Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1892 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Graydon kiest voor nieuw Oracle end-to-end informatieplatform

De bedrijfsinformatiespecialist gebruikt Big Data voor het succesvol uitvoeren van haar strategische koers

Nieuwssamenvatting
Graydon, bedrijfsinformatiespecialist op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie kiest Oracle als leverancier van een nieuw end-to-end informatieplatform, waarmee het bedrijf vooral de ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten vergemakkelijkt en faciliteert. Het platform bestaat uit Engineered Systems (Exadata Database Machine, Big Data Appliance, Exalytics In-Memory Machine) met Oracle Database software inclusief Database Options en Oracle Business Intelligence.

Nieuwsfeiten

  • Graydon kiest Oracle als leverancier van zijn nieuwe end-to-end informatieplatform voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten.
  • Oracle levert Graydon een Engineered Systems omgeving die is opgebouwd uit 2 Exadata Database Machines, een Big Data Appliance en een Exalytics In-Memory Machine. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Oracle Database software inclusief Database Options en Oracle Business Intelligence. Hiermee consolideert Graydon diverse verspreide IT-omgevingen op verschillende locaties en migreert deze naar één enkel platform. Door deze migratie bespaart het bedrijf op beheerkosten en kan het veel efficiënter werken.
  • Graydon werkt aan de transformatie van een data-leverancier naar een business intelligence-specialist. Het bedrijf gaat klanten voorzien van financiële, macro-economische en commerciële inzichten zodat bedrijven betere zakelijke beslissingen kunnen nemen om hun resultaten te optimaliseren.
  • Graydon koos onder meer voor Oracle vanwege het Oracle Insight-programma. Binnen dit programma heeft Oracle al zijn wereldwijde kennis op het gebied van bedrijfstransformatie gebundeld. Het programma ondersteunt bedrijven met keuzes op het gebied van een nieuwe architectuur of een nieuw applicatielandschap. Het biedt daarbij onder meer handvatten voor procesinrichting en implementatie.
  • Ook de 30 jaar lange ervaring die Oracle heeft in het managen en beheren van data heeft een rol gespeeld bij de keuze. Oracle kan als geen ander via het technologie portfolio grote hoeveelheid data (gestructureerd & ongestructureerd) uit meerdere bronnnen samen brengen in een datawarehouse voor analyses en rapportage doeleinden. Deze kennis en mogelijkheden sluiten precies aan op het business model van Graydon.
  • Ook de geïntegreerde big data appliance van Oracle heeft Graydon overtuigd. De appliance omvat technologie als Hadoop (Cloudera), een NoSQL-database en Oracle Enterprise Manager. Via big data connectors is de appliance gekoppeld aan Exadata, Endeca Exalytics Fusion Middleware.
Ondersteunende quotes:
  • Met de oplossingen van Oracle kan Graydon zijn ambities waarmaken om klanten te voorzien van inzichten waarmee ze zich beter kunnen onderscheiden in de markt, hun concurrentiepositie kunnen verstevigen en hun processen kunnen optimaliseren”, zegt Peter van den Heuvel, CIO van Graydon. “Ook de geïntegreerde big data appliance van Oracle heeft ons overtuigd. Onze informatie moet een cruciaal element worden bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierbij voorzien we de directie niet alleen van relevante sector- en marktinformatie, maar koppelen we die ook aan trends en ontwikkelingen. Dit fundament zorgt ervoor dat de klant beslissingen gaat nemen op basis van solide informatie en inzichten. De klant kan zo niet alleen veel beter anticiperen op ontwikkelingen in zijn markt, kosten besparen, processen optimaliseren en risico’s anticiperen, maar hij kan ook veel sneller zakelijke opportuniteiten gebruiken om een voorsprong te nemen op de concurrentie.”
  • Wij zijn erg enthousiast over de keuze van Graydon voor onze technologie en expertise”, zegt Reinier van Grieken, Managing Director van Oracle Nederland. “De keuze benadrukt de kracht van ons Insight-programma waarmee we klanten de juiste route bieden naar de toekomst en hen helpen de juiste technologische keuzes te maken.”
Laatste van Oracle  
Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

Rabobank wint Business Rules Excellence Award voor Risk Detection Assessment

Eno kiest voor Oracle Health Insurance Back Office
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1892 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Oracle contact  

Logo Oracle

  030 - 669 9000
  infomail_nl@oracle.com
  www.oracle.nl
Oracle sociaal  


Oracle tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl