www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1781 dagen geleden)
Bedrijf:

Xinno, partner van I.R.I.S. Nederland, sluit HP WorkSite aan op haar Juridische Werkplek in de cloud

Marktleidend document management systeem nu in Nederland beschikbaar tegen een vast bedrag per maand per gebruiker

Amsterdam, 14 januari 2015

Xinno, ICT professional met specifieke kennis van de branche van juridische dienstverleners, en I.R.I.S. Nederland, gespecialiseerd in Enterprise Content Management oplossingen en ruim 10 jaar gecertificeerd partner voor WorkSite, slaan de handen ineen en leveren nu HP WorkSite volledig in de ‘cloud’ en completeren daarmee de Juridische Werkplek van Xinno. Een primeur in Nederland!

Wereldwijd wordt WorkSite door meer dan 2.000 gerenommeerde advocatenkantoren ingezet. In Nederland werkt ruim de helft van de top 50 kantoren met WorkSite. Met de inzet van WorkSite houden kantoren grip op al hun documenten en e-mail in één digitaal dossier, en kunnen advocaten veilig op een standaard manier samenwerken. WorkSite is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook en werkt zo intuïtief dat de meerwaarde van gebruik zich direct laat gelden.

Xinno en I.R.I.S. zijn er in geslaagd tot een best practice inrichting te komen van WorkSite, aangevuld met de modules van I.R.I.S. die een gemakkelijke migratie van data en een slimme koppeling met de overige systemen binnen de Juridische Werkplek mogelijk maakt.

De Juridische Werkplek vereist als Software as a Service oplossing geen grote initiële investeringen. Xinno ontzorgt met deze dienst van alles wat met ICT te maken heeft en stelt kantoren in staat om op een flexibele manier van dezelfde middelen en functionaliteiten gebruik te maken die de grote kantoren reeds inzetten. Zo kan ieder kantoor haar cliënten zo professioneel en efficiënt mogelijk bedienen.

Ramon van den Heuvel, directeur Xinno: ‘‘Vanaf de oprichting van Xinno hadden wij de visie om advocatenkantoren te voorzien van kant-en-klare online werkplekken in de cloud. De werkplek moet naar eigen inzicht van de professional worden samengesteld met de tools die wij beschouwen als de ‘best-of-breed’ in de markt voor de advocatuur. WorkSite als Document Management Systeem maakt een dergelijke state of the art online werkplek compleet. Wij zijn trots op het feit dat wij het vertrouwen van zowel I.R.I.S. Nederland als HP genieten om onze unieke samenwerking succesvol te laten worden.’’

Rick Gruijters, Manager Sales I.R.I.S. Nederland: “Wij wilden onze ervaring van ruim zeventig WorkSite implementaties in Europa graag vertalen naar een ‘best practice’ aanpak, waardoor kantoren op een laagdrempelige manier gebruik kunnen maken van WorkSite. In de zoektocht naar een partner die WorkSite in de cloud kon aanbieden aan kantoren buiten de Nederlandse Top 50 hoefden we niet lang na te denken over een samenwerking met Xinno. Wij hebben de afgelopen jaren een succesvolle geschiedenis opgebouwd met Xinno als implementatiepartner en projectbegeleider. We zien hen door hun specialisatie en hoge mate van praktische kennis als dé partij om WorkSite als onderdeel van de Juridische Werkplek volledig in de cloud aan te bieden.’’

Xinno adviseert en levert ICT oplossingen voor de advocatuur, het notariaat en zakelijke dienstverleners. Xinno is in 2014 hostingpartner geworden van I.R.I.S. Nederland voor HP WorkSite in Nederland, België en Luxemburg. Door de ruime ervaring met ICT oplossingen bij middelgrote en grote advocatenkantoren beschikken de professionals van Xinno over de unieke combinatie van de kennis van branche specifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve ICT oplossingen voor de juridische dienstverleners. Xinno is daarmee als geen ander in staat producten, diensten en ideeën optimaal af te stemmen op de behoefte van de juridische professional.

I.R.I.S. Nederland is onderdeel van de I.R.I.S. Group, één van Europa’s grootste specialisten op het gebied van Enterprise Content Management. De vakkennis van I.R.I.S. omvat strategisch advies bij het beheer van informatie, de digitalisering van documenten, het beheer van de inhoud en de levensduur van de informatie.
De producten en diensten van I.R.I.S. zijn erop gericht de productiviteit van mensen en processen te verhogen en de circulatie van de gegevensstroom binnen de onderneming te verbeteren.

Voor meer informatie zie www.xinno.nl en www.irisecm.com.
Eerder van Xinno  
2 sep 2019 BVD Advocaten kiest voor de cloud oplossing van Xinno 

17 apr 2018 XINNO is per direct ‘’Premium Reseller’’ van DocsCorp in Nederland

24 okt 2016 Stadermann Luiten Advocaten voegt iManage Work toe aan haar online werkplekken die worden beheerd door Xinno
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1781 dagen
Xinno contact  

Logo Xinno

  020 – 242 0800
  sales@xinno.nl
  www.xinno.nl
Xinno sociaal  


Xinno tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl