www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1880 dagen geleden)
Bedrijf:

iTOS³ is de distributiepartner van CC4Lync voor de regio België en Luxemburg

iTOS³ is de officiële distributeur van CC4Lync in België en Luxemburg. CC4Lync is een innovatieve oplossing voor klantcontact in Microsoft Lync. De Nederlandse onderneming Communicare introduceerde CC4Lync eerder dit jaar. Onlangs zijn de contracten getekend en de eerste resultaten worden nu al zichtbaar in de markt. iTOS³ zal haar partners ondersteunen in de verkoop, de service dienstverlening aan deze klanten wordt door de partners verzorgd.  

Dé contact center oplossing voor Microsoft Lync
CC4Lync is software voor intuïtief klantcontact en volledig ontwikkeld voor en geïntegreerd met Microsoft Lync®. Eenvoudig in implementatie, gebruik en rijk aan voice functionaliteiten, niet alleen voor klantcontact afdelingen maar ook voor receptionistes en telefonistes. CC4Lync biedt professionele realtime en historische rapportages. De client, supervisor, operator en beheer interfaces zijn ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Door de gekozen ontwikkelmethode is deze innovatieve oplossing betrouwbaar en schaalbaar.

Klantgerichtheid in zakelijke communicatie is daarom belangrijker dan ooit. Een organisatie van nu moet daar op inspelen. Het nieuwe werken in combinatie met de inzet van Microsoft Lync®, is al aardig ingeburgerd, maar richt zich nog vooral op interne werk- en communicatieprocessen. CC4Lync gaat  verder en voegt waarde toe aan de Microsoft Lync® omgeving. Het is een volwaardige contact center oplossing, waarmee de totale klantbeleving naar een hoger niveau getild wordt. Intuïtief kunnen communiceren en werken staat bij de ontwikkeling van de software voorop.

Constructieve samenwerking
Kennis van Microsoft en call centers is bij iTOS³ volop aanwezig. Ook zij zien de vraag naar extra functionaliteiten bovenop Microsoft Lync® toenemen. Philippe Seghers (Directeur iTOS³): “Communicare geeft hier met haar product CC4L de juiste invulling aan.” Rob de Boer (International Partner Director van Communicare) vult hem aan: “Daarnaast is er in deze regio, net als in Nederland, een grote verschuiving aan het plaatsvinden van traditionele PBX-en naar Microsoft Lync”.

 “Samen met iTOS³ kijken wij er naar uit nieuwe partners, zoals system integrators en resellers, in deze regio te gaan bedienen”, zo geeft De Boer aan. “Het eerste half jaar gaan we samen ervaring opbouwen in deze regio om vervolgens voor 2015 gezamenlijke doelstellingen te bepalen.” De verwachtingen voor de komende tijd zijn dan ook hooggespannen. Seghers: “We hebben gezamenlijk veel kennis in deze branche en een zeer goed netwerk in deze regio. Voor het einde van dit jaar zullen wij, samen met onze partners en Communicare, de eerste projecten hebben opgeleverd.”

Over iTOS³
iTOS³ Belgium & Luxembourg is een integrator gespecialiseerd in het verdelen,  implementeren en integreren van innovatieve, cloud gebaseerde Interaction Solutions die leiden tot een gevoelige verbetering van Sales, Service en Satisfaction om zo te resulteren in een verhoogde klant-retentie en een betere klant-ervaring. Dit doen we door een bilaterale en contextuele integratie van alle mogelijke interacties met het Contact Center en/of de reeds aanwezige datasystemen (ERP, CRM,…) en bieden wij uw medewerkers op deze manier een 360°-zicht op alles wat er gebeurt met de klant, over alle kanalen en activiteiten heen. www.itos3.com

Over Communicare
Communicare is een internationaal producent en leverancier van klantcontact software, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij ontwikkelen onze software vanuit de beleving van uw organisatie en klanten. Onze oplossingen zijn zowel on premise als in de cloud beschikbaar. Wij hebben de overtuiging dat technologie altijd ondersteunend is aan de bedrijfs- en communicatieprocessen. Ons gepassioneerde team staat voor u klaar om u te adviseren, te begeleiden en bij te dragen aan uw succes! www.cc4lync.com 

Foto

Van links naar rechts: Marcel Reuvers (Directeur Communicare), Philippe Seghers (Directeur iTOS³) en Rob de Boer (International Partner Director Communicare)

Logo’s
 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Communicare: Eveline Korte, Tel: +31 85-7733503, E-mail: ekorte@commcare.nl
Tags bij dit bericht  
Eerder van CC4Skype B.V.  
9 apr 2019 Beter maken zit in het DNA van Perspectief

5 nov 2018 ORdigiNAL, Europees distributeur van o.a. spraakgerelateerde Clouddiensten kiest CC4Skype als aanvulling op haar Skype for Business portfolio

26 feb 2018 Breng customer care naar een hoger niveau met CC4Skype
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1880 dagen
CC4Skype B.V. contact  

Logo CC4Skype B.V.

  Willeke Hellenthal
  0031 88 2680 700
  marketing@cc4skype.com
  cc4skype.com
CC4Skype B.V. sociaal  


CC4Skype B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl