www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 1 dag geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Coster Diamonds kiest SPS voor vernieuwing en beheer IT-infrastructuur

Reeuwijk, 27 november 2014 – Coster Diamonds, één van de grootste diamantairs van Europa, heeft voor de vervanging en het beheer van een groot deel van haar IT-infrastructuur gekozen voor SPS, specialist in beheer en continuïteit van IT-omgevingen. Coster Diamonds maakt de overstap naar servervirtualisatie op basis van VMware en het redundant uitvoeren van de IT-infrastructuur. Voor het registreren van de logistieke en administratieve processen maakt de organisatie gebruik van Microsoft Dynamics AX. Om over te stappen naar de nieuwe versie, moest de IT-infrastructuur aan specifieke eisen voldoen. Hiervoor wilde Coster Diamonds samenwerken met een partij die de IT kan vervangen, ervaring heeft op het gebied van Dynamics AX-implementaties en als partner optreedt bij het IT-beheer. Via Dynamics AX-migratiepartner HSO heeft de organisatie gekozen voor SPS. Naast de vernieuwing van de IT neemt SPS de nieuwe VMware-omgeving in beheer.

De continuïteit van de IT-infrastructuur wordt voor Coster Diamonds steeds belangrijker. Zo worden facturen op dit moment nog handmatig opgesteld en achteraf verwerkt. Na de update van Dynamics AX wil de organisatie anytime en anyplace direct facturen maken door een online koppeling met Dynamics AX en door het gebruik van tablets. Omdat de afhankelijkheid van IT hiermee groeit, is ervoor gekozen om de overstap te maken naar servervirtualisatie en de nieuwe omgeving redundant uit te voeren.
 
André Kruijer, IT-manager bij Coster Diamonds: “Samen met SPS hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan om de behoeftes omtrent onze IT-infrastructuur in kaart te brengen. Rekening houdend met toekomstige uitbreidingen is er een analyserapport opgesteld, op basis waarvan wij diverse offertes hebben opgevraagd. De ervaring met Dynamics AX, de geboden structurele oplossing en de deskundige manier waarop SPS te werk is gegaan, zijn doorslaggevend geweest in onze keuze. Servervirtualisatie is nieuw voor ons, daarom maken we ook gebruik van de RES-Q managed services van SPS. De nieuwe gevirtualiseerde omgeving wordt straks door hen gemonitord en beheerd. Zo zijn we verzekerd van een stabiele en zorgeloze IT-infrastructuur en kunnen wij ons focussen op de branchespecifieke processen.”

Linda Verweij, COO bij SPS: “Wij hebben al enkele jaren een strategisch partnership met HSO om klanten Microsoft Dynamics AX, uit de cloud, aan te bieden. Door de combinatie van de applicatiekennis van HSO met de expertise van SPS op het gebied van infrastructuur en beheer, zijn wij in staat klanten volledig te ontzorgen. In het geval van Coster Diamonds was het rendabeler om de IT-omgeving on-premise te hebben. Met de vervanging van de storage-, server- en netwerkomgeving zet Coster Diamonds een belangrijke stap naar verdere optimalisatie van de bedrijfsprocessen, zoals het digitaliseren van het verkoopproces. Met meer dan 300.000 bezoekers per jaar is dit zeker een efficiencyslag.”

Naar verwachting wordt het project in februari 2015 opgeleverd.

--------------------

Over Coster Diamonds
Coster Diamonds is één van de grootste diamantairs van Europa met ruim 300.000 bezoekers per jaar. Coster Diamonds verkoopt diamanten en juwelen aan bezoekers van over de hele wereld die in meer dan 30 verschillende talen te woord kunnen worden gestaan. Coster Diamonds is ideaal gelegen in het hartje van Amsterdam, tussen het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Meer informatie via www.costerdiamonds.com/.

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business Service Management (BSM) oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij meer dan 450 gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de Business Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: “Manage IT the Gensys Way”. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op Twitter via @spsholding

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
035-5822730
sps@marcommit.nl
Laatste van SPS  
Michiel Swaans start als sales consultant cloudoplossingen bij SPS

Rijndam Revalidatie focust op innovatie en besteedt IT-beheer volledig uit aan SPS

SPS en Mavim innoveren IT-portfoliomanagement
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 1 dag
PR contact  

Logo Marcommit
SPS contact  

Logo SPS

  0182-302222
  info@sps.nl
  www.sps.nl
SPS sociaal  


SPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers