Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 172 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CFF Communications

Atradius moderniseert HR-proces en verlaagt kosten met Oracle Human Capital Management Cloud

Nieuwssamenvatting
Financieel dienstverlener Atradius heeft Oracle Human Capital Management Cloud gekozen voor het doorlopend verbeteren van zijn HR-processen. Atradius koos voor de modules Talent Management, Workforce Management en Performance Management om enerzijds het applicatielandschap binnen de organisatie te moderniseren en anderzijds kosten te verlagen. Oracle-partner Profource implementeerde de oplossing binnen de gestelde tijd en het budget.

Nieuwsfeiten
  • Atradius heeft gekozen voor Oracle Human Capital Management Cloud (Oracle HCM Cloud). Het bedrijf gaat voor de gehele workforce van 3.500 man in 35 landen werken met Oracle Talent Management Cloud, waaronder performance-managementfunctionaliteit, en Oracle Workforce Management Cloud. De oplossing bij Atradius ondersteunt zes talen.
  • Het bedrijf wilde de verouderde PeopleSoft-applicaties van Oracle vervangen en op die manier zijn HR-processen moderniseren. Ook zocht de organisatie naar een oplossing die eenvoudig te beheren is en kosten helpt te reduceren.
  • De keuze voor Oracle HCM Cloud levert Atradius veel voordelen op. Dankzij de geïntegreerde business-intelligence-mogelijkheden zijn overzichtelijke rapportages te maken, die Atradius helpen processen beter te sturen. Zo wordt het proces van hire tot retire inzichtelijker met realtime informatie – en dat over 35 landen wereldwijd.
  • Daarnaast stelt Oracle HCM Cloud de organisatie in staat beloningen en prestaties te koppelen, wat erg belangrijk is in de financiële dienstverlening. Verder profiteert het bedrijf nu van een zeer gebruiksvriendelijke interface en is het mogelijk mobiel te werken dankzij Oracle HCM Cloud Mobile-apps.
  • Profource, Diamond-level-partner in het Oracle PartnerNetwork, verzorgde de implementatie van Oracle HCM Cloud en realiseerde dit binnen de gestelde doelstellingen voor wat betreft budget en tijd. Binnen zes maanden was Oracle HCM Cloud operationeel bij Atradius. Onderdeel van de implementatie was de migratie van alle personeelshistorie, zoals locatie- en salarisgegevens.
  • Profource maakte het met Oracle Identity Management ook mogelijk vanaf één centrale server in te loggen in de cloud en on-premise via single sign-on.

Ondersteunende quotes
  • “Met Oracle HCM Cloud heeft Atradius een toekomstvaste oplossing in handen”, zegt Henry Barenholz, Senior Director HCM Leader Benelux & Nordics bij Oracle. “De organisatie begint met twee modules, maar de eerste plannen voor uitbreiding zijn al gemaakt. Wij hebben voor Atradius nu de basis gelegd voor verdere mogelijkheden op HR-gebied.”
  • “Wij zijn erg verheugd over onze keuze voor Oracle HCM Cloud”, zegt Jörg Müller, Director IT Services bij Atradius. “Zo hebben we de total cost of ownership verlaagd met 20 tot 25 procent en kunnen we onze processen verbeteren met behulp van Oracle. Oracle HCM Cloud ondersteunt bijvoorbeeld onze jaarlijkse evaluatiemomenten met ons personeel, hoe we doelen uitzetten en ze evalueren.”
  • “Deze implementatie was ook voor ons een uniek project”, zegt Berry Clemens, Director van Profource. “De gefedereerde beveiliging maakt het mogelijk in te loggen in zowel de cloud als on-premise. Wat de implementatie daarnaast ook bijzonder maakt, is de tijdsplanning en het budget waarbinnen we de oplevering gerealiseerd hebben.”

Ondersteunende bronnen:
Over Atradius
De Atradius Groep biedt wereldwijd tal van diensten op het gebied van kredietverzekering tot incasso. Met meer dan 160 kantoren in 50 landen heeft Atradius toegang tot kredietinformatie over 100 miljoen bedrijven wereldwijd. De producten van Atradius helpen bedrijven over de hele wereld om zich in te dekken tegen betalingsrisico's die verbonden zijn aan de verkoop van producten en diensten op krediet.

Over Profource
Profource (Dordrecht, 2002) is volledig gespecialiseerd in Oracle. Ruim 250 consultants helpen klanten om het beste uit hun Oracle-systemen en -applicaties te halen. Profource ontwikkelt zelf ook producten als aanvulling op bestaande software van Oracle, zoals Profource Banking Cloud.

Contact
Gijs van Beek

LVTPR
Office: +31 30 65 65 070
Email: oracle@lvtpr.nl

Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Oracle Benelux
Office: +31 30 6699126
Mobile: +31 6 2710 6264
Email: ria.lagerweij@oracle.com

Volg Oracle Nederland op Twitter:@Oracle_NL
en word lid van de LinkedIn groep Oracle Nederland

Over Oracle
Oracle combineert hardware en software in een oplossing voor zowel de cloud als uw datacenter. Voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL), bezoek www.oracle.com.

Handelsmerk

Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of zijn dochterondernemingen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.
Laatste van Oracle Nederland  
Thomson Reuters rolt ONESOURCE Indirect Tax uit op Oracle Cloud Infrastructure met Oracle Autonomous Database

Office Depot Europe verenigt Human Resources Management met Oracle Fusion Cloud HCM

Oracle voorziet zijn wereldwijde activiteiten vanaf 2025 volledig van hernieuwbare energie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 172 dagen
Oracle Nederla.. contact  

Logo Oracle Nederland

  +31 030 669 9000
  www.oracle.com/nl
Oracle Nederla.. sociaal  


Oracle Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl