www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 168 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

LeaseWeb opent datacenter bij Equinix in Silicon Valley

Amsterdam, 28 oktober 2014 – LeaseWeb, een van de grootste hosting merken ter wereld met meer dan 60.000 fysieke servers in beheer, breidt zijn wereldwijde datacenter footprint uit met een nieuw datacenter aan de Westkust van de Verenigde Staten. LeaseWeb’s dochteronderneming, LeaseWeb USA Inc., heeft zijn datacenter activiteiten ondergebracht in een business suite in SV3, een datacenter complex van Equinix (Nasdaq: EQIX) in Silicon Valley, in San Jose (Californië).

LeaseWeb heeft al een datacenter aan de Oostkust van de Verenigde Staten, in Washington D.C. Deze tweede datacenter locatie in de Verenigde Staten is bedoeld om het bereik van LeaseWeb USA’s hosting services te vergroten en het aanbod van producten en services in de VS te versterken. LeaseWeb heeft inmiddels meerdere datacenter locaties wereldwijd, zowel in de VS als in Europa en Azië. LeaseWeb USA is van plan om de relatie met Equinix verder uit te breiden en in de toekomst meerdere datacenters in de VS te openen.

In Silicon Valley, vanuit het nieuwe International Business Exchange™ (IBX®) datacenter, zal LeaseWeb USA in eerste instantie bare metal hosting oplossingen aanbieden. Het services aanbod aan de Westkust van de VS zal binnenkort worden uitgebreid met virtual cloud producten, waaronder LeaseWeb Private Cloud – een plug-en-play private cloud oplossing die flat-fee wordt geleverd en al aan de Oostkust van de VS beschikbaar is. Deze cloud oplossing biedt klanten de mogelijkheid om binnen enkele minuten hun eigen Apache CloudStack®  gebaseerde private clouds te implementeren en op te schalen.

Het services aanbod van LeaseWeb USA aan de Westkust omvat tevens een directe verbinding met een wereldwijde IP backbone, redundant uitgevoerd en bestaande uit 52 Points-of-Presence (PoPs), 33 Internet Exchanges (IXs), met een capaciteit van 4,5 Tbps, waarmee het een van de grootste netwerken in zijn soort ter wereld is.

Equinix Marketplace
De overeenkomst met Equinix stelt LeaseWeb ook in staat om gebruik te maken van Equinix Marketplace™ - een online community waar Equinix klanten hun producten en services voor verkoop kunnen aanbieden en ook oplossingen kunnen inkopen. Via een eigen shop in de marktplaats van Equinix zal LeaseWeb USA het uitgebreide portfolio aan LeaseWeb managed hosting services gaan promoten en verkopen, met oplossingen zoals bare metal dedicated servers, public cloud, private cloud, hybride oplossingen, colocatie en CDN met hoge bandbreedtecapaciteit. De marktplaats biedt Equinix klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van LeaseWeb’s hosting oplossingen en wereldwijde aanwezigheid, waarbij zij kunnen profiteren van LeaseWeb’s groeiende klantenportfolio en verdere uitbreiding in de VS.

Om aan de verwachte klantgroei in de VS te kunnen voldoen, heeft LeaseWeb USA nieuwe engineering en sales medewerkers aangetrokken. Daarmee heeft het bedrijf zijn sales afdeling in de VS bijna verdubbeld.

“Dankzij onze uitbreiding naar de Westkust hebben we nu een volledige dekking in de VS, wat ook een goede springplank biedt naar Azië,” zegt William Schrader, CEO van LeaseWeb USA Inc. “Veel klanten aan de Oostkust hebben ons gevraagd om de agile en kostenefficiënte bare metal dedicated servers van LeaseWeb eveneens aan de Westkust aan te bieden. Deze overeenkomst met Equinix biedt hen nog uitgebreidere opties, geleverd door twee betrouwbare en wereldwijd opererende merken in de hosting en datacenter industrie. Ons hosting aanbod aan de Westkust, met hoge bandbreedte en lage latency oplossingen, komt ook tegemoet aan de behoeften van de omvangrijke gaming industrie in Silicon Valley.”

Business ecosystemen
“Equinix is een zeer gerespecteerd bedrijf met een lange geschiedenis als wereldwijde eigenaar/operator van datacenters,” zegt Schrader. “De strategische verbintenis met Equinix biedt onze klanten de zekerheid van zeer goed beveiligde en betrouwbare datacenter infrastructuur services. Daarnaast voorziet de relatie en de aanwezigheid op Equinix Marketplace ons van uitgebreide channel mogelijkheden en opties om uitgebreide business ecosystemen te benutten. Equinix klanten kunnen op hun beurt gemakkelijk toegang krijgen tot de kwaliteitsoplossingen van LeaseWeb die nu slechts een simpele cross-connect verbinding verwijderd zijn binnen de Equinix IBX datacenters. Wij verwachten onze relatie met Equinix de komende tijd verder uit te bouwen en te verdiepen, en zullen meer datacenters in de nabije toekomst toevoegen.”

“LeaseWeb USA treedt toe tot een elite groep van wereldwijd opererende bedrijven die Equinix hebben uitverkozen vanwege het brede services aanbod en geografische dekking,” zegt Pete Hayes, Chief Sales Officer van Equinix. “De wereldwijde datacenter footprint van Equinix en de uitgebreide aanwezigheid van Equinix in de VS, zal een belangrijke bijdrage leveren aan de plannen van LeaseWeb USA om hun services aanbod in de VS snel uit te bouwen. Door hun hosting services vanuit Equinix’s datacenters aan te bieden, kunnen zij tevens gebruikmaken van onze gevestigde ecosystemen en van de Equinix Marketplace - waarmee zij het business-potentieel en klantbereik van hun services kunnen vergroten.”

De opening van het nieuwe datacenter in de VS volgt op het nieuws van LeaseWeb Asia Pacific die recent de opening bekendmaakte van een datacenter in Singapore. De uitbreiding naar Azië is een eerste stap om het aanbieden van cloud infrastructuur in die regio mogelijk te maken en uit te bouwen.

---------------------

Over LeaseWeb
LeaseWeb is een van ‘s werelds grootste hosting merken die on-demand Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossingen levert aan meer dan 17.500 klanten wereldwijd, variërend van MKB tot multinationals. Het portfolio aan services omvat onder meer Bare Metal Servers, Public, Private, Hybride Cloud en CDN.

LeaseWeb heeft acht datacenters in Europa, Asia-Pacific en de Verenigde Staten, die zijn aangesloten op een van de grootste netwerken ter wereld. LeaseWeb (“LeaseWeb”) is een groep van onafhankelijke bedrijven die opereert onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”), LeaseWeb Nederland B.V. (“LeaseWeb Nederland”), LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Duitsland”), LeaseWeb Asia Pacific PTE. LTD. (“LeaseWeb Asia Pacific”) en LeaseWeb CDN B.V. (“LeaseWeb CDN”).

Voor meer informatie, ga naar www.leaseweb.com.

Mediacontact:
Dyan Koning
PR & AR Marketing Executive 
E-Mail: PR@leaseweb.com
Tel: +31 (0)6 46 351 821

Over Equinix
Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) verbindt meer dan 4.500 bedrijven direct met hun partners en klanten in datacenters met de hoogste netwerkdichtheid ter wereld. Op dit moment wordt het Equinix interconnectiviteit platform ingezet door bedrijven in 32 strategische markten in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en Asia-Pacific. www.equinix.com.
Laatste van Leaseweb  
Leaseweb brengt klanten dichterbij ‘always on’ met nieuwe DRaaS-dienst

Leaseweb en delaware Nederland ontwikkelen enterprise cloud-oplossing voor SAP S/4HANA

Leaseweb USA biedt met nieuw datacenter in Miami springplank naar Zuid-Amerika
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 168 dagen
Leaseweb contact  

Logo Leaseweb

Leaseweb sociaal  


Leaseweb tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91093 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10263 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com