www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1801 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Curvature neemt CSU Industries over

Nieuwe aanwinst versterkt het aanbod van Curvature in onafhankelijke onderhoudsdiensten en support

Lijnden, 10 november 2014 – Curvature, een innovatieve dienstverlener voor IT-infrastructuren en services, maakt vandaag bekend dat het CSU Industries heeft overgenomen. CSU Industries is internationaal leverancier van onafhankelijke (third party) onderhouds- en servicediensten. Door deze overname is Curvature in staat meer organisaties wereldwijd inkoopkeuzes te bieden in IT-services, IT-support en apparatuur voor bedrijfskritische, multi-vendor netwerk- en datacenteromgevingen.

Volgens Glenn Fassett, International General Manager EMEA van Curvature, kan het bedrijf door de overname van CSU Industries nog beter dan voorheen klanten van dienst zijn met flexibele, kostenefficiënte end-to-end service- en supportoplossingen. “CSU Industries staat al 34 jaar aan de top op het gebied van service en support. Dat trackrecord is voor ons van onschatbare waarde om de reikwijdte en impact van onze onafhankelijke onderhoudsdiensten verder uit te breiden van datacenter naar netwerk en cloud”, zegt Fassett. “Zo kunnen ook onze klanten in Nederland gebruikmaken van onze uitgebreidere en verbeterde dienstverlening. Samen met CSU krijgen onze klanten de best beschikbare ondersteuning voor hun netwerk, servers en opslagomgevingen.”

Curvature profiteert van de bewezen servicemethodes en supportmogelijkheden van CSU Industries om het merk- en leverancieronafhankelijke onderhoudsaanbod te versterken; het aanbod omvat onder meer hybride-netwerkservices, datacenteruitbreiding, end-of-life migratie en apparatuur-upgrades. CSU Industries is opgericht in 1980 en is een betrouwbare partner in succesvolle hands-on support en geavanceerde technische ondersteuning.

“We zijn ontzettend blij dat we ons bij Curvature kunnen voegen”, zegt Avram Weissman, CEO van CSU Industries. “Gezamenlijk kunnen we eindgebruikers wereldwijd meer waardevolle opties bieden in de ondersteuning van hun bedrijfskritische netwerk- en datacenterbehoeften. Curvature is al jaren een strategische partner van ons. We werken graag met het team samen om de activiteiten op het gebied van netwerksupport van ons beiden te verbeteren. We hebben ook altijd vertrouwd op Curvature bij de inkoop van onze netwerkapparatuur. We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe stap in de relatie met een partner die onze filosofie over ‘de klant voorop’ deelt.”

De activiteiten en medewerkers van CSU Industries worden opgenomen in de wereldwijde activiteiten van Curvature. De vestigingen van CSU in Inwood, New York blijven bestaan. De financiële bijzonderheden van de overname worden niet bekendgemaakt.

Over CSU Industries
CSU Industries werd in 1980 opgericht. Het bedrijf levert hoogwaardige IT-apparatuur en –oplossingen, ondersteuning in hardware en software en andere professionele supportdiensten. De geavanceerde logistieke processen van CSU, de op maat ontwikkelde softwareoplossingen en de zeer klantgerichte IT-supportprogramma’s, zijn mede de reden dat CSU Industries de beste cijfers scoort als het gaat om het voldoen aan SLA’s. CSU staat bekend om zijn helpdesk van wereldklasse – waar 24/7 echte CSU-professionals ondersteuning bieden. De onovertroffen supportprogramma’s van CSU bieden onder meer contractmanagement, vervangingen bij (natuur)rampen, en administratiediensten op afstand en op locatie. Kijk voor meer informatie op: www.csuindustries.com

Over Curvature
Curvature verandert de manier waarop ondernemingen hun apparatuur en onderhoudsdiensten voor hun netwerken en datacenters bij verschillende leveranciers inkopen, onderhouden en upgraden. Het voormalige Network Hardware Resale (NHR), groeide sinds de oprichting in 1986 uit tot een betrouwbare, strategische partner voor meer dan 10.000 organisaties wereldwijd. Tot de klantenkring van Curvature behoren onder meer de grootste telecommunicatiebedrijven, financiële dienstverleners en de top 1.000 ondernemingen. Het hoofdkantoor van Curvature bevindt zich in het Californische Santa Barbara. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in het op een vooruitstrevende manier vervangen van hardware en het management van productlevenscycli voor netwerk- en datacenterapparatuur en zorgt voor wereldwijde 24 x 7 technische ondersteuning vanuit de hoofdvestigingen in Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie bezoek: www.curvature.com

###

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal

Yellow Communications, Majoy Juriaans, telefoon 023 555 34 24, Majoy@yellow-communications.com of curvature@yellow-communications.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Curvature  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van dinsdag 15 oktober 2019  
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
PanCompany BV is Great Place to Work Certified!

Meet Maunt: preferred supporter van data-architectuur

Conscia ontvangt twee Cisco partner-awards

Slechts een op de vijf Nederlanders bespreekt probleemschuld met omgeving 

Uniserver sluit partnership met ICT-dienstverlener Valid

Fortinet lanceert FortiCWP: dynamische beveiliging van workloads in multi clouds
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1801 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Curvature contact  
Logo Curvature
  +31 (0) 20 449 9292
  www.curvature.com
Curvature sociaal  
Curvature tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl