www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1798 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Softbrick rondt succesvol SaaS/IaaS-project bij Unilever af met Ctac-cloud-platform

Softbrick, leverancier van softwareoplossingen voor Workforce Management, heeft met het cloud-platform van Ctac een succesvol Software-as-a-Service/Infrastructure-as-a-Service-project (SaaS/IaaS) bij Unilever afgerond. Unilever werkte al jaren met de applicaties van Softbrick en wilde deze van on-premise verplaatsen naar de cloud. Daarvoor schakelde Softbrick zijn vertrouwde partner Ctac in. Redenen voor deze keuze waren de kwaliteit en goede beveiliging met encryptie, en dubbele back-ups die het cloud-platform van Ctac biedt. Ook de jarenlange prettige samenwerking was een doorslaggevende factor. Het project verliep probleemloos en werd geheel volgens planning binnen drie maanden afgerond.

Veel van de Unilever-vestigingen in Nederland maken al sinds midden jaren negentig van de vorige eeuw gebruik van de software van Softbrick. Unilever wilde deze applicaties onderbrengen in de cloud. Softbrick moest daarom op zoek naar een cloud-leverancier. Die moest niet alleen de business van de klant inhoudelijk kennen, maar ook op het hoogste niveau op inhoudelijk, organisatorisch en outsourcingsgebied gecertificeerd zijn. Met Ctac werkt Softbrick al jaren samen. Bovendien voldeed de ICT Solutions Provider ruimschoots aan de gestelde eisen.

Het project verliep in drie stappen. Softbrick liet Ctac weten wat het nodig had aan capaciteit, functionaliteit en dienstverlening (SLA), en Ctac deed op basis daarvan een aantal voorstellen. Softbrick vertaalde die op zijn beurt naar de vraagstelling van Unilever. De uiteindelijke keuzes van het levensmiddelenconcern koppelde Softbrick weer terug naar Ctac.

“Ons gezamenlijke project is heel soepel verlopen”, zegt Peter Masselink, directeur/eigenaar van Softbrick. “De samenwerking met Ctac verliep altijd al goed en ook nu kwamen beide partijen hun afspraken stipt na. Bovendien was Ctac in staat ook op kritieke momenten snel te schakelen en de juiste service te verlenen. Dit was het eerste grote SaaS/IaaS-project dat we samen met Ctac deden. Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel zullen volgen.”

“Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud, omdat ze zich willen richten op hun core business in plaats van automatisering”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Datzelfde geldt voor Softbrick, en daarbij helpen wij als cloud-specialist met veel plezier. De COO van Unilever kon bij de evaluatie van het project niet één negatief punt opnoemen. Dat is een groot compliment voor Softbrick en voor ons.”

####

 Over Softbrick
Softbrick ontwikkelt en levert softwareoplossingen voor Workforce Management. Die voorzien onder meer in tijdregistratie, forecasting, plannen en realiseren, ordertijdregistratie, projectregistratie en toegangscontrole. De Workforce Management-software van Softbrick zorgt voor een flinke besparing in tijd en kosten, en is geschikt voor organisaties van honderd tot honderdduizend medewerkers. Gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, flexibiliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden van de oplossingen van Softbrick. Voor meer informatie: www.softbrick.nl.

Over Ctac

Ctac helpt als innovatieve ICT Solution Provider klanten bij het realiseren van hun ambities. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van branchegerichte oplossingen die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten in uiteenlopende markten. Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De branchegerichte totaaloplossingen voor onder meer retail, wholesale, real estate en charity zijn samen met klanten ontwikkeld. We completeren onze branchegerichte composed solutions met een volwaardig pakket van diensten, variërend van businessconsultancy tot managed services en softwareontwikkeling tot diensten als mobility, in-memory computing en cloud. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact. 

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo juni 2014 475 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Voor meer informatie:
Ctac N.V.
Meerendonkweg 11
5216 TZ ’s-Hertogenbosch

Postbus 773
5201 AT ’s-Hertogenbosch
www.ctac.nl

Henny Hilgerdenaar – CEO
Douwe van der Werf – CFO
T. 073-692 06 92
E. info@ctac.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ctac N.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1798 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Ctac N.V. contact  
Logo Ctac N.V.
  073-6920692
  info@ctac.nl
  www.ctac.nl
Ctac N.V. sociaal  
Ctac N.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl