Datum: (1298 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Truphone breidt channel-team uit

Jens Leers en Ruud Bouten van start met kanaalstrategieBilthoven, 4 december 2014 - Truphone, de mobiele provider voor internationaal zakelijk bellen en internetten, voegt twee nieuwe medewerkers aan zijn channel-team toe. Dit is in lijn met de eerdere bekendmaking in november, dat Truphone zich ook gaat richten op verkoop via het kanaal. Jens Leers (36 jaar) treedt aan als Director of Channel Sales en Ruud Bouten (34 jaar) als Channel Marketeer. In zijn nieuwe functie is Leers verantwoordelijk voor alle channel sales-resultaten en Bouten voor de channel-marketingactiviteiten. Het ontplooien van gezamenlijke activiteiten met partners zal hierbij centraal staan.

Jens heeft veel ervaring in de telecomsector. Hij startte zijn carrière in 2001 bij Road Phone dat later The Phone House Business Centers werd. Hierin was hij werkzaam in diverse sales-rollen, zowel binnen- als buitendienst. Na The Phone House maakte hij de overstap naar T-Mobile Netherlands B.V. als Partner Manager B2B. Tot zijn start bij Truphone was hij werkzaam bij MBC als franchisenemer.

Bouten begon zijn carrière in 2001 bij Dutchtone, dat later Orange werd. Bouten was werkzaam bij Customer Service gericht op consumenten, waarna hij de overstap maakte naar de overheidsdesk en retail support. Na Orange switchte hij naar IT, bij SCC Services B.V. als Marketing & Program manager. Na vier jaar ging Ruud aan de slag als Product Marketeer bij QIPtree, dochter van het voormalige Qurius. Tot zijn overstap naar Truphone was hij werkzaam als Marketeer Unified Communications bij Ingram Micro.

Rob van Velzen, Managing Director Truphone Nederland: “Truphone heeft zich in het afgelopen jaar enorm ontwikkeld. We zijn uitgegroeid tot een mobiele provider die internationale zakenreizigers vrijheid biedt door hoge kwaliteit roaming in het buitenland te realiseren, zonder onverwachte kosten. We zijn er van overtuigd dat Jens en Ruud een goede bijdrage leveren aan het opzetten van de marketingactiviteiten voor én in samenwerking met onze partners om onze positie op de zakelijke markt nog verder te versterken.”

Jens Leers over zijn aanstelling: “Truphone is een jong bedrijf met gedreven medewerkers en juist die gedrevenheid zorgt voor heel veel energie. Truphone vertaalt diezelfde gedrevenheid door in het aanbod voor partners. Truphone biedt bijvoorbeeld wereldwijd één contract voor meerdere vestigingen van een bedrijf.”

Ruud Bouten: “Onze partners kunnen zelf bepalen welke service ze leveren bij de producten. We gaan als Truphone veel mooie dingen doen. Hier bedoel ik niet alleen de gezamenlijke marketingactiviteiten voor het kanaal, maar ook mèt het kanaal.”

---

Over Truphone
Truphone, opgericht in 2006, is de telecomprovider voor internationaal bellen. Met Truphone’s netwerk kunnen klanten in een groeiende lijst van landen bellen, sms-en & internet gebruiken tegen lokale tarieven. In alle overige landen kan men van deze diensten gebruik maken tegen lage roaming tarieven. Op het Truphone-netwerk zijn daarnaast Truphone+, een gratis WiFi-service, en Truphone Mobile Recording beschikbaar voor klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen en het bedrijf heeft tevens kantoren in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, Australië, Hongkong, Spanje en Polen. Voor meer informatie: www.truphone.nl

Voor meer informatie:
Whizpr
Marjan Schrader/ Tessa Weber
T. 0317 410 483
E. truphone(at)whizpr.nl