www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1798 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Communicatievoorkeur boeren is nog altijd face-to-face

Barneveld, 21 oktober 2014 – Het merendeel (57%) van de boeren in Nederland geeft aan dat zij het liefst face-to-face communiceren met hun leveranciers. Communiceren via een mobiele telefoon (21%) staat op de tweede plek van favoriete communicatiemiddelen van de boer. De top vijf wordt compleet gemaakt door de vaste telefoon (12%), e-mail (7%) en het invullen van een websiteformulier (3%). Deze resultaten komen naar voren uit onderzoek van CRM Partners, specialist in implementaties van Microsoft Dynamics CRM in de agrisector, waarin boeren gevraagd werd welk communicatiemiddel hun voorkeur geniet in contact met leveranciers.Leveranciers spelen goed op deze behoefte in, want het onderzoek toont aan dat momenteel bijna de helft van de communicatie ook daadwerkelijk face-to-face plaatsvindt. Hierin schuilt wel een gevaar. Het vele face-to-face contact vraagt een enorme discipline van de accountmanagers om de informatie en afspraken uit gesprekken duidelijk vast te leggen. Gebeurt dit niet, dan liggen fouten op de loer. Boeren zijn daarin weinig tolerant. Eén op de drie boeren geeft aan dat het niet nakomen van afspraken de grootste ergernis is in de relatie met leveranciers.

Herman Bodewes, verantwoordelijk voor het AgriLab bij CRM Partners: “Juist bij face-to-face communicatie is het belangrijk om de verkregen informatie goed te verwerken. Accountmanagers krijgen tijdens afspraken een schat aan informatie te horen. Het is risicovol om deze informatie alleen in de hoofden te laten zitten. Juist door het vastleggen, analyseren en combineren van informatie kan je als organisatie bepaalde trends signaleren. Door hier proactief mee om te gaan, kan je de boer optimaal ondersteunen bij zijn werkzaamheden, verassen en meedenken met de bedrijfsvoering op lange termijn. Een CRM-systeem kan leveranciers hierbij uitstekend helpen, zeker als dit mobiel toegankelijk is.”

Het onderzoeksrapport ‘Wat verwachten boeren van hun leveranciers?’ is gratis te downloaden via: http://www.crmpartners.nl/tools/onderzoek/onderzoeksrapport-agri

-------------------

Over CRM Partners
‘Serving true customer needs’ – dat is wat CRM Partners mogelijk maakt. Persoonlijk contact met de doelgroep is daarbij de leidraad voor succes. CRM Partners is in Nederland marktleider op het gebied van customer relationship management en implementaties van het Microsoft Dynamics CRM platform. Met consultancy, technische ondersteuning en training worden bedrijven geholpen bij een volledige integratie van CRM in hun bedrijfsprocessen. De focus van CRM Partners ligt op drie markten: Agri, Finance en Members en organisaties in deze branches krijgen via unieke labs toegang tot een breed scala aan diensten, oplossingen en kennis. Klanten als ABZ Diervoeders, Kverneland, Kramp Groep, Nutreco en Bayer kozen al voor CRM Partners. Meer informatie op www.crmpartners.nl

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de President’s Club en de Inner Circle van Microsoft Dynamics. In 2013 ontving CRM Partners de titels CRM partner of the year finalist en Country partner of the year finalist en nam het bedrijf de Partner of Western Europe Award in ontvangst.

CRM Partners op Facebook | LinkedIn | Twitter 

Meer informatie
Marcommit PR
Laura Rijks
035-5822730
crmpartners@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Fellowmind  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1798 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Fellowmind contact  
Logo Fellowmind
  +31 (0) 85 400 99 70
  info@fellowmindcompany.com
  fellowmindcompany.com
Fellowmind sociaal  
Fellowmind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl