www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 86 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CFF Communications

Graydon kiest voor nieuw Oracle end-to-end informatieplatform

De bedrijfsinformatiespecialist gebruikt Big Data voor het succesvol uitvoeren van haar strategische koers

Nieuwssamenvatting
Graydon, bedrijfsinformatiespecialist op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie kiest Oracle als leverancier van een nieuw end-to-end informatieplatform, waarmee het bedrijf vooral de ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten vergemakkelijkt en faciliteert. Het platform bestaat uit Engineered Systems (Exadata Database Machine, Big Data Appliance, Exalytics In-Memory Machine) met Oracle Database software inclusief Database Options en Oracle Business Intelligence.

Nieuwsfeiten

  • Graydon kiest Oracle als leverancier van zijn nieuwe end-to-end informatieplatform voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten.
  • Oracle levert Graydon een Engineered Systems omgeving die is opgebouwd uit 2 Exadata Database Machines, een Big Data Appliance en een Exalytics In-Memory Machine. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Oracle Database software inclusief Database Options en Oracle Business Intelligence. Hiermee consolideert Graydon diverse verspreide IT-omgevingen op verschillende locaties en migreert deze naar één enkel platform. Door deze migratie bespaart het bedrijf op beheerkosten en kan het veel efficiënter werken.
  • Graydon werkt aan de transformatie van een data-leverancier naar een business intelligence-specialist. Het bedrijf gaat klanten voorzien van financiële, macro-economische en commerciële inzichten zodat bedrijven betere zakelijke beslissingen kunnen nemen om hun resultaten te optimaliseren.
  • Graydon koos onder meer voor Oracle vanwege het Oracle Insight-programma. Binnen dit programma heeft Oracle al zijn wereldwijde kennis op het gebied van bedrijfstransformatie gebundeld. Het programma ondersteunt bedrijven met keuzes op het gebied van een nieuwe architectuur of een nieuw applicatielandschap. Het biedt daarbij onder meer handvatten voor procesinrichting en implementatie.
  • Ook de 30 jaar lange ervaring die Oracle heeft in het managen en beheren van data heeft een rol gespeeld bij de keuze. Oracle kan als geen ander via het technologie portfolio grote hoeveelheid data (gestructureerd & ongestructureerd) uit meerdere bronnnen samen brengen in een datawarehouse voor analyses en rapportage doeleinden. Deze kennis en mogelijkheden sluiten precies aan op het business model van Graydon.
  • Ook de geïntegreerde big data appliance van Oracle heeft Graydon overtuigd. De appliance omvat technologie als Hadoop (Cloudera), een NoSQL-database en Oracle Enterprise Manager. Via big data connectors is de appliance gekoppeld aan Exadata, Endeca Exalytics Fusion Middleware.
Ondersteunende quotes:
  • Met de oplossingen van Oracle kan Graydon zijn ambities waarmaken om klanten te voorzien van inzichten waarmee ze zich beter kunnen onderscheiden in de markt, hun concurrentiepositie kunnen verstevigen en hun processen kunnen optimaliseren”, zegt Peter van den Heuvel, CIO van Graydon. “Ook de geïntegreerde big data appliance van Oracle heeft ons overtuigd. Onze informatie moet een cruciaal element worden bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierbij voorzien we de directie niet alleen van relevante sector- en marktinformatie, maar koppelen we die ook aan trends en ontwikkelingen. Dit fundament zorgt ervoor dat de klant beslissingen gaat nemen op basis van solide informatie en inzichten. De klant kan zo niet alleen veel beter anticiperen op ontwikkelingen in zijn markt, kosten besparen, processen optimaliseren en risico’s anticiperen, maar hij kan ook veel sneller zakelijke opportuniteiten gebruiken om een voorsprong te nemen op de concurrentie.”
  • Wij zijn erg enthousiast over de keuze van Graydon voor onze technologie en expertise”, zegt Reinier van Grieken, Managing Director van Oracle Nederland. “De keuze benadrukt de kracht van ons Insight-programma waarmee we klanten de juiste route bieden naar de toekomst en hen helpen de juiste technologische keuzes te maken.”
Laatste van Oracle Nederland  
Oracle Cloud Guard en Oracle maximale beveiligingszones nu beschikbaar

Oracle Cloud VMware-oplossing nu beschikbaar in alle wereldwijde regio's en in Oracle Dedicated Region Cloud@Customer

Oracle Autonomous Database nu beschikbaar in datacenters van klanten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 86 dagen
Oracle Nederla.. contact  

Logo Oracle Nederland

  +31 030 669 9000
  www.oracle.com/nl
Oracle Nederla.. sociaal  


Oracle Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo CloudSuite B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo iQibt B.V.
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Pure Storage
Logo Avit Group
Logo Diamanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89285 persberichten
- 5794 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8736 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau