Datum: (1305 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Truphone rolt Nederlandse kanaalstrategie uitBilthoven, 27 november 2014- Truphone, de mobiele provider voor internationaal zakelijk bellen en internetten, rolt haar kanaalstrategie uit voor dealers in Nederland. Doel van Truphone is daarbij de verkoop van zakelijke, internationale abonnementen te stimuleren om zo de positie van het bedrijf in de Nederlandse zakelijke telecommarkt nog verder te versterken. Dutchtel is de eerste partner waar Truphone mee van start gaat.

Zorgeloos internationaal bellen en internetten
Klanten van Truphone kunnen in ruim 70 procent van alle internationale reisbestemmingen profiteren van lage kosten, omdat Truphone de eerste provider is die door middel van één bundel roamingkosten afschaft in 66 landen. Truphone-klanten kunnen hun mobiele apparaten in 66 landen op precies dezelfde manier gebruiken als in Nederland, met lokale gespreks- en datakwaliteit. Iedere belminuut, SMS of MB die in één van deze 66 landen wordt verbruikt, is onderdeel van dezelfde bundel. Gebruikers kunnen altijd en overal ter wereld profiteren van lage en voorspelbare tarieven. 

Partners
Partners van Truphone profiteren van een aantrekkelijk verdienmodel. De belangrijkste reden voor partners om samen te werken met Truphone is de onderscheidende propositie die voor bedrijven met zakelijke reizigers voordelen biedt. Truphone-partners kunnen één contract bieden voor meerdere vestigingen van een bedrijf, wereldwijd. Verder kunnen partners zelf bepalen welke service ze leveren bij de producten.

Patrick Balleur, Telecom specialist en mede-oprichter van Dutchtel: “Bij Dutchtel zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Dat doen we door te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en besparingen. Onze recente samenwerking met Truphone is daar een goed voorbeeld van. Dankzij dit partnership zijn onze internationaal werkende klanten veel beter bereikbaar en helpen wij hen bovendien een enorme besparing op belkosten te realiseren. Inmiddels is de eerste Truphone-klant met kantoren in Londen, Singapore, Los Angeles en New York een feit. De samenwerking met Truphone is een waardevolle aanvulling op het productenportfolio van Dutchtel.” 

Rob van Velzen, Managing Director Truphone: “We zijn nu ruim 1,5 jaar in Nederland actief met Truphone. Het dealerlandschap is een essentieel onderdeel van de strategie van Truphone en we zijn zeer verheugd dit nu ook in Nederland uit te rollen. Er is erg veel vraag naar onze diensten en we vertrouwen erop dat onze partners een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de vraag in de markt”.

---

Over Truphone
Truphone, opgericht in 2006, is de telecomprovider voor internationaal bellen. Met Truphone’s netwerk kunnen klanten in een groeiende lijst van landen bellen, sms-en & internet gebruiken tegen lokale tarieven. In alle overige landen kan men van deze diensten gebruik maken tegen lage roaming tarieven. Op het Truphone-netwerk zijn daarnaast Truphone+, een gratis WiFi-service, en Truphone Mobile Recording beschikbaar voor klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen en het bedrijf heeft tevens kantoren in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, Australië, Hongkong, Spanje en Polen. Voor meer informatie: www.truphone.nl

Voor meer informatie:
Whizpr
Marjan Schrader/ Tessa Weber
T. 0317 410 483
E. truphone(at)whizpr.nl