www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 172 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Emerson Network Power constateert zes datacentertrends om in de gaten te houden

Breda, 21 januari 2015Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur, identificeert zes datacentertrends die de komende tijd steeds belangrijker zullen worden.

“Om de immense datacenteruitdagingen aan te kunnen van implementatiesnelheid, schaalbaarheid, beveiliging, beheer en efficiëntie, is er tegenwoordig meer keuze dan ooit”, zegt Lal Karsanbhai, de nieuwe president van Emerson Network Power in Europa. “In zo’n snelle branche is er een grote vraag naar innovaties die zorgen voor nieuwe trends.”

1. Cloud wordt oud
Cloud is de motor achter innovatie. Vooruitstrevende organisaties combineren cloudgebaseerde diensten als analytics, samenwerking- en communicatietools om hun klanten beter te begrijpen en hen sneller de juiste producten te leveren. Het resultaat: steeds meer organisaties beheren hybride omgevingen waar on-premise IT-systemen samen gaan met strategisch gebruik van cloud- en co-locatie-diensten om zo het gebruik en de flexibiliteit te verbeteren. Voor wat betreft cloud-providers: zij moeten laten zien dat ze snel kunnen opschalen en tegelijkertijd aan de service level agreements blijven voldoen om succesvol te blijven in een steeds competitievere markt.

2. Integratie vergroot bereik
Door veel veranderingen in diverse markten gedreven door innovatie, digitalisatie en mobiliteit is de behoefte aan snelle integratie en convergentie groter dan ooit. Dit leidt tot integratie en convergentie die verder reikt dan de IT-stack alleen, naar de systemen die die stack ondersteunen. Wat het meest opvalt, is dat de datacenterfaciliteiten nu ontworpen en ingericht worden vanaf geïntegreerde, voorgefabriceerde modules. Deze nieuwe aanpak om ontwikkeling te faciliteren maakt het voor organisaties als Facebook mogelijk volledig op maat gemaakte, high-performance datacenters neer te zetten in dertig procent minder tijd dan wanneer ze dat op de traditionele wijze zouden doen. Door het combineren van de voordelen van snelle implementatie, inherente schaalbaarheid en uitstekende prestaties, is dit een aantrekkelijk alternatief voor het verkrijgen van extra IT-capaciteit.

3. Convergentie op macroniveau 
Meer dan de helft van de deelnemers aan het Data Center 2025-project voorspelde dat minimaal zestig procent van de telecommunicatienetwerkfaciliteiten in 2025 datacenters zullen zijn. 79 procent verwacht dat minstens de helft van alle telecombedrijven co-locatiefaciliteiten in hun netwerk hebben. Deze convergentie zorgt uiteindelijk voor meer standaardisatie in de technologie die wordt gebruikt om spraak- en datadiensten te faciliteren en de silo’s af te breken die voorheen om deze twee belangrijke functies heen zaten gebouwd.

4. Software maakt de weg vrij voor nog meer software
Virtualisatie is een van de duidelijkste trends in de datacenterbranche in de afgelopen twintig jaar. De impact van deze ontwikkeling zal blijven zorgen voor verandering in de nabije toekomst, al was het maar omdat virtualisatie verder gaat dan computing voor netwerk en opslag. Een van de belangrijkste uitdagingen in deze virtuele revolutie zal het beheer van hardware zijn. De meeste organisaties hebben te weinig inzicht om virtuele en fysieke systemen gezamenlijk te beheren en dat gat moet worden gedicht om de weg vrij te maken voor het software-defined datacenter.

5. De grenzen versterken Nu organisaties meer gebruikmaken van analytics, locatiegebaseerde diensten en gepersonaliseerde content, worden faciliteiten aan de rand van het netwerk essentieel in het bereiken van een competitief voordeel. Scoren met deze mogelijkheid vereist een standaard intelligente en hoogbeschikbare infrastructuur dicht bij de gebruikers. Organisaties die problemen bij de netwerkrand negeren, zullen achter de feiten aan lopen vanwege de explosieve groei van het netwerkverkeer.

6. Beveiliging wordt de nieuwe beschikbaarheid Een nieuwe bedreiging steekt de kop op in de vorm van cybersecurity. Steeds meer datacenter- en facilitymanagers zullen samen met hun IT-beveiligingsteams de technologie en software van de datacenterapparatuur moeten auditen om veiligheid te garanderen en beveiligingsmechanismen van installateurs en serviceproviders te evalueren die toegang hebben tot de apparatuur.

“Het ontwerp van datacenters wordt in rap tempo intelligenter en meer geïntegreerd”, voegt Karsanbhai toe. “Hierdoor zien we nu een nieuwe generatie van middelen die sneller reageert op de veranderende eisen in de branche en zorgt voor eenvoudiger datacenterbeheer en effectiever gebruik van kapitaal.”Voor meer informatie over Emerson Network Power en zijn oplossingen voor datacenterinfrastructuren: www.EmersonNetworkPower.nl.

# # #

Over Emerson Network Power
Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR), levert software, hardware en diensten voor het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van datacenters en faciliteiten in de gezondheidszorg en de industrie. Emerson Network Power is een betrouwbare industriële leverancier van slimme infrastructuurtechnologieën. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor het beheer van datacenterinfrastructuren, die de kloof tussen IT en facilitymanagement dichten. De efficiëntie en de beschikbaarheid van de oplossingen zijn onverminderd hoog, ongeacht de benodigde capaciteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door lokale servicetechnici van Emerson Network Power. Meer informatie over de producten en diensten van Emerson Network Power is te vinden op www.EmersonNetworkPower.nl.

Over Emerson
Emerson (NYSE: EMR, gevestigd in St. Louis (VS)) brengt als geen andere wereldwijde marktspeler technologie en engineering samen in de vorm van innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Het bedrijf kent daartoe vijf verschillende divisies: procesbeheer, industriële automatisering, noodstroomvoorziening, klimaattechnologie en commerciële en residentiële oplossingen. De omzet in het boekjaar 2014 bedroeg 24,5 miljard dollar. Meer informatie is te vinden op www.Emerson.com.

Contact
LVTPR
Nienke Geudeker / Gijs van Beek
Tel.nr.: 030 - 65 65 070
E-mail: emersonnetworkpower@lvtpr.nl
Laatste van Vertiv  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 172 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Vertiv contact  

Logo Vertiv

  +31 76 578 1600
  www.vertiv.com/nl-emea
Vertiv sociaal  


Vertiv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers