www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Harvey Nash gaat professionals op performance beoordelen met TruQu

Beide partijen slaan handen in één voor transparantie in beoordelingen

Maarssen, 1 oktober 2014Harvey Nash, internationaal dienstverlener voor Professional Recruitment en Outsourcing, gaat vanaf heden samenwerken met TruQu, online platform voor ratings en reviews van professionals. Door de samenwerking met TruQu krijgt Harvey Nash inzicht in de kwaliteit en performance van professionals op basis van ratings en reviews van de opdrachtgevers. Deze beoordelingen worden gepresenteerd in een business dashboard, waarin de prestaties van professionals zichtbaar zijn en met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor kan Harvey Nash de kwaliteit van het matchingsproces optimaliseren. Dit voegt direct waarde toe aan de dienstverlening naar haar klanten.

Met de samenwerking spelen beide partijen in op de behoefte van hun klanten aan meer inzicht in de kwaliteit van hun medewerkers (zowel vast als interim professionals). Interim professionals worden vaak vergeten in het beoordelingsproces, waardoor het lastig is om inzicht te krijgen in de performance en kwaliteit van deze specialisten, laat staan om beoordelingen te vergelijken met die van het vaste personeel.

Er zijn drie belangrijke stakeholders die profiteren van de implementatie van TruQu in het recruitmentproces, te weten: de klant, de interim professional en Harvey Nash als intermediair. Harvey Nash adviseert de betrokken klanten en interim professionals te kijken naar de voordelen van TruQu. De professional bepaalt te allen tijde zelf of hij meedoet en welke informatie zichtbaar wordt voor de buitenwereld.

Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash: “Naast het feit dat de ratings en reviews via TruQu aantonen dat onze interim professionals toptalenten zijn, geeft het zowel ons als onze klanten inzicht in de kwaliteit en de performance van de professionals. Tenslotte kan de interim professional zijn talent aantonen en zijn positie in de huidige competitieve markt versterken. Dit komt met name de transparantie ten goede: een absolute must gezien de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de samenwerking tussen de drie belangrijkste stakeholders.”

Bart Kollau, medeoprichter en eigenaar van TruQu: “Wij zijn vereerd dat Harvey Nash de samenwerking met ons aangaat om de transparantie binnen de arbeidsmarkt te verbeteren. Van een vakantiehuis tot en met een verzekering; tegenwoordig reviewen we vrijwel alles op internet. Maar waarom personeel nog niet? Harvey Nash verwonderde zich daar net zo over als wij. Dat lijkt mij een goede basis voor een vruchtbare samenwerking.”

------------------------

Over TruQu
TruQu is een innovatief Nederlands bedrijf. Via TruQu kunnen professionals eenvoudig een beoordeling vragen aan hun collega’s, opdrachtgevers of klanten. Bedrijven met een TruQu-account kunnen gemakkelijk zoeken naar qualified professionals op basis van rating en reviews, professionals vergelijken en nieuwe inzichten winnen in de performance van zowel in- als extern personeel. Ratings en reviews zijn allemaal transparant, wat uiteindelijk leidt tot een betere dienstverlening van zowel de professional als de opdrachtgever. Meer informatie is te vinden op www.truqu.com

Over Harvey Nash
Harvey Nash is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 7.000 professionals in 43 kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Hong Kong, Japan en Vietnam, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash wil dé leverancier zijn die, door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de sourcing-/recruitmentprocessen van organisaties. Harvey Nash heeft zich tot doel gesteld waarde toe te voegen door voor vaste en tijdelijke posities Talent te leveren aan onze klanten en Talent beschikbaar te stellen via outsourcing.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Lisanne van der Drift
035-5822730
harveynash@marcommit.nl
Laatste van Harvey Nash  
Harvey Nash onderstreept belang brancheorganisatie Bovib in huidige markt

Harvey Nash gaat professionals op performance beoordelen met TruQu

CIO ontevreden over benutten innovatiepotentieel organisatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 45 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Harvey Nash contact  

Logo Harvey Nash

  0346 581070
  www.harveynash.nl
Harvey Nash sociaal  


Harvey Nash tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl