www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1708 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor introduceert multi-tenant ERP voor fabrikanten

Nieuwe versie Infor LN helpt aanpassingen en implementatiekosten te verminderen en de gebruikerservaring en productiviteit te verbeteren

Barneveld, 19 januari 2015Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een verbeterde versie van Infor LN aan, die diepere verticale en micro-verticale functionaliteiten biedt en de noodzaak voor duur maatwerk terugdringt. Infor LN vormt de ruggengraat voor bedrijven in de sectoren automotive, luchtvaart & defensie, hightech en de maakindustrie, en is nu multi-tenant om de specifieke industriebehoeften van Infor CloudSuites te ondersteunen. Omdat Infor gelooft dat geen twee clouds hetzelfde zijn, kent de nieuwste versie van Infor LN een op maat gemaakte aanpak en helpt de oplossing klanten te focussen op de unieke productiebehoeften van hun organisatie.

De nieuwe versie omvat een aantal functionele verbeteringen voor orderbeheer, facturatie, inkoop, magazijnbeheer, projectplanning en kwaliteitsmanagement. Infor LN is een enterprise resource planning (ERP) oplossing die alles, van ontwerp tot de levering, beheert met een gespecialiseerde out-of-the-box aanpak die is afgestemd op specifieke branches of micro-verticals. Infor LN is beschikbaar via een cloud-hosted of on-premise versie. De vernieuwde gebruikerservaring is door Hook & Loop, Infor’s interne ontwerpbureau, ontworpen. 

De belangrijkste functies:
 • Belangrijke ERP-upgrades – Een belangrijke verbetering omvat de afhandeling van voorraad in quarantaine (afgekeurde items), inspecties en kwaliteitstracking via het serienummer van het product. Het inkoopproces is voorzien van een nieuw aanvraagformulier, dat samen met Hook & Loop is ontworpen. Kopers kunnen zodoende een weloverwogen keuze maken bij de selectie van een leverancier en het aanvraagproces versnellen. De krediet- en doorberekeningsfuncties hebben tot doel de handmatige facturatieprocessen te verminderen. Documenten, zoals facturen en orderbevestigingen, kunnen nu automatisch en direct naar klanten en leveranciers worden gemaild. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de personeelsbehoefte.
 • Branchespecifieke verbeteringen – Micro-verticale verbeteringen zijn aan het product toegevoegd om de functionaliteiten af te stemmen op de branchespecifieke behoeften. Voor fabrikanten omvat Infor LN nu de product configuration management (PCM) tool, die grafische productconfiguratie mogelijk maakt. De after-market service support-functie is ook herzien om de planning, prijsstelling en de afhandeling van klantonderdelen te stimuleren. In combinatie met de onlangs verbeterde auditing-maatregelen biedt Infor LN gebruikers nu betere controle. Voor klanten in de automobielsector zijn specifieke procedures voor kwaliteitsmanagement ingebouwd om de prijsstelling van materialen te ondersteunen.
 • Vernieuwde gebruikerservaring – De nieuwste versie van Infor LN biedt een betere gebruikerservaring. Infor LN maakt nu gebruik van HTML 5 in combinatie met Infor Ming.le™, een sociaal samenwerkingsplatform. De combinatie van een verbeterde gebruikerservaring en meer intuïtieve workflows kan helpen om vele dagelijkse uitdagingen te verlichten en een betere besluitvorming te ondersteunen.
IDC quote
“De investeringen van Infor zijn essentieel voor de transitie die fabrikanten zouden moeten maken in het moderniseren van hun applicaties en bedrijfsarchitectuur,” aldus Kimberly Knickle, Practice Director, en Robert Parker, Group Vice President bij International Data Corporation (IDC).1

Infor quote
“Klanten komen naar ons toe met specifieke micro-verticale behoeftes, om zo de bedrijfsvoering te verbeteren. En hoewel vele uitdagingen vergelijkbaar zijn, willen ze onze software niet op maat aanpassen zodat het aan hun branchespecifieke eisen voldoet. De nieuwste versie van Infor LN is daarom geoptimaliseerd en biedt een op maat gemaakte aanpak om de operationele efficiëntie voor discrete fabrikanten te verbeteren,” zegt Edward Talerico, industry director bij Infor. “Infor biedt op zorgvuldige wijze een aanpak die ontwikkeld is om te voldoen aan de eisen van specifieke micro-verticale sectoren, ongedachte hun grootte of budget.”

1 IDC Manufacturing Insights, “Perspective: Infor’s 2014 Approach to Serving Manufacturing,” Doc# MI249526, June 2014.

Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepubliceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 73.000 klanten in 200 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor het realiseren van snelheid, met een innovatief ontwerp dat eenvoudig, transparant en elegant is en een rijke gebruikerservaring biedt. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor-klanten zijn onder andere:
 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 22 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 16 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 16 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxemerken
# # #

Voor meer informatie:

Anke van Heerebeek
L&DJ PR
020 205 04 28   
anke@l-dj.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar: http://nl.infor.com/company/news/multi-tenant-erp/
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Infor  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1708 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Infor contact  
Logo Infor
  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  
Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl