neutrale datacenterdiensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) aan EvoSwitch voor het tweede jaar op rij de Gold-status heeft toegekend. Dit is het hoogste niveau dat voorbehouden is voor de meest succesvolle partners die ISP’s, Content & Cloud Providers en andere internetverwante partijen verbinden met AMS-IX. EvoSwitch staat in voor de colocatie van een deel van de netwerkinfrastructuur van AMS-IX in zijn AMS1-datacenter in de regio Groot-Amsterdam, waar klanten een verbinding tot stand kunnen brengen met ongeveer 700 met AMS-IX verbonden netwerken over de hele wereld.

AMS-IX vernieuwde zijn partnerprogramma in 2013 en voerde verschillende statusniveaus voor partners in, terwijl het maximum werd gehaald uit co-marketing om zowel de partners als Amsterdam als hub voor interconnectie op het openbare Internet te promoten.

Mark Cooper, Chief Commercial Officer (CCO) van AMS-IX: “Onze partners spelen een belangrijke rol in de groei van AMS-IX. Vorig jaar sloot 74% van onze nieuwe klanten aan via een partner, ten opzichte van 68% in 2013. We waren het eerste internetknooppunt ter wereld dat een partnerprogramma lanceerde, waarbij de partners een integraal onderdeel van onze strategie waren. EvoSwitch heeft bewezen een sterke en geëngageerde partner te zijn, en we kijken ernaar uit ons onderlinge succes in 2015 voort te zetten.”

“We zijn natuurlijk enorm blij met de verlenging van onze status als AMS-IX-partner”, aldus Eric Boonstra, Managing Director van EvoSwitch. “Zij bieden een grote waarde voor onze klanten die nood hebben aan internetconnectiviteit met lage latentie. Naarmate onze klantenmix evolueert van internetgericht naar leveranciers en kopers van Cloud-diensten, verwachten we dat AMS-IX een leidinggevende rol zal spelen in de terbeschikkingstelling van een platform voor neutrale, gedistribueerde connectiviteitsdiensten die niet alleen ten goede komen aan onze klanten, maar ook aan Amsterdam als regio waar internationale organisaties hun wereldwijde of regionale Cloud-platforms bouwen en onderling met elkaar verbinden.”

AMS-IX lanceerde zijn partnerprogramma als reactie op een toenemende vraag van partijen over de hele wereld die zich wilden aansluiten op AMS-IX. Sinds de lancering heeft AMS-IX klanten van over de hele wereld verwelkomd. AMS-IX-partners die collocatie of netwerkdiensten aanbieden, spelen een belangrijke rol bij de aansluiting van deze klanten.

----------

Over AMS-IX

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) is het grootste internetknooppunt ter wereld. Het is in de vroege jaren ’90 opgericht als een non-profit, neutraal en onafhankelijk internetknooppunt. Momenteel komen bijna 700 aangesloten onafhankelijke netwerken samen om onderling internetverkeer van meer dan 3 Terabit per seconde uit te wisselen.

Het AMS-IX platform biedt IP interconnectie- en peering-diensten van gegarandeerde hoge kwaliteit voor alle typen IP-verkeer, of het nu gaat om traditionele data, Voice-over-IP, mobiel internetverkeer of video. Door peering kunnen deze netwerken hun eindgebruikers (consumenten en bedrijven) stabiele, snelle en kost-efficiënte internetdiensten leveren. 

AMS-IX beheert ook ‘s werelds eerste mobiele peeringpunten: de Global GPRS Roaming Exchange (GRX), de Mobile Data Exchange (MDX)  en het IPX Interconnectiepunt. AMS-IX beheert daarnaast nog drie Internet Exchanges in het buitenland: AMS-IX Hong Kong, AMS-IX Caribbean op Curaçao en AMS-IX East Africa Exchange Point in Kenia. AMS-IX’s dochteronderneming AMS-IX USA Inc. beheert AMS-IX New York, AMS-IX Bay Area en AMS-IX Chicago in de Verenigde Staten. www.ams-ix.net

Over EvoSwitch

EvoSwitch is een toonaangevende provider van veilige en hyperconnected cloud- en carrier-neutrale datacenter diensten. Met duurzame datacenters op de grootste wereldwijde knooppunten van het Internet, is EvoSwitch thuisbasis voor 's werelds belangrijkste content-, cloud- en netwerkproviders. EvoSwitch legt nadruk op het faciliteren van marktplaatsen binnen het datacenter, waarbij aantoonbare waarde wordt gecreëerd voor klanten en partners. www.evoswitch.com

Neem voor meer informatie contact op met AMS-IX en/of EvoSwitch PR & Communicatie:

AMS-IX
Pauline Hartsuiker
T: +31 (0)20 305 8999
M: +31 (0)6 4893 1648
E: pr@ams-ix.net

EvoSwitch
Sabrina Pollack
T: +31 (0)20 316 5170
M: +31 (0)6 21159290
E: pr@evoswitch.com
Laatste van EvoSwitch  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 62 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
EvoSwitch contact  

Logo EvoSwitch

  +31 (0)20 3165170
  info@evoswitch.com
  evoswitch.com
EvoSwitch sociaal  


EvoSwitch tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89806 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl