OZMO cloud telephony lanceert Vast-mobiel integratie 2.0!Veghel, 27 november 2014 -OZMO cloud telephony biedt nu een Vast-mobiel integratie met volledige ondersteuning van privé-gebruik met de zakelijke mobiele telefoon. Daarnaast ondersteunt OZMO het gebruik van een Softclient op de PC in combinatie met een mobiele telefoon als audio apparaat. Gebruikers hebben dan geen vaste telefoontoestellen of USB-headsets meer nodig, waardoor werken in de cloud nog eenvoudiger wordt.

Vast-mobiel integratie, ook wel “VaMo” genoemd, is een oplossing waarbij vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd. De mobiele telefoon maakt daarbij onderdeel uit van de vaste telefooncentrale. Naast een mogelijke kostenbesparing levert dit vooral voordelen op qua functionaliteiten. Zo is er bezetsignalering van mobiele telefoons op de centrale, en kunnen mobiele gebruikers gesprekken via kantoor ontvangen met nummerbehoud van de afzender.

Bij gebruik van vast-mobiel integratie is het niet meer noodzakelijk om het mobiele nummer te communiceren aan zakelijke relaties, omdat de mobiele telefoon ook via het zakelijke nummer geïntegreerd is in de telefooncentrale. Hierdoor kan het mobiele nummer als privé nummer worden beschouwd.  Met de “Slimme nummerweergave” van OZMO’s vast-mobiel oplossing worden privé gesprekken van zakelijke gesprekken onderscheiden en wordt privégebruik van de zakelijke telefoon volledig ondersteund.

Met VaMo 2.0 van OZMO is het mogelijk om inkomende gesprekken op een mobiele telefoon te signaleren op de PC.  De PC toepassing kan alle informatie van de beller direct tonen.
Het is ook mogelijk om met behulp van de software een gesprek te starten, in de wacht te zetten, door te verbinden of een conferentiegesprek op te zetten. OZMO gaat de oplossing bieden als alternatief voor vaste IP telefoontoestellen en/of USB apparatuur. Je hebt alleen je mobiele telefoon nodig in combinatie met de OZMO toepassing.
 

OZMO is de meest uitgebreide hosted telefonie oplossing. U hoeft niet te investeren in een eigen centrale, maar u maakt via internet gebruik van OZMO. In de basis voorziet deze u van alle functionaliteiten die u van een moderne telefooncentrale mag verwachten, maar u kunt uw oplossing ook uitbreiden met de meest geavanceerde mogelijkheden. Uiteraard behoudt u uw huidige telefoonnummers, nummerblokken en kunt u nieuwe nummers aanvragen.

Interesse in de oplossingen van OZMO? Bel +31 413 741 741