www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2474 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1805 dagen geleden)
Bedrijf:

Flexibel samenwerken in Felton Cloud

Onze klanten stelden Felton de vraag hoe ze op veilige en beheersbare manier in de projecten met deelnemers uit verschillende organisaties en in wisselende samenstelling, data en bestanden kunnen delen voor zowel intern als extern gebruik. Met de Felton Cloud oplossing beschikt u en de door u aangewezen partners altijd en overal over al uw gegevens, beschermd onder de Nederlandse privacy-wetgeving. Gegevens opslaan in de cloud betekent niet alleen dat u er vanaf elk toestel overal in Nederland bij kunt, maar ook dat u altijd over de recentste versie van uw documenten beschikt, hoe vaak u ook wisselt van hardware en wisselt in samenwerkingsverbanden. Om deze diensten te realiseren maakt Felton gebruik van customised Owncloud software en haar eigen beproefde IAAS oplossing. Hierdoor zijn onze klanten er altijd van gegarandeerd dat alle data in ons Nederlandse Datacentrum staat.

Felton Cloud biedt niet alleen de basisfunctionaliteit zoals het synchroniseren en delen van gegevens, maar ook zoekmogelijkheden (zowel op bestandsnaam als op inhoud), herstel van per ongeluk verwijderde bestanden en opslag van verschillende versies van een bestand. Felton Cloud biedt mogelijkheden om adreslijsten, agenda's en takenlijsten bij te houden en kan samenwerken met allerlei externe servers (DropBox, Swift, FTP, GoogleDocs, S3 en WebDAV). Desgewenst kan uw ICT-afdeling de functionaliteit uitbreiden met behulp van de openbare ownCloud-API's.  

Gebruikersbeheer is uitvoerig en kan volledig door de Business zelf worden ingeregeld. Het aanmaken van decentrale rollen en gebruikersbeheer kan op twee manieren in Felton Cloud. Via het ingebouwde Usermanagement of via LDAP(Active directory), Felton Cloud wordt per (klant) omgeving gekoppeld aan een eigen LDAP OUop deze wijze kunnen via Active Directory Users aangemaakt worden en toegang worden gegeven op groepen. Klanten kunnen op dit niveau geen Useraccounts aanmaken. Via het ingebouwde Usermanagement systeem van Felton Cloud kunnen gebruikers die Groupadmin zijn wel gebruikers aanmaken. Elke klant heeft haar eigen, gescheiden, Felton Cloud omgeving. Uw data wordt op geen enkele wijze gecombineerd opgeslagen of gemengd met de data van andere klanten. Uw data is alleen zichtbaar voor u en de door u toegelaten en beheerde gebruikers. Op de Felton Cloud oplossing is het Nederlandse recht van toepassing. Dat betekent dat wij ons houden aan strenge eisen ter bescherming van uw privacy en data. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van technische beveiliging van uw gegevens op de voet. De software op onze servers voldoet altijd aan de modernste criteria op het gebied van gegevensbeveiliging.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.

Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht wordt geholpen. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland. 
 
En Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijke vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van Public-, Hybrid- en Private Clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Felton ICT Services  
24 mei 2019 Stamhuis verhoogt IT performance en flexibiliteit met de Felton Cloud IaaS oplossing door uitbreiding samenwerking met Felton ICT Services

3 mei 2019 Felton hercertificeert zich voor ISO 27001 & NEN 7510:2017 

2 jun 2017 Felton introduceert Felton Cloud op basis van NEC technologie
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van maandag 21 oktober 2019  
Minkels en datacenteroperators ontwikkelen samen gloednieuw kastenplatform 'Nexpand'

Nog 2 dagen: jubileumeditie Lightspeed Connect

Conclusion Zuyd kijkt naar de toekomst tijdens ‘Limburg: Noodzaak tot Innovatie’

IFS domineert traditionele vendoren: groei licentie-inkomsten met 47 procent, netto-omzet stijgt met 23 procent

Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

commercetools tekent deal van 130 miljoen euro met Insight Partners om wereldwijde groei te versnellen

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM

HPS Industrial voor zesde keer aanwezig op Machinebouw Event 2019

Bol.com stimuleert ontwikkeling medewerkers door inzet Studytube

UAntwerpen zet data science centraal op vrijdag 25 oktober
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1805 dagen
Felton ICT Service.. contact  
Logo Felton ICT Services
  035-6773898
  info@felton.nl
  www.felton.nl
Felton ICT Service.. sociaal  
Felton ICT Service.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl