www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1985 dagen geleden)
Bedrijf:

gateprotect presenteert de laatste nieuwe netwerkbeveiligingsproducten op Infosecurity.nl

gateprotect start in Nederland en staat voor het eerst op de Nederlandse Infosecurity.nl beurs deze week met de nieuwste producten voor kritieke infrastuctuur en de zakelijke markt. Marco Weeber is recent aangesteld als Sales Director voor de Benelux.

Den Haag, 27 oktober 2014 - Als onderdeel van de international opererende Rohde & Schwarz groep presenteert gateprotect zijn innovatieve network security technologie voor bedrijven en kritieke infrastructuur. Op 29 en 30 oktober zal het bedrijf exposeren op een van de meest bekenste beurzen op het gebied van ICT-beveiliging: Infosecurity.nl in de Jaarbeurs Utrecht. Kom langs en maak kennis op stand A116 in hal 1.

IT security specialisten laten zien hoe u met de WebGUI een veilig netwerk kunt configuren dat eenvoudig te gebruiken is via de drag & drop interface om UTM-firewalls te beheren. Hoogtepunten zijn onder andere de release van de laatste firewall-versie 9.5 met reverse-proxy-functie en de nieuwste versie (5.2) van de Next Generation Firewall Network Protector serie.

Bescherming van kritieke infrastructuur 
In bijvoorbeeld de energiesector, dat wil zeggen de producenten en leveranciers van elektriciteit en gas, is momenteel een grote verandering aan de gang. Als gevolg van de ontwikkeling van hernieuwbare energie transformeert het voorheen zeer gecentraliseerde elektriciteitsnet naar een tamelijk gedecentraliseerde vorm. Vandaag de dag wordt elektriciteit opgewekt door een groot aantal kleinere eenheden die echter net zo nauwkeurig moeten worden gecontroleerd en beheerd als de grote energiecentrales. Bovendien moeten de bestaande netwerken veilig worden aangesloten op het openbare net. Tegelijkertijd moet communicatie via het internet worden beschermd voor betrouwbare distributie en controle van het energieverbruik.

Conventionele firewalls kunnen slechts in beperkte mate deze procesnetwerken beschermen. De klassieke poortfiltering is te onnauwkeurig en de aanvullende filters in UTM-oplossingen zijn allemaal gebaseerd op een blacklisting concept.

Dit is waar de nieuwe generatie gateprotect NP firewall perfect in past: Via hele fijne applicatieherkenning is een whitelisting aanpak gerealiseerd, waardoor het zelfs mogelijk is te filteren en valideren op sub-applicatieniveau door middel van Deep Packet Inspection. Deze zogenaamde positieve validatie benadering is wat kritieke netwerken en zeker de energiesector nodig hebben: Al het verkeer dat door de firewall heen gaat, moet overduidelijk worden geïndentificeerd en gevalideerd. Onbekend dataverkeer en zelfs onbekende componenten binnen bekend dataverkeer wordt geblokkeerd.

eGUI 
Met de gepatenteerde eGUI-technologie van gateprotect is het beheer van bedrijfsnetwerken heel eenvoudig maar wel MET hoge veiligheid en efficiëntie. Deze technologie wordt al jaren succesvol ingezet bij duizenden ondernemingen over de hele wereld en biedt ondernemers een gemakkelijke manier IT-Security oplossingen toe te passen welke ook veilig kunnen worden bediend en beheerd. Met betrekking tot het groeiende aantal beveiligingsfuncties en complexe afweermechanismen is dit een beslissend voordeel in de strijd tegen bedreigingen van het internet en het verlies van gegevens.

De firewalladministratie wordt enorm vereenvoudigd dankzij de volledige visuele weergave van het bedrijfsnetwerk in de eGUI. De unieke aanpak maakt complexe IT-beveiligingssystemen veel transparanter en begrijpelijker voor de beheerder.

Met slechts een klik op een object zijn beheerders in staat om alle firewallregels te zien of dit nu een desktop PC, server of printer is. Deze gateprotect Technogy is hierdoor zeer gemakkelijk in gebruik.

Release UTM-firewall Versie 9.5 
Met de release van de software versie 9.5 toont gateprotect op Infosecurity.nl uitgebreide reverse proxy functionaliteiten voor high performance UTM-firewalls voor het opzetten van speciale filterregels of loadbalancing richtlijnen. Het voordeel van de reverse proxy is dat alleen externe gebruikers toegang hebben - al het andere is niet toegankelijk. Toegang tot interne bronnen/gegevens kan voor bepaalde gebruikers worden verleend zonder dat er nieuwe kwetsbaarheden worden gecreëerd.

Hoogste Informatiebeveiliging met de NG Firewall Network Protector 5.2 
Met de Next Generation Firewall NP serie biedt gateprotect een nieuwe productlijn voor grotere bedrijven. De producten van het voormalig Adyton Systems (nu ook gateprotect) zorgen voor de hoogste vorm van informatiebeveiliging door middel van een innovatieve technologie, gebaseerd op volledige protocolvalidatie in combinatie met applicatie-whitelisting via een single-pass engine.

Op Infosecurity.nl Utrecht demonstreert gateprotect zijn innovatieve firewall versie 5.2 met nieuwe functies zoals ‘forensic traffic capturing’ en rapporteren op basis van rule management. De voordelen voor IT-managers zijn aangepaste rapporten met een duidelijk overzicht in samenstellingen van het netwerkverkeer en ’firewall-success-metrics’ voor het tegenhouden en prioriseren van specifieke content door het creëren van aparte firewall regels.

gateprotect staat op Infosecurity.nl 2014 in de Jaarbeurs Utrecht op 29 en 30 oktober in hal 1 op stand A116.


Download the Press Release: http://www.gateprotect.com/en


Bedrijfsomschrijving gateprotect 
gateprotect GmbH is al meer dan tien jaar een toonaangevende, internationale producent van IT- en netwerkbeveiligingsoplossingen. Onder de in Duitsland ontwikkelde oplossingen zijn firewalls met alle moderne UTM-functionaliteiten voor kleine en middelgrote bedrijven, managed security systemen voor grotere bedrijven als VPN-client systemen voor bedrijfsnetwerken en thuiskantoren. Alle gateprotect UTM firewalls zijn uitgerust met innovatieve beveiligingskenmerken en het gepatenteerde eGUI-technologie. Dankzij de unieke visuele weergave van het netwerk zijn zelfs complexe beveiligingssystemen zeer eenvoudig te bedienen.

Voor grotere bedrijven biedt gateprotect GmbH een next generation firewall in de vorm van zijn gateprotect NP-serie, die het hoogste niveau van informatiebeveiliging biedt dankzij nieuwe technologie voor het volledige positief valideren van verkeer in combinatie met applicatie-whitelisting in een single-pass engine.

gateProtect oplossingen voldoen aan de hoogste internationale normen en zijn gecertificeerd met "Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 + (EAL 4 +)" door het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging en heeft vele internationale prijzen gewonnen. Sinds 2010 is gategrotect ook opgenomen in het befaamde 'Gartner Magic Quadrant " voor UTM-firewall.

gateProtect is een bedrijf dat behoort tot de Rohde & Schwarz Group. De elektronica-groep, Rohde & Schwarz is een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van meettechniek, radio, radio surveillance, detectie technologie en veilige communicatie.

Meer informatie

gateprotect Benelux
Marco Weeber – Sales Director Benelux
Den Haag, Nederland
Tel.: 084-0038270
Fax.: 084-0036315
E-Mail: marco.weeber@gateprotect.com 
Internet: www.gateprotect.nl

gateprotect GmbH
Anika Ohlsen – Marketing Director
Valentinskamp 24
20354 Hamburg, 
Germany
Tel.: +49 (0) 40 278 85 0
Fax: +49 (0) 40 278 85 105
E-Mail: anika.ohlsen@gateprotect.com
Internet: www.gateprotect.de
Laatste van gateprotect GmbH  
gateprotect presenteert de laatste nieuwe netwerkbeveiligingsproducten op Infosecurity.nl
European Directories kondigt verandering van leiderschap aan bij Youvia

Product lancering Microsoft 365 Business Voice!

Ivanti introduceert self-healing mogelijkheden met nieuwe Ivanti Assistants voor Enterprise Service Management

Bieze Food Group kiest voor CloudSuite e-commerce platform

Maandalert Woningmarkt | In februari nog geen effect van de COVID-19 pandemie zichtbaar

Nieuw Benchmarking-rapport van KnowBe4 stelt vast dat 37,9% van ongetrainde eindgebruikers een phishing-test niet doorstaat
XpertHR lanceert product voor uitzendbranche met o.a. tool voor toepassing inlenersbeloning: XpertHR Flex

Wuunder stelt transportmanagementsysteem gratis beschikbaar voor ondernemers

Interxion stelt Enrico de Boer aan als Nederlandse Sales & Marketing Director

Collibra haalt $112,5 miljoen op om bedrijven te helpen datagestuurd beslissingen te nemen

Drie op de tien Nederlanders kan collega’s slecht bereiken

Eckes-Granini verbetert klantervaring en verkleint ecologische footprint met Shippeo's realtime visibility platform

Hoe overleef ik de Corona-crisis?

Stichting ICT Milieu helpt leerlingen MBO Amersfoort in Coronacrisis met ‘refurbished’ laptops

Coupa benoemt Michael van Keulen tot Chief Procurement Officer

Nutanix werkt samen met Udacity om Hybrid Cloud Nanodegree-programma aan te bieden

KnowBe4 en Agari kondigen nieuwe samenwerking aan in de strijd tegen phishing

De nieuwe Razer Blade 15 - speciaal voor gebruikers met hoge eisen

Secureworks steunt organisaties die cybersecurity nu hard nodig hebben

Ruim 12.000 valse e-mails gemeld

Kijken, klikken en kopen: ‘social commerce’ zorgt voor een revolutie in de supply chain
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1985 dagen
gateprotect Gm.. contact  

Logo gateprotect GmbH

gateprotect Gm.. sociaal  


gateprotect Gm.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88064 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7718 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl