www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1828 dagen geleden)
Bedrijf:

Felton lanceert Smart Cloud oplossingen

Slim in plaats van standaard Cloud oplossingen
Felton lanceert zijn Smart Cloud-portfolio. Voortgekomen uit een veelgehoorde vraag om slimme Cloud oplossingen in plaats van standaard oplossingen. Klanten kunnen nu in alle transparantie kiezen voor de juiste infrastructuur voor hun zakelijke behoeften, waarbij er rekening gehouden wordt met kostenbesparing, prestaties, beveiliging en compliance. Felton werkt na gedegen analyse een flexibele oplossing uit waarbij uiteindelijk de slimme opzet van de infrastructuur, de applicatiebehoeften van de klant zo efficiënt mogelijk ondersteunt.

De applicaties en functionaliteit behoefte bepalen namelijk of de klant het beste gebruik kan maken van een door Felton beheerde Private Cloud. Felton biedt op basis van een managed-model een ‘best-of-breed’ oplossing die uiterst schaalbaar is en kan meegroeien met de behoeften van het bedrijf. Het managed services platform is allesomvattend (beveiliging, opslag, firewalls, load-balancing, applicatiebeheer), veilig en uiterst krachtig en kan snel worden geleverd.

De Felton Cloud Interface zorgt ervoor dat de klant in één oogopslag een volledig beeld krijgt van de dienst, de configuratie ervan en de beschikbaarheid van implementatiemiddelen en dit voor de volledige Hosted en Cloud-omgevingen van de klant.

“Flexibiliteit is een van de belangrijkste voordelen van de Cloud. Toch stellen we vast dat bedrijven nog steeds vastzitten aan lange termijn contracten met hun provider en een dienst afnemen die niet goed is afgestemd op de behoeften en die niet flexibel genoeg is om te beantwoorden aan de groei van het bedrijf. Onze oplossing is snel aan te passen en het biedt klanten keuze, controle en overzicht. Hierdoor heeft de klant een goede grip op de kosten en een zichtbare kostenbeheersing. De directe relatie met de klantteams van Felton zorgt ervoor dat de klant de controle behoudt en dat de migratie vlot en vanzelfsprekend verloopt,” aldus Stan Bridie, CEO van Felton ICT Services.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.
 
Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht wordt geholpen. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland. 
 
En Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijke vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van Public-, Hybrid- en Private Clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Felton ICT Services  
24 mei 2019 Stamhuis verhoogt IT performance en flexibiliteit met de Felton Cloud IaaS oplossing door uitbreiding samenwerking met Felton ICT Services

3 mei 2019 Felton hercertificeert zich voor ISO 27001 & NEN 7510:2017 

2 jun 2017 Felton introduceert Felton Cloud op basis van NEC technologie
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1828 dagen
Felton ICT Service.. contact  
Logo Felton ICT Services
  035-6773898
  info@felton.nl
  www.felton.nl
Felton ICT Service.. sociaal  
Felton ICT Service.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Hyarchis
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl