www.LVTPR.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1778 dagen geleden)
Bedrijf:

Felton ICT Services; groei Cloud oplossingen parallel aan de vraag naar Managed Netwerk- en Security diensten

Naast de vraag van haar klanten naar Cloud diensten, ziet Felton de vraag naar haar Managed Netwerk- en Security diensten net zo hard groeien. De voortdurende technische ontwikkelingen en veranderende security uitdagingen zorgen ervoor dat de klant een steeds sterker beroep doet de netwerk en security specialismes van Felton. Door het toenemende gebruik van mobiele apparatuur, Cloud computing, social media en BYOD in het bedrijfsleven is er meer complexiteit in het netwerkbeheer opgetreden en zijn er meer aanvalsmogelijkheden - en daarmee informatiebeveiligingsrisico’s – dan ooit.

“Wat wij merken is dat veel van onze huidige en nieuwe klanten, ondanks de Cloud adoptie een sterke behoefte hebben aan een goede ondersteuning op het netwerk- en security beheer. De proactieve en meedenkende werkaanpak van Felton heeft ervoor gezorgd dat Felton steeds vaker de partner van keuze is voor zowel ICT outsourcing alsmede ICT Outtasking vraagstukken”, aldus Stan Bridie, CEO Felton ICT Services. “Felton blijft daarom investeren in haar mensen en diensten van het hoogst haalbare niveau. Op deze manier krijgen onze klanten niet allen de beste ondersteuning, ze worden op zeer grondige wijze ontzorgd zodat zij zich niet meer hoeven af te vragen hoe het met haar netwerk gesteld is en of er security risico’s zijn.”

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de dienstverlening van Felton en wat dit voor uw ICT omgeving kan betekenen? Bel of mail ons gerust op 035-6773898 of sales@felton.nl.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.
 
Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht wordt geholpen. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland.
 
En Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijke vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van Public-, Hybrid- en Private Clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Back-up, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook Twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Felton ICT Services  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1778 dagen
Felton ICT Service.. contact  
Logo Felton ICT Services
  035-6773898
  info@felton.nl
  www.felton.nl
Felton ICT Service.. sociaal  
Felton ICT Service.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl