www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1783 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

NETGEAR introduceert drie krachtige netwerkproducten voor groeiende bedrijven

• Nieuwe chassis-serie met ongeëvenaarde mogelijkheden
• Draadloze controller voor omgevingen met hoge gebruikersdichtheid
• High-performance rackmount ReadyNAS voor veeleisende omgevingen


Gouda, 19 januari 2015 — NETGEAR (www.netgear.com) introduceert drie nieuwe producten die een hogere doorvoersnelheid en een uitgebreide functionaliteit bieden voor betere netwerkprestaties in bedrijven en onderwijsinstellingen. Dit nieuwe, schaalbare aanbod voor draadloos toegangsbeheer, switching en opslag in omgevingen met een hoge gebruiksdichtheid, maakt de prijs / prestatie verhouding van het commerciële productportfolio van NETGEAR nog aantrekkelijker.

NETGEAR heeft de nieuwe producten ontwikkeld met een focus op hoge prestaties, flexibele inzetbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn ontworpen voor netwerken in groeiende en middelgrote bedrijven met grotere campussen of vestigingen, maar ook voor middelgrote horecagelegenheden, scholen, universiteiten en groeiende medische instellingen.

ProSAFE® M6100 Chassis Series: ‘s Werelds eerste alles-in-één chassis onder de 8.000 dollar, biedt de meest intensief uitgeruste Gigabit en 10G poortoplossing in een 4U-uitvoering. Het is een volledig gedistribueerde, passieve backplane oplossing met volledige beheer- en voedingsredundantie.
• ProSAFE WC9500 Premium Wireless Controller: Deze high-performance controller is compatibel met de volledige reeks van NETGEAR’s zakelijke ProSAFE Managed Access Points. Het is een schaalbare, gecentraliseerde oplossing voor omgevingen met een hoge gebruiksdichtheid en biedt capaciteit voor 200 access points per controller in een gestapelde configuratie.
• ReadyNAS® 3130 Series Network Attached Storage: Deze 4-bay NAS heeft een capaciteit tot 24 TB en een 1U form factor voor eenvoudige montage in een rack. De krachtige processor ondersteunt tot 200 gelijktijdige gebruikers en is in het bijzonder geschikt voor gevirtualiseerde omgevingen.

“Bedrijven, horecagelegenheden en onderwijsinstellingen zijn op zoek naar netwerkoplossingen die met het bedrijf mee kunnen groeien, zonder dat de prestaties eronder lijden. Wanneer ze meer gebruikers moeten toevoegen, of meer access points moeten aansluiten, bijvoorbeeld op een nieuwe vestiging, dan hebben ze oplossingen nodig die een hogere gebruiksdichtheid ondersteunen en voorbereid zijn op toekomstige applicaties en apparatuur,” stelt Peter Newton, senior director product management bij NETGEAR’s Commercial Business Unit. “Met deze behoeften in ons achterhoofd, hebben we nieuwe prestatienormen gesteld voor onze nieuwe M6100 Chassis reeks. De WC9500 Premium Controllers ondersteunen zelfs nog grotere implementaties wanneer ze gestapeld worden, net als de ReadyNAS 3130 met zijn krachtige processor. Alle drie de producten vervullen niet alleen de zakelijke behoeften van vandaag, maar ook die van morgen. Hun totale waarde is daardoor ongeëvenaard in deze marktsector.”

ProSAFE M6100 Chassis Series
De nieuwe ProSAFE M6100 Chassis Series (www.netgear.com/m6100) is een high-density chassis alternatief voor stapelbare zakelijke switches. Het is een betaalbaar en bijzonder flexibel chassis-platform dat snelle, veerkrachtige, volledig redundante en op de toekomst voorbereide switched netwerken mogelijk maakt, zonder dat daar enorme IT-budgetten voor nodig zijn.

"Dankzij de M6100 Series, konden wij meer bandbreedte en efficiëntie in het beheer voor ons switched netwerk realiseren, terwijl we tegelijkertijd de redundantie-footprint voor de kern van ons netwerk konden verbeteren,” vertelt Gary Girolimon, de IT-directeur van het Goffstown schooldistrict in New Hampshire.

De M6100 Chassis Serie heeft een Gigabit access layer en 10 Gigabit distribution layer switches in een 4U hoogte. Met meer dan 1.4 Tbps switching en routing capaciteit, een passieve backplane, volledig beheer en fabric nonstop forwarding redundancy, levert de M6100 Series een ongeëvenaarde veerkracht en schaalbaarheid. De operationele software en de systeembeheerfuncties maken het leveren van L2 / L3 / L4 diensten voor zakelijke randimplementaties en MKB kernimplementaties bijzonder eenvoudig. De UPOE-functionaliteit breidt dit potentieel nog verder uit en maakt de M6100-reeks een veilige investering voor de toekomst.

De M6100-reeks is ontworpen voor centraal gebruik in een klein tot middelgroot bedrijfsnetwerk, of als een geaggregeerde toegangsoplossing voor een grotere campus of een middelgroot bedrijfsnetwerk. Voor wie een veerkrachtige Gigabitverbinding nodig heeft voor desktops of 10G voor gevirtualiseerde server- en opslagbehoeften, biedt de M6100 de snelste backplane snelheden op de markt.

De M6100 Chassis Serie biedt verschillende poortcombinaties voor verschillende behoeften, met tot 144-poorts Gigabit of 72-poorts 10 Gigabit poorten. NETGEAR biedt een kostenefficiënte ProSAFE M6100 Starter Kit (XCM8903SK-10000S) voor een kant en klare oplossing:

• 1 M6100-3S base chassis (XCM8903)
• 1 blade 40x1G + 4x10G (XCM8944)
• 1 PoE+ daughter card (XCM89P)
• 1 power supply unit (APS1000W)
• 1 fan tray front to back (AFT603)
• Rack-mount kit (met handgrepen) voor 2-post racks en bedradingskasten
• Rails kit voor 4-post racks en bedradingskasten

De ProSAFE M6100 Chassis Series Starter Kit is beschikbaar voor een adviesprijs van $ 7.990. De ProSAFE M6100 Chassis Series is voorzien van de toonaangevende NETGEAR ProSAFE Levenslange Hardware Garantie, verzending van vervangende onderdelen op de eerstvolgende werkdag en 24/7 levenslange technische ondersteuning.

ProSAFE WC9500 Premium Wireless Controller
De ProSAFE WC9500 Wireless Controller (www.netgear.com/WC9500) is een volledig nieuwe high-performance draadloze controller die de volledige reeks van acht (8) ProSAFE Managed Access Points aanstuurt, zowel single-band als dual-band (www.netgear.com/business/products/wireless/business-wireless/). De controller is ontworpen met het oog op eenvoudig beheer en gebruiksgemak bij implementaties met een hoge gebruiksdichtheid en biedt zakelijke functionaliteit, maar dan zonder de kosten en de complexiteit die hier vaak bij komen kijken. De WC9500 is een schaalbare, veilige mobiele toegangsoplossing, voor organisaties met tientallen medewerkers en met ondersteuning voor duizenden gelijktijdige gebruikers verdeeld over 600 access points in een gestapelde configuratie van drie controllers. Het is de perfecte oplossing voor middelgrote tot grote organisaties met multimediabehoeften die een grote bandbreedte vereisen, zoals groeiende bedrijven, onderwijsinstellingen, universiteiten, medische instellingen en horecagelegenheden met access points in de kamers.

Dankzij het Ufast™ protocol, zorgt de WC9500 voor supersnelle access point detectie, Layer 2 en Layer 3 fast roaming, een vangpagina voor gastentoegang, een volledig gedistribueerde architectuur en eenvoudige configuratie en dynamisch RF-beheer in omgevingen met een hoge gebruikersdichtheid. Ook het 'pay as you grow' licentiemodel is eenvoudig schaalbaar en zorgt ervoor dat organisaties alleen betalen voor wat ze nodig hebben. De WC9500 is bovendien klaar voor 802.11ac en daarmee voor de toekomst.

De ProSAFE WC9500 Premium Wireless Controller is voorzien van de toonaangevende NETGEAR ProSAFE Levenslange Hardware Garantie, levenslange verzending van vervangende onderdelen op de eerstvolgende werkdag en 24/7 levenslange technische ondersteuning. De WC9500 is beschikbaar voor een adviesprijs van $ 8.099.

ReadyNAS 3130 Series Network Attached Storage
De NETGEAR ReadyNAS productreeks (www.netgear.com/readynas) van network attached storage levert bedrijven een geavanceerde doch eenvoudige oplossing voor het centraliseren, beveiligen en beheren van de toegang tot de digitale activa. De ReadyNAS combineert optimale prestaties met het grensverleggende ReadyNAS besturingssysteem (OS 6.2) met de unieke vijf lagen aan bescherming van data, backup, sync en beheer via de cloud. De ReadyNAS is voorzien van innovatieve technologieën, zoals de onbeperkte snapshots, thin provisioning en via de cloud beheerde replicatie voor het drastisch verminderen van de mogelijkheid van dataverlies.

De nieuwe 4-bay ReadyNAS 3130 (www.netgear.com/readynas-rackmount) met vier Gigabit Ethernet poorten heeft een 1U form factor voor eenvoudige rackmontage in groeiende kantoren van elke grootte. Hij heeft capaciteit voor maximaal 24 TB aan high-performance opslag en kan tot 200 gebruikers gelijktijdig ondersteunen. Dankzij de nieuwe en krachtiger CPU, is de ReadyNAS 3130 virtualization-klaar met iSCSI ondersteuning, thin provisioning functionaliteit en compatibiliteit met VMware® en Microsoft Hyper-V® — krachtige tools voor bedrijven die gebruikmaken van de voordelen van virtuele infrastructuren.

De ReadyNAS 3130 is leverbaar zonder harddisks (RN3130) of met vier 2TB harddisk (RN31342E). RN3130, de nieuwe, harddiskloze uitvoering, is nu wereldwijd leverbaar tegen een adviesprijs van $ 1.417. De zakelijke ReadyNAS-producten zijn voorzien van NETGEAR's vijfjarige hardwaregarantie, vijfjarige verzending van vervangende onderdelen op de eerstvolgende werkdag en 24/7 levenslange technische ondersteuning.

###

Voor meer informatie
Pride PR
Ivette van der Elst / Laura de Vries
+31 71 568 00 28
netgear@pridepr.nl

NETGEAR
Arend Karssies
akarssies@netgear.com
www.netgear.com

Over NETGEAR
NETGEAR (Nasdaq: NTGR) is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. Voor de consument maakt het bedrijf hoogwaardige, betrouwbare en eenvoudige producten voor thuisnetwerk, opslag en digitale media. Voor het bedrijfsleven ontwikkelt NETGEAR netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van ‘grote IT’. Daarnaast levert NETGEAR thuisoplossingen voor de klanten van service providers. NETGEAR-producten zijn gebouwd op basis van bewezen technologieën en zijn gericht op betrouwbaarheid en gemak. De producten worden verkocht in meer dan 28.000 winkellocaties over de hele wereld, en door meer dan 37.000 resellers. Het hoofdkwartier van NETGEAR is gevestigd in San Jose, Californië
Eerder van NETGEAR  
26 sep 2019 NETGEAR introduceert Pro-AV ontwerpcentrum voor integrators en leveranciers van oplossingen

23 sep 2019 NETGEAR SLUIT ZICH AAN BIJ DE OPEN SECURITY AND SAFETY ALLIANCE

6 sep 2019 NETGEAR breidt Wifibereik en -capaciteit uit met Nighthawk WiFi 6 Mesh Extender
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1783 dagen
PR contact  

Logo Pride PR
NETGEAR contact  

Logo NETGEAR

  +31(0)182-587000
  info@netgear.nl
  www.netgear.nl
NETGEAR sociaal  


NETGEAR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl