Datum: (1330 dagen oud)
Bedrijf:

i4IP bekroond met Telecom Inspirience AwardAlmere, 3 november 2014 - Telecomdienstverlener i4IP uit Almere heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Unified Communications (UC) project. i4IP dankt de uitverkiezing aan de oplevering van een complex en omvangrijk project door zijn partner Scala Telecom bij Bureau Jeugdzorg.

i4IP heeft medio september een aansprekende migratie afgerond bij de landelijk opererende zorgorganisatie Bureau Jeugdzorg, waarbij de traditionele telecominfrastructuur deskundig is gemigreerd naar een toekomstgerichte VoIP-oplossing. Het bedrijf integreerde 100 vaste en 350 mobiele werkplekken op vier verschillende locaties met succes. "Dit project laat zien hoe breed Unified Communications echt kan zijn als het niet alleen een vaste, maar ook een mobiele component heeft," aldus de juryvoorzitter. UC betreft de integratie van realtime communicatiemogelijkheden, zoals onder meer videoconference en datadeling met de meer traditionele communicatiemogelijkheden.

‘Best UC Project’
De jury was aangenaam verrast door het hoge niveau van de inzendingen in de categorie 'Best UC Project'. In totaal beoordeelde de jury meer dan 100 inzendingen in negen verschillende categorieën. Vincent Suurenbroek, directeur van i4IP is zeer te spreken over de gewonnen Award. "Wij zijn achter de schermen lang bezig geweest met de ontwikkeling van de best denkbare UC-oplossing. Dan is een uitverkiezing door een deskundige vakjury een fantastische bekroning. Wij verwachten dan ook veel van onze UC-oplossing."

Partner
Suurenbroek benadrukt de prominente rol van partner Scala Telecom bij het winnen van de Award. "Scala Telecom heeft dit project binnengehaald en gerealiseerd, gebruikmakend van onze oplossing. Zij hebben dat uitstekend gedaan. Dat is knap voor een dergelijke complexe migratie op deze schaalgrootte." 

Over i4IP
i4IP is een vooraanstaande aanbieder van hoogwaardige VoIP-, data-, mobiel- en hostingdiensten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve communicatieoplossingen en werkt voor de verkoop van haar diensten samen met gespecialiseerde partners. i4IP beschikt over een hoogwaardig en stabiel platform, dat in eigen beheer is ontwikkeld. Voor meer informatie zie: www.i4IP.eu

Meer informatie voor de pers

i4IP

Carmine Barberio
M06-55798545
E carmine@i4ip.eu