www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 68 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Barracuda wordt Ecosystem Partner van Ruckus Wireless

Technologische samenwerking biedt klanten veilige en betrouwbare draadloze internetverbinding

SUNNYVALE, CA – 17 september 2014 – Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA), marktleider in beveiligings- en opslagoplossingen voor de cloud, heeft zich aangesloten bij het Technology Ecosystem-programma van Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS). Dankzij dit partnerschap kunnen klanten nu contentveiligheid op basis van policy – inclusief URL-filtering en malwarebescherming - via het bekroonde Barracuda Web Filter implementeren in de Ruckus Smart Wi-Fi-netwerkomgeving.

“De samenwerking met Barracuda biedt onze klanten die het Barracuda Web Filter gebruiken belangrijke voordelen”, zegt Spencer Hinzen, regional sales director Southern Europe bij Ruckus Wireless. “Dankzij de integratie van het Barracuda Web Filter met de netwerkinfrastructuur van Ruckus Wireless kunnen IT-beheerders heel eenvoudig beleidsregels voor internetgebruik voor een grote groep gebruikers instellen en handhaven. Zij kunnen bovendien snel gebruikersidentiteiten vaststellen, op afstand filteren, beveiligd SSL-verkeer monitoren en beleidsregels uitbreiden naar social media-gebruik. Zeker bij organisaties en instellingen waar internettoegang voornamelijk draadloos tot stand komt, zoals in het onderwijs, is dit een onderscheidend voordeel.”

Het Ruckus Technology Ecosystem-programma zorgt voor naadloze integratie van de oplossingen van een selecte groep externe applicaties – in dit geval met Barracuda Web Filter - met de producten en technologie van Ruckus Smart Wi-Fi. Barracuda en Ruckus Wireless zullen gezamenlijk ook webinars en trainingen verzorgen om klanten te informeren over kracht van de combinatie van beide oplossingen.

###

OVER RUCKUS WIRELESS
Ruckus Wireless, Inc, Inc. (NYSE: RKUS) met het hoofdkantoor in het Californische Sunnyvale is een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan indoor en outdoor Smart Wi-Fi¬ producten voor mobiele telecomproviders, ISP’s en grote ondernemingen en heeft meer dan 40.000 eindgebruikers wereldwijd. Ruckus Wireless is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van de Wi-Fi-capaciteit en -dekking, waarbij er veel uitdagingen zijn door de enorme groei in verkeer op draadloze netwerken door mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Ruckus maakt en patenteert state-of-the-art draadloze spraak-, video- en datatechnologie-innovaties, zoals adaptieve antenne-arrays die het signaalbereik vergroten, de datasnelheid verhogen en interferentie voorkomen. De oplossingen zorgen voor een consistente en betrouwbare distributie van multimediacontent en diensten met hoge prioriteit via standaard 802.11 Wi-Fi. Kijk voor meer informatie op: www.ruckuswireless.com.

Ruckus en Ruckus Wireless zijn handelsmerken van Ruckus Wireless, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere genoemde product- en bedrijfsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren.

Over Barracuda Networks
Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA) ontwikkelt beveiligings- en opslagoplossingen voor de cloud die IT eenvoudig maken. Meer dan 150.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op deze krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen. Die oplossingen zijn beschikbaar in lokale, virtuele, cloud- en hybride omgevingen. Barracuda klantgerichte aanpak staat volledig in het teken van het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen op abonnementsbasis voor end-to-end netwerk- en databeveiliging. Kijk voor meer informatie op: www.barracuda.com

Barracuda, Barracuda Networks en de logo’s van Barracuda Networks zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Barracuda Networks, Inc. In de Verenigde Staten en andere landen.

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal:
Yellow Communications, Majoy Juriaans, telefoon +31 (0)23 555 3424, e-mail majoy@yellow-communications.com of ruckuswireless@yellow-communications.com
Laatste van Brocade-Ruckus Wireless   
Ruckus komt key partners tegemoet met vereenvoudigde channel programma’s

Ruckus introduceert betaalbare, high-performance WiFi voor de vrijetijdsbranche

Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit voor zowel vaste als draadloze verbindingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 68 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Brocade-Ruckus.. contact  

Logo Brocade-Ruckus Wireless

Brocade-Ruckus.. sociaal  


Brocade-Ruckus.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88810 persberichten
- 5740 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8386 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl