www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!

Barracuda wordt Ecosystem Partner van Ruckus Wireless

Technologische samenwerking biedt klanten veilige en betrouwbare draadloze internetverbinding

SUNNYVALE, CA – 17 september 2014 – Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA), marktleider in beveiligings- en opslagoplossingen voor de cloud, heeft zich aangesloten bij het Technology Ecosystem-programma van Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS). Dankzij dit partnerschap kunnen klanten nu contentveiligheid op basis van policy – inclusief URL-filtering en malwarebescherming - via het bekroonde Barracuda Web Filter implementeren in de Ruckus Smart Wi-Fi-netwerkomgeving.

“De samenwerking met Barracuda biedt onze klanten die het Barracuda Web Filter gebruiken belangrijke voordelen”, zegt Spencer Hinzen, regional sales director Southern Europe bij Ruckus Wireless. “Dankzij de integratie van het Barracuda Web Filter met de netwerkinfrastructuur van Ruckus Wireless kunnen IT-beheerders heel eenvoudig beleidsregels voor internetgebruik voor een grote groep gebruikers instellen en handhaven. Zij kunnen bovendien snel gebruikersidentiteiten vaststellen, op afstand filteren, beveiligd SSL-verkeer monitoren en beleidsregels uitbreiden naar social media-gebruik. Zeker bij organisaties en instellingen waar internettoegang voornamelijk draadloos tot stand komt, zoals in het onderwijs, is dit een onderscheidend voordeel.”

Het Ruckus Technology Ecosystem-programma zorgt voor naadloze integratie van de oplossingen van een selecte groep externe applicaties – in dit geval met Barracuda Web Filter - met de producten en technologie van Ruckus Smart Wi-Fi. Barracuda en Ruckus Wireless zullen gezamenlijk ook webinars en trainingen verzorgen om klanten te informeren over kracht van de combinatie van beide oplossingen.

###

OVER RUCKUS WIRELESS
Ruckus Wireless, Inc, Inc. (NYSE: RKUS) met het hoofdkantoor in het Californische Sunnyvale is een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan indoor en outdoor Smart Wi-Fi¬ producten voor mobiele telecomproviders, ISP’s en grote ondernemingen en heeft meer dan 40.000 eindgebruikers wereldwijd. Ruckus Wireless is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van de Wi-Fi-capaciteit en -dekking, waarbij er veel uitdagingen zijn door de enorme groei in verkeer op draadloze netwerken door mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Ruckus maakt en patenteert state-of-the-art draadloze spraak-, video- en datatechnologie-innovaties, zoals adaptieve antenne-arrays die het signaalbereik vergroten, de datasnelheid verhogen en interferentie voorkomen. De oplossingen zorgen voor een consistente en betrouwbare distributie van multimediacontent en diensten met hoge prioriteit via standaard 802.11 Wi-Fi. Kijk voor meer informatie op: www.ruckuswireless.com.

Ruckus en Ruckus Wireless zijn handelsmerken van Ruckus Wireless, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere genoemde product- en bedrijfsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren.

Over Barracuda Networks
Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA) ontwikkelt beveiligings- en opslagoplossingen voor de cloud die IT eenvoudig maken. Meer dan 150.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op deze krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen. Die oplossingen zijn beschikbaar in lokale, virtuele, cloud- en hybride omgevingen. Barracuda klantgerichte aanpak staat volledig in het teken van het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen op abonnementsbasis voor end-to-end netwerk- en databeveiliging. Kijk voor meer informatie op: www.barracuda.com

Barracuda, Barracuda Networks en de logo’s van Barracuda Networks zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Barracuda Networks, Inc. In de Verenigde Staten en andere landen.

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal:
Yellow Communications, Majoy Juriaans, telefoon +31 (0)23 555 3424, e-mail majoy@yellow-communications.com of ruckuswireless@yellow-communications.com
Eerder van Brocade-Ruckus Wireless   
27 nov 2017 Ruckus komt key partners tegemoet met vereenvoudigde channel programma’s

28 jun 2017 Ruckus introduceert betaalbare, high-performance WiFi voor de vrijetijdsbranche

13 jun 2017 Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit voor zowel vaste als draadloze verbindingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1909 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Brocade-Ruckus.. contact  

Logo Brocade-Ruckus Wireless

Brocade-Ruckus.. sociaal  


Brocade-Ruckus.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87268 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6818 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl