Contentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1913 dagen geleden)
Bedrijf:

All IT Rooms eerste in BeNeLux met DCIM-as-a-Service oplossing

Alle DCIM-voordelen zonder de kapitaaluitgaven

Nederland , 3 december 2014 - All IT Rooms introduceert vandaag de eerste DCIM-as-a-Service oplossing in de Benelux, genaamd allDCIM®. Dit nieuwe aanbod, gebaseerd op het iTRACS DCIM-softwareplatform, biedt All IT Rooms aan op basis van een pay-per-use servicemodel. Op deze manier kunnen klanten profiteren van een volledig functionele DCIM-oplossing zonder de gebruikelijke grote aanschafkosten.

Ronald Kok, directeur van All IT Rooms: “We hebben deze oplossing ontwikkeld omdat we zien dat middelgrote bedrijven behoefte hebben aan meer efficiëntie bij het beheer van hun computerruimten en datacenters. Onze klanten willen een grotere beschikbaarheid van hun IT-omgevingen. Ze willen ook de benodigde capaciteit beter kunnen beheren en voorspellen. Tegelijkertijd staan ze voor de uitdaging om de operationele kosten terug te brengen. Door DCIMaaS aan te bieden, kunnen we onze klanten op een kostenefficiënte manier de datacentermanagementcapaciteiten bieden die ze nodig hebben.“

Als onderliggende DCIM-software voor allDCIM®, heeft All IT Rooms gekozen voor iTRACS van CommScope. Ronald Kok licht toe: “Het iTRACS DCIM-platform is het enige platform dat interactieve visuele 3D-modellen, geavanceerd connectiviteitsbeheer en een open platform biedt. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de iTRACS DCIM-software kan All IT Rooms hun klanten extra services als capaciteitsbeheer, IMAC-services (Incident, Moves, Adds & Changes), beheer door derden, 24x7-bewaking en activa- en inventarisbeheer bieden.“

Rogier den Boer, DCIM Sales Manager Europa, CommScope: ”We zijn er trots op dat iTRACS onderdeel uitmaakt van de DCIMaaS-oplossing van All IT Rooms. Door deze technologie aan te bieden als een service en te combineren met de services van All IT Rooms, is het nu ook voor middelgrote bedrijven mogelijk om de capaciteit, beschikbaarheid en efficiëntie van hun fysieke infrastructuur te verbeteren.’’

De DCIM-as-a-Service van All IT Rooms zal worden geïmplementeerd en ondersteund door CANS. Paul van ’t Wout (CEO, iTRACS-integrator, CANS):Met veel plezier ondersteunen we All IT Rooms met hun unieke benadering voor het bieden van DCIM-services aan hun klanten. Hoewel iedere DCIM-implementatie uniek is, zijn we enthousiast over dit project omdat deze technologie nog nooit eerder is aangeboden als een service binnen de Benelux.”

iTRACS Converged Physical Infrastructure Management, CPIM, myAnalytics en imVision zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van CommScope, Inc.

Over All IT Rooms
All IT Rooms is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van 24 x 7 beschikbaarheid voor ICT. Wij zien uw Business Continuity als onze doelstelling. Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, herinrichten, renoveren, verbouwen of verhuizen van computerruimtes en datacenters.  All IT Rooms geeft onafhankelijk advies, maar stelt ook  programma’s van eisen op, maakt rapportages over computerruimtes, begeleidt aanbestedingen, schrijft bestekken, bouwt computerruimtes en verzorgt ook de serviceverlening en tevens het monitoren en beheer van computerruimten. All IT Rooms beschikt over alle benodigde kennis die van belang is voor een computerruimte: bouwkundige voorzieningen, klimaatbeheersing, beveiliging, noodstroom, IT, elektrotechniek, verhoogde vloeren en management. All IT Rooms is een allround specialist voor uw computerruimte/serverruimte/datacenter.

Kijk voor meer informatie op www.allitrooms.com

Over CommScope
CommScope (www.commscope.com, NASDAQ: COMM) heeft een rol gespeeld in vrijwel alle toonaangevende communicatienetwerken ter wereld. We creëren de infrastructuur die personen en technologieën met elkaar verbindt tijdens elke evolutie. Onze portfolio met end-to-endoplossingen bevat onder meer essentiële infrastructuren die onze klanten nodig hebben voor het bouwen van uitstekend presterende netwerken, bekabeld of draadloos. De technologie blijft veranderen, maar onze doelstelling blijft gelijk: het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van netwerken voor thuis, op het werk en onderweg.

Over CANS
Gecertificeerde iTRACS-integrator CANS (www.cans.nl) heeft vele jaren internationale ervaring op het gebied van DCIM, IT-servicebeheer en infrastructuurbeheer. Sinds de oprichting in 1994, heeft CANS vaak bewezen een waardevolle en creatieve partner te zijn voor grote organisaties en bedrijven. Met haar unieke en uitgebreide kennis is CANS een partner op alle beheerniveaus.

Contactgegevens voor nieuwsmedia bij All IT Rooms:

Naam: Ronald Kok (Directeur)
Tel.nr.: +31 70 319 89 99
E-mail: ronald.kok@allitrooms.com
Laatste van All IT Rooms B.V.  
All IT Rooms introduceert serverruimte beheerdiensten.

All IT Rooms bouwt computerruimte in Brazilië.

Nieuw: energie-investeringsaftrek op rack koeling
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1913 dagen
All IT Rooms B.. contact  

Logo All IT Rooms B.V.

  070 31 98 999
  info@allitrooms.com
  www.allitrooms.com
All IT Rooms B.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl