Toptienmobiel.nl lanceert vernieuwde website

Toptienmobiel.nl heeft op 3 november  haar vernieuwde website gelanceerd. Consumenten kunnen op de vernieuwde website alle Nederlandse telecomprijzen vergelijken betreffende abonnementen i.c.m. telefoons, SIM Only abonnementen en losse toestellen.

Samenwerking met 50+ webshops
Toptienmobiel.nl werkt sinds 2014 samen met meer dan 50 Nederlandse webshops, waaronder Typhone, Studentmobiel en Vodafone. Dit houdt in dat zij via hun database alle prijzen kunnen weergeven op de website. Consumenten kunnen hierdoor op een overzichtelijke manier prijzen, minuten, databundels en meer vergelijken per telefoon.

Naast prijzen kunnen bezoekers op de vernieuwde site ook de laatste nieuws lezen wat betreft telecom, smartphones, providers, tablets en apps. Naast een samenwerking met de webshops gaat Toptienmobiel.nl ook een samenwerking aan met telecomproducenten, waaronder Samsung, Nokia en LG voor extensieve expertreviews van mobiele telefoons en tablets.

Geschiedenis
Sinds 2010 is Toptienmobiel.nl actief op het gebied van telecom en prijzen van mobiele abonnementen vergelijken. Jaarlijks maken meer dan 250.000 Nederlanders gebruik van de website om de beste aanbiedingen te vinden. Inmiddels heeft de vergelijkingswebsite meer dan 5000 volgers op social media.

Achter het concept zit de ontwerper en online strateeg Samer Hadi. Momenteel is hij op zoek naar redacteurs die met eigen inzichten en bronnen de nieuwssectie van Toptienmobiel.nl kunnen aanvullen.