www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1942 dagen geleden)
Bedrijf:

gateprotect presenteert de laatste nieuwe netwerkbeveiligingsproducten op Infosecurity.nl

gateprotect start in Nederland en staat voor het eerst op de Nederlandse Infosecurity.nl beurs deze week met de nieuwste producten voor kritieke infrastuctuur en de zakelijke markt. Marco Weeber is recent aangesteld als Sales Director voor de Benelux.

Den Haag, 27 oktober 2014 - Als onderdeel van de international opererende Rohde & Schwarz groep presenteert gateprotect zijn innovatieve network security technologie voor bedrijven en kritieke infrastructuur. Op 29 en 30 oktober zal het bedrijf exposeren op een van de meest bekenste beurzen op het gebied van ICT-beveiliging: Infosecurity.nl in de Jaarbeurs Utrecht. Kom langs en maak kennis op stand A116 in hal 1.

IT security specialisten laten zien hoe u met de WebGUI een veilig netwerk kunt configuren dat eenvoudig te gebruiken is via de drag & drop interface om UTM-firewalls te beheren. Hoogtepunten zijn onder andere de release van de laatste firewall-versie 9.5 met reverse-proxy-functie en de nieuwste versie (5.2) van de Next Generation Firewall Network Protector serie.

Bescherming van kritieke infrastructuur 
In bijvoorbeeld de energiesector, dat wil zeggen de producenten en leveranciers van elektriciteit en gas, is momenteel een grote verandering aan de gang. Als gevolg van de ontwikkeling van hernieuwbare energie transformeert het voorheen zeer gecentraliseerde elektriciteitsnet naar een tamelijk gedecentraliseerde vorm. Vandaag de dag wordt elektriciteit opgewekt door een groot aantal kleinere eenheden die echter net zo nauwkeurig moeten worden gecontroleerd en beheerd als de grote energiecentrales. Bovendien moeten de bestaande netwerken veilig worden aangesloten op het openbare net. Tegelijkertijd moet communicatie via het internet worden beschermd voor betrouwbare distributie en controle van het energieverbruik.

Conventionele firewalls kunnen slechts in beperkte mate deze procesnetwerken beschermen. De klassieke poortfiltering is te onnauwkeurig en de aanvullende filters in UTM-oplossingen zijn allemaal gebaseerd op een blacklisting concept.

Dit is waar de nieuwe generatie gateprotect NP firewall perfect in past: Via hele fijne applicatieherkenning is een whitelisting aanpak gerealiseerd, waardoor het zelfs mogelijk is te filteren en valideren op sub-applicatieniveau door middel van Deep Packet Inspection. Deze zogenaamde positieve validatie benadering is wat kritieke netwerken en zeker de energiesector nodig hebben: Al het verkeer dat door de firewall heen gaat, moet overduidelijk worden geïndentificeerd en gevalideerd. Onbekend dataverkeer en zelfs onbekende componenten binnen bekend dataverkeer wordt geblokkeerd.

eGUI 
Met de gepatenteerde eGUI-technologie van gateprotect is het beheer van bedrijfsnetwerken heel eenvoudig maar wel MET hoge veiligheid en efficiëntie. Deze technologie wordt al jaren succesvol ingezet bij duizenden ondernemingen over de hele wereld en biedt ondernemers een gemakkelijke manier IT-Security oplossingen toe te passen welke ook veilig kunnen worden bediend en beheerd. Met betrekking tot het groeiende aantal beveiligingsfuncties en complexe afweermechanismen is dit een beslissend voordeel in de strijd tegen bedreigingen van het internet en het verlies van gegevens.

De firewalladministratie wordt enorm vereenvoudigd dankzij de volledige visuele weergave van het bedrijfsnetwerk in de eGUI. De unieke aanpak maakt complexe IT-beveiligingssystemen veel transparanter en begrijpelijker voor de beheerder.

Met slechts een klik op een object zijn beheerders in staat om alle firewallregels te zien of dit nu een desktop PC, server of printer is. Deze gateprotect Technogy is hierdoor zeer gemakkelijk in gebruik.

Release UTM-firewall Versie 9.5 
Met de release van de software versie 9.5 toont gateprotect op Infosecurity.nl uitgebreide reverse proxy functionaliteiten voor high performance UTM-firewalls voor het opzetten van speciale filterregels of loadbalancing richtlijnen. Het voordeel van de reverse proxy is dat alleen externe gebruikers toegang hebben - al het andere is niet toegankelijk. Toegang tot interne bronnen/gegevens kan voor bepaalde gebruikers worden verleend zonder dat er nieuwe kwetsbaarheden worden gecreëerd.

Hoogste Informatiebeveiliging met de NG Firewall Network Protector 5.2 
Met de Next Generation Firewall NP serie biedt gateprotect een nieuwe productlijn voor grotere bedrijven. De producten van het voormalig Adyton Systems (nu ook gateprotect) zorgen voor de hoogste vorm van informatiebeveiliging door middel van een innovatieve technologie, gebaseerd op volledige protocolvalidatie in combinatie met applicatie-whitelisting via een single-pass engine.

Op Infosecurity.nl Utrecht demonstreert gateprotect zijn innovatieve firewall versie 5.2 met nieuwe functies zoals ‘forensic traffic capturing’ en rapporteren op basis van rule management. De voordelen voor IT-managers zijn aangepaste rapporten met een duidelijk overzicht in samenstellingen van het netwerkverkeer en ’firewall-success-metrics’ voor het tegenhouden en prioriseren van specifieke content door het creëren van aparte firewall regels.

gateprotect staat op Infosecurity.nl 2014 in de Jaarbeurs Utrecht op 29 en 30 oktober in hal 1 op stand A116.


Download the Press Release: http://www.gateprotect.com/en


Bedrijfsomschrijving gateprotect 
gateprotect GmbH is al meer dan tien jaar een toonaangevende, internationale producent van IT- en netwerkbeveiligingsoplossingen. Onder de in Duitsland ontwikkelde oplossingen zijn firewalls met alle moderne UTM-functionaliteiten voor kleine en middelgrote bedrijven, managed security systemen voor grotere bedrijven als VPN-client systemen voor bedrijfsnetwerken en thuiskantoren. Alle gateprotect UTM firewalls zijn uitgerust met innovatieve beveiligingskenmerken en het gepatenteerde eGUI-technologie. Dankzij de unieke visuele weergave van het netwerk zijn zelfs complexe beveiligingssystemen zeer eenvoudig te bedienen.

Voor grotere bedrijven biedt gateprotect GmbH een next generation firewall in de vorm van zijn gateprotect NP-serie, die het hoogste niveau van informatiebeveiliging biedt dankzij nieuwe technologie voor het volledige positief valideren van verkeer in combinatie met applicatie-whitelisting in een single-pass engine.

gateProtect oplossingen voldoen aan de hoogste internationale normen en zijn gecertificeerd met "Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 + (EAL 4 +)" door het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging en heeft vele internationale prijzen gewonnen. Sinds 2010 is gategrotect ook opgenomen in het befaamde 'Gartner Magic Quadrant " voor UTM-firewall.

gateProtect is een bedrijf dat behoort tot de Rohde & Schwarz Group. De elektronica-groep, Rohde & Schwarz is een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van meettechniek, radio, radio surveillance, detectie technologie en veilige communicatie.

Meer informatie

gateprotect Benelux
Marco Weeber – Sales Director Benelux
Den Haag, Nederland
Tel.: 084-0038270
Fax.: 084-0036315
E-Mail: marco.weeber@gateprotect.com 
Internet: www.gateprotect.nl

gateprotect GmbH
Anika Ohlsen – Marketing Director
Valentinskamp 24
20354 Hamburg, 
Germany
Tel.: +49 (0) 40 278 85 0
Fax: +49 (0) 40 278 85 105
E-Mail: anika.ohlsen@gateprotect.com
Internet: www.gateprotect.de
Laatste van gateprotect GmbH  
gateprotect presenteert de laatste nieuwe netwerkbeveiligingsproducten op Infosecurity.nl
Thales maakt einde aan wachtwoordtijdperk met een badge die zowel pc’s ontgrendelt als veilige toegang tot cloud biedt

Xerox introduceert PrimeLinkTM B9100 serie multifunctionele printers

4 kansen in process excellence die je in de gaten moet houden

SentinelOne haalt 200 miljoen dollar op in nieuwe investeringsronde
Duidelijkheid over vakmanschap installatiebranche in Centraal Register

PA Consulting boekt recordomzet van £500 miljoen in 2019

Gezamenlijke oplossing van Cloudian en Veeam voor ransomware-bescherming

Previder versterkt landelijke positie na samenvoeging met Platani

LEO neemt Nederland mee in de wereld van de logistiek op SBS 6

USoft zet in op low-code groeistrategie met nieuwe investeerder Holland Capital

WiFi-gebruik tijdens Super Bowl LIV voor zevende jaar op rij gestegen

Scheiding tussen IT en Business kan negatieve impact hebben op de klantervaring, blijkt uit onderzoek van Pegasystems

MeetingpointAdvies breidt dienstverlening bij vergelijkers voor schade particulier verder uit

Nieuwe LANCOM Enterprise SD-WAN-gateway om maximaal drieduizend externe locaties te verbinden

Orange Business Services selecteert Ekinops en Dell Technologies voor uCPE-platforms

AntTail realiseert logistieke doorbraak voor farmaceutische industrie met IoT-app gebouwd met Mendix

Kaspersky behaalt ISO 27001 certificering

Fujitsu presenteert end-to-end retailmogelijkheden tijdens Euroshop 2020

Panasonic Toughbook-tablets optimaliseren Zwitsers openbaar vervoer

Yourhosting reset preventief wachtwoorden van e-mailaccounts

Dell Technologies presenteert innovatieve oplossingen voor de edge

Zorgservice XL ontzorgt ziekenhuizen met inzet Qlik Sense
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1942 dagen
gateprotect Gm.. contact  

Logo gateprotect GmbH

gateprotect Gm.. sociaal  


gateprotect Gm.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Logo DXC Technology
Logo CRM Partners
Logo IFS
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87761 persberichten
- 5613 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7474 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl