www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1842 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Oracle breidt cloudportfolio uit met lancering van zes nieuwe platformdiensten

Cloud-platformdiensten van Oracle helpen klanten bij het ontwikkelen en inzetten van applicaties voor big data analytics, social en mobiel

Nieuwssamenvatting
Het Oracle-cloudplatform stelt klanten en partners in staat om snel nieuwe applicaties te bouwen, bestaande Oracle Software-as-a-Service-toepassingen uit te breiden en bestaande lokale toepassingen te migreren naar de cloud. Het Oracle-cloudplatform biedt klanten en partners dezelfde Platform-as-a-Service-basis (PaaS) als die waarop Oracle zijn eigen SaaS-applicaties draait en waar veel SaaS-aanbieders op vertrouwen. Op basis van de prestaties, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging van Oracle Database, Java en Oracle Fusion Middleware – met ingebouwde multitenancy, in-memory analytics, mobiele en social mogelijkheden – voorziet het Oracle-cloudplatform in de snelste manier voor klanten en ISV’s om de stap naar de cloud te maken. Met de nieuwe diensten die Oracle vandaag lanceert, breidt het bedrijf zijn platform-services verder uit met onder meer big data analytics, integratie, procesmanagement, Java Platform Standard Edition en Node.js.

Nieuwsfeiten
 • In het kader van continue innovatie en uitbreiding van zijn cloudportfolio lanceert Oracle zes nieuwe Oracle Cloud-platformservices die klanten en partners helpen bij het inzetten, uitbreiden en personaliseren van nieuwe Oracle SaaS-applicaties en het migreren van bestaande lokale toepassingen naar de Oracle Cloud.
 • Het Oracle-cloudplatform biedt de basis voor de eigen SaaS-applicaties van Oracle en wordt ingezet door de wereldtop van SaaS-aanbieders. Oracle biedt ditzelfde platform aan bedrijven en ISV’s, waardoor zij profiteren van Oracle Database, Java- en Oracle Fusion Middleware-technologieën met uitgebreide mogelijkheden voor multitenancy, in-memory analytics, mobiel en social.
 • Oracle breidt zijn Oracle-cloudplatform uit met nieuwe functionaliteit voor big data analytics, integratie, procesmanagement, Java Platform, Standard Edition (Java SE), en Node.js voor server-side JavaScript.
 • Oracle Cloud biedt het breedste portfolio van public cloud-services via SaaS, PaaS, Data-as-a-Service (DaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS).
 • In tegenstelling tot andere clouds – die diensten in een of twee lagen aanbieden – is Oracle Cloud de enige die een breed portfolio van geïntegreerde services levert voor data, applicaties, platform en infrastructuur.
 • Oracle Cloud blijft sterk groeien en ondersteunt nu 62 miljoen gebruikers en 23 miljard transacties per dag. Oracle Cloud draait op 30.000 devices en is goed voor 400 petabytes aan storage in 19 datacenters wereldwijd.
 • Daarnaast blijft Oracle partners nieuwe mogelijkheden bieden, waarmee ze Oracle-klanten kunnen bereiken, groei kunnen realiseren en kunnen uitbreiden richting de cloud. Oracle lanceerde onlangs een nieuw gelaagd VAD-distributieprogramma, een nieuwe community onder de naam Oracle Cloud Connection en een uitbreiding van Oracle Cloud Marketplace dat nu ook system integrators omvat.
 • Onderzoeksbureau Ventana Research onderscheidde Oracle in 2014 met de Technology Innovation Award for Business Innovation in de categorie cloudcomputing. Ventana eerde het bedrijf als pionier die zorgt voor verandering en waarde. De Ventana Technology Innovation Awards worden ieder jaar gepresenteerd en belichten technologieën die het in zich hebben om een positieve impact te hebben op de business. Meer informatie is te vinden op www.ventanaresearch.com/innovationawards.
De nieuwe aanvullingen binnen het services-platform van Oracle Cloud

Oracle lanceert zes nieuwe Oracle-cloudplatform-services:
 • Oracle Big Data Cloud: Stelt klanten in staat om grote hoeveelheden data te analyseren en verwerken met gebruik van het Hadoop-raamwerk op een veilig, flexibel, beheerd en gemakkelijk te gebruiken infrastructuurplatform dat volledig is geïntegreerd met de Oracle-cloudservices.
 • Oracle Mobile Cloud: Stelt klanten in staat om snel grootzakelijke mobiele apps naar de markt te brengen met een mobiele cloud-backend.
 • Oracle Integration Cloud: Stelt klanten in staat om snel cloud-naar-cloud- en cloud-naar-on premise-integratie te ontwerpen, uit te voeren en te beheren met behulp van een intuïtieve browser-interface.
 • Oracle Process Cloud: Geeft bedrijven de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te ontwerpen, implementeren, monitoren en optimaliseren met het oog op meer efficiëntie, wendbaarheid en productiviteit.
 • Oracle Node.js Cloud: Biedt klanten de mogelijkheden om snel en gemakkelijk JavaScript-applicaties in gebruik te nemen, samen met de vereiste libraries op een hoogbeschikbare en dynamisch te schalen Oracle-cloudinfrastructuur, compleet met cloudtooling voor continue integratie en applicatiebeheer.
 • Oracle Java SE Cloud: Stelt klanten in staat om snel Java SE 7- of 8-applicaties in te zetten, samen met iedere library of framework op een hoogbeschikbare en dynamisch te schalen Oracle-cloudinfrastructuur, compleet met cloudtooling voor continue integratie en applicatiebeheer.
Beschikbare Oracle-cloudplatform-services

De bovenstaande nieuwe diensten zijn een aanvulling op de al bestaande diensten: 
 • Oracle Database Cloud: Biedt volledige controle over een dedicated database-instance en ondersteunt iedere Oracle Database-applicatie. Gebruikers beschikken over meer flexibiliteit en keus voor wat betreft het niveau van managed services die Oracle levert.
 • Oracle Database Backup Cloud: Stelt klanten in staat om lokale databases te back-uppen naar de Oracle Cloud met encryptie, compressie en drievoudige mirroring.
 • Oracle Java Cloud: Biedt Oracle WebLogic Server-clusters voor het inzetten van Java-applicaties en geeft volledige beheercontrole over de dienst met geautomatiseerde back-up, recovery, patching en high-availability mogelijkheden.
 • Oracle Messaging Cloud: Voorziet in een infrastructuur die betrouwbare communicatie tussen softwarecomponenten mogelijk maakt.
 • Oracle Developer Cloud: Biedt ontwikkelteams een gehost ontwikkelplatform met applicatie-lifecyclemanagement en teamsamenwerking.
 • Oracle Business Intelligence Cloud: Stelt gebruikers in staat om visuele, interactieve dashboards te creëren voor het web en voor mobiele devices.
 • Oracle Documents Cloud: Levert een flexibele en veilige oplossing voor het delen van bestanden en samenwerken met behulp van mobiele devices en desktops, inclusief integratie met on-premise- en cloudapplicaties.
Quote
 • “De cloudcomputingtechnologieën van dit moment hebben de potentie om een schat aan zakelijke mogelijkheden bloot te leggen. Om echt te profiteren van de cloud is een robuust ondersteuningsplatform nodig”, zegt Thomas Kurian, executive vicepresident of product development bij Oracle. “Met deze nieuwe set van platform-services is Oracle beter dan ooit gepositioneerd om klanten te helpen bij het realiseren van de voordelen van cloud computing. Oracle blijft zijn portfolio uitbreiden met functioneel rijke, geïntegreerde en veilige platformservices. We bouwen die op een basisset van infrastructuurservices waarmee we de ontwikkelcommunity de middelen bieden om de applicaties van morgen te creëren.”

Notes to editors

Supporting Resources

Contact
Gijs van Beek

LVTPR
Office: +31 30 65 65 070
Email: oracle@lvtpr.nl

Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Oracle Benelux
Office: +31 30 6699126
Mobile: +31 6 2710 6264
Email: ria.lagerweij@oracle.com

Over Oracle OpenWorld
Oracle OpenWorld San Francisco is the most important educational and networking event of the year for Oracle technologists, customers, and partners. This information technology event is dedicated to helping businesses optimize existing systems and understand upcoming technology breakthroughs. The conference, which draws more than 50,000 attendees from over 140 countries, offers more than 2,100 educational sessions, 400 product demos, exhibitions from 450 partners and customers showcasing applications, middleware, database, server and storage systems, industries, management and infrastructure – all engineered for innovation.  Oracle OpenWorld 2012 is being held September 30-October 4 at The Moscone Center in San Francisco.  For more information please visit www.oracle.com/openworld. Watch Oracle OpenWorld keynotes, sessions and more live on YouTube. Join the Oracle OpenWorld discussion on Twitter, Facebook and the Oracle OpenWorld Blog.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Oracle  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van woensdag 16 oktober 2019  
Financiële schade van downtime door ransomware meer dan 200 procent gestegen

NTT Netherlands uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Partner of the Year en Software Partner of the Year

Delta Lake Project haakt aan bij Linux Foundation om zo open standaard voor data lakes te worden

Databricks vereenvoudigt het beheer van Machine Learning modellen met MLflow Model Registry

Eenvoudig woningen slimmer maken dankzij Eatons xComfort Bridge

Marieke Saeij wordt nieuwe CEO Onguard

uCPE-oplossing van Colt brengt edge computing naar bedrijven toe

ModelOps van SAS helpt bedrijven om meer rendement te halen uit hun analytics-investering

Fontys Hogeschool ICT maakt scholieren enthousiast voor techniek tijdens TTT event 2019 in Koepelhal Tilburg

Nieuw onderzoek van Dell Technologies voorspelt hoe opkomende technologieën onze levens tegen 2030 zullen transformeren

Bert Zoetbrood gaat leiding geven aan DEKRA in Noord-Amerika

Digitale sector doet oproep aan kabinet

KPN BAVA informeert over nieuwe samenstelling Raad van Bestuur
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1842 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Oracle contact  
Logo Oracle
  030 - 669 9000
  infomail_nl@oracle.com
  www.oracle.nl
Oracle sociaal  
Oracle tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
Logo Colt Technology Services B.V.
Logo SAS Nederland
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl