www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1930 dagen geleden)
Bedrijf:

Cloud services provider Interoute is Kennis Partner van TeleWiki

Transparantie over de Cloud met Wiki Marketing

Alphen aan den Rijn, 17 november 2014 - TeleWiki registreerde haar 100e KennisPartner en zet ter gelegenheid daarvan Interoute in de schijnwerpers.

TeleWiki helpt bedrijven zich te oriënteren op de markt met informatie over telecom, IT en de cloud. Vrij inzichtelijk, op één plek: oplossingen, leveranciers en specialistische kennis. Alle benodigde kennis voor de inkoper, de jurist, de IT manager en de specialist in één Wiki.  Interoute, eigenaar van het grootste cloud-services platform in Europa, is KennisPartner van het eerste uur van TeleWiki.

In de visie van Interoute is ICT voor bedrijven eenvoudig wanneer het vanaf de basis is opgebouwd met geintegreerde cloud services vanuit het internationale glasvezelnetwerk en wereldwijde data centers. Inmiddels behoren begrippen  als cloud, IaaS, MPLS, datacenter, hybride tot de dagelijkse vocubulaire, maar niet altijd is duidelijk wat deze termen precies inhouden.

Interoute heeft via Telewiki nu diverse pagina’s en artikelen gepubliceert die daar op ingaan. Zo kunnen potentiële klanten online kijken, vergelijken en beoordelen hoe de diensten van Interoute zich onderscheiden en vragen stellen aan Interoute door middel van de in TeleWiki ingebouwde overleg-mogelijkheid.

Interoute is de eigenaar en operator van het grootste platform voor clouddiensten van Europa, dat meer dan zestigduizend kilometer glasvezel, elf eigen datacenters en acht virtuele datacenters omvat. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute informeert bedrijven ook vóórdat ze klant zijn: met specialistische kennis en advies. Online door middel van whitepapers, website en video’s en nu ook via de TeleWiki.nl.

TeleWiki is de vrije kennisbank van TelePhorum. TelePhorum maakt de markt voor telecom, internet en bedrijfsnetwerken overzichtelijk en richt zich exclusief op zakelijk toepassingen en leveranciers. TeleWiki omvat inmiddels meer dan 1500 pagina’s overzichten, bedrijfsprofielen, product- en inhoudelijke informatie, maar geen reclame.  Met TeleWiki hebben bedrijven in de ICT-sector een unieke manier om hun doelgroep te bereiken met Wiki Marketing. Een effectieve manier om met inhoudelijke informatie de klant te begeleiden bij het inkopen van zakelijke diensten.

Martijn ten Kate, Sales Director Enterprise Nederland bij Interoute: "Interoute is uniek in Europa en biedt cloud services aan internationale bedrijven. Wij vinden het belangrijk om informatie via verschillende kanalen aan te bieden en de manier waarop TeleWiki dit laagdrempelig, toegankelijk en open doet, vormt voor ons een ideaal platform."

Bart Mulckhuijse, intitiatiefnemer van TeleWiki: "Wij geloven in openheid en kennisdeling, ook in de markt voor telecom en ICT. Succes gaat om feitelijke prestaties en steeds minder om promotie en reclame. Het gaat steeds minder over verkopen en steeds meer  over begeleiding bij het inkoopproces.

Met Wiki Marketing bieden wij daarvoor een unieke mogelijkheid. Bedrijven die daar ook in geloven vinden we graag aan onze zijde. We zijn dan ook erg blij dat we Interoute als KennisPartner van TeleWiki mogen verwelkomen."Over Interoute

Interoute is de eigenaar en operator van het grootste platform voor clouddiensten van Europa, dat meer dan zestigduizend kilometer glasvezel, elf eigen datacenters, acht virtuele datacenters en 31 co-locatie centers en nog eens 140 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, de belangrijkste operators in Noord-Amerika en Zuidoost-Azië, overheden en universiteiten. Interoute is voor deze organisaties de ideale partner voor computing, connectiviteit en communicatie, en voor de ontwikkeling van nieuwe diensten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Daarnaast is het platform ideaal voor serviceproviders die behoefte hebben aan internationale datatransit en -infrastructuren met een hoge capaciteit. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland, in Noord-Amerika en Dubai, en is eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.

Over TeleWiki en TelePhorum
TelePhorum en TeleWiki zijn initiatieven van Excentel, het Expertise Centrum voor telecom en internet. Excentel adviseert organisaties in Nederland over inkoop en beheer van ICT diensten. Volg ons ook op Twitter: @TelePhorum

Voor meer informatie:
Interoute Managed Services Netherlands BV, Marinka van der Eng, telefoonnummer 020-4546700, emailadres: marinka.vandereng@interoute.com.

TeleWiki, Bart Mulckhuijse, telefoonnummer 0172-749020,
emailadres: b.mulckhuijse@excentel.nl
Laatste van Excentel  
Cloud services provider Interoute is Kennis Partner van TeleWiki
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1930 dagen
Excentel contact  

Logo Excentel

  0172 - 74 90 20
  info@excentel.nl
  www.excentel.nl
Excentel sociaal  


Excentel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau