Datum: (1325 dagen oud)
Bedrijf:

Neopost & Human Inference benoemd tot visionary in Magic Quadrant voor Data Quality ToolsArnhem, 5 december 2014Human Inference, onderdeel van de Information Management-divisie van Neopost en Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, is door Gartner als ‘visionary’ ingedeeld in het Magic Quadrant voor Data Quality Tools. De doorlopende samenwerking, als onderdeel van Neopost Customer Information Management, met onder andere Satori Software en DMTI Spatial stelt Human Inference in staat om haar visie wereldwijd uit te rollen. Bovendien is Neopost nu nog beter uitgerust voor de zakelijke markt, dankzij de Human Inference Master Data Management (MDM)-oplossingen zoals Customer Hub en de recent gelanceerde oplossingen voor het MKB, Data Improver.

Frans Verstraten, managing director van Human Inference en Neopost Customer Information Management voor de EMEA-regio: “Dat Gartner ons voor 2014 opnieuw benoemt als visionary is een erkenning voor ons werk in de datakwaliteitsmarkt. De samenwerking met Neopost, sinds 2012, heeft ons geholpen nieuwe markten aan te boren, zowel lokaal als internationaal. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Human Inference en de rest van de Neopost Group kunnen we onze klanten een breder aanbod voorleggen. We helpen organisaties om een integraal klantbeeld te creëren en zo het maximale uit hun investeringen te halen. Human Inference speelt steeds weer in op de klantbehoeften in een voortdurend ontwikkelende markt. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij onze MDM-oplossingen niet alleen on premise leveren, maar ook in de cloud. En dan zowel een volledige operationele datakwaliteitsoplossing als een open source-versie.”

Enno Ebels, CEO van Human Inference: “Neopost Customer Information Management investeert in de datakwaliteitstrategie door DMTI Spatial en eerder Human Inference aan het portfolio toe te voegen. Datakwaliteit is essentieel voor de interactie met klanten. Onze oplossingen helpen organisaties om hun klanten meer toegevoegde waarde te bieden en hen efficiënter te benaderen. Neopost maakt de ambitie van internationale groei waar dankzij dit soort oplossingen.”

* Gartner, Inc. Magic Quadrant for Data Quality Tools, Saul Judah & Ted Friedman, 26/11/2014.

-------------

Over het Magic Quadrant

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan in haar onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen leveranciers te selecteren met de hoogste waarderingen. Gartner onderzoekspublicaties bestaan ??uit de opinies van Gartner’s onderzoeksafdeling en moeten niet worden opgevat als feitelijke statements. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel af.

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al meer dan 25 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook een kantoor in Duitsland. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING, KPMG, KPN, Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group, Post NL, Ymere en Wehkamp. Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen. Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl/ Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
035-5822730
humaninference@marcommit.nl