www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 49 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Tyco Integrated Systems Manager maakt mobiel beveiligingsbeheer mogelijk

Vernieuwde iOS-applicatie biedt klanten meer flexibiliteit en verbeterde efficiëntie

Tyco Integrated Fire & Security, specialist op het gebied van brandbeveiligings- en veiligheidsoplossingen, heeft Tyco Integrated Systems Manager X3 (TISM X3) een upgrade gegeven. Met de vernieuwde iOS-applicatie, ontworpen voor gebruik met iPhone, iPad of Windows-tablet, kunnen klanten beveiligingsoplossingen efficiënter beheren en controleren.

Meer dan 110 klanten in Europa maken al gebruik van TSIM, Tyco's versie van de populaire PSIM+ (Physical Security Information Management) software. De iOS-applicatie voor mobiele apparaten, die voortdurend wordt bijgewerkt, biedt klanten nieuwe manieren om hun beveiliging te beheren.

"Op afstand toegang tot beveiligingsoplossingen is niet nieuw, maar de upgrade van de iOS-applicatie en de volledige ondersteuning van TISM voor Windows-tablets, is heel belangrijk voor ons. Veel van onze klanten gebruiken een iPhone, iPad of andere tablet op de werkplek en wij willen het ze gemakkelijker maken om bedrijfskritieke taken uit te voeren als ze onderweg zijn. Dankzij de flexibiliteit van een mobiele app kan de beveiliging overal en altijd gecontroleerd en beheerd worden. In de moderne bedrijfsomgeving is dat cruciaal - het biedt vaak een concurrentievoordeel", zegt Peter Stiphout, Product Manager Integrated Solutions bij Tyco Integrated Fire & Security.

Tyco heeft ook andere onderdelen van de TISM X3-applicatie een upgrade gegeven en biedt daarmee TISM as a Service, zodat programma's en bestanden ook vanaf een PC op afstand kunnen worden beveiligd en gecontroleerd. De upgrade omvat ook een uitgebreide gebruikers-interface en verbeterde optimalisatie voor iOS7. Bovendien zijn de projectprestaties verbeterd en dat betekent dat er via de app meer gegevens beschikbaar zijn voor gebruikers. Ook zijn er verschillende filters beschikbaar om activiteiten of gebeurtenissen accuraat te kunnen vaststellen.

TISM X3 kan meerdere beveiligingssystemen combineren en een centrale omgeving creëren die vanuit één bedieningspaneel of mobiele app toegankelijk is. Het beschikt over tot wel 500 interfaces (het grootste aantal dat beschikbaar is op een PSIM-platform), vier licentiemodellen, verbeterde beveiliging en compliancy en zorgt voor lagere totale inkoopkosten. Het werkt onafhankelijk, maar kan communiceren met elke bestaande beveiligingsoplossing via de talrijke beschikbare interfaces. Daardoor is het een kosteneffectieve manier om bestaande, verouderde systemen te integreren in een centraal, modern beheer- en controlesysteem, zonder dat er een rigoureus vervangingsplan nodig is.

Op technisch vlak biedt TISM X3 sterke vectorgebaseerde visualisatie, een ingebouwde bewerkingsoptie en automatische herkenning van datapunten in AutoCAD en Bently Microstation. Het systeem is momenteel beschikbaar in 25 talen met wachtwoordbeveiliging op meerdere niveaus en beschikt, afhankelijk van het model, over een uitgebreid interface-portfolio van standaard en bedrijfsspecifieke sub-systemen. De volgende vier modellen zijn momenteel beschikbaar: TISM Express, TISM Basic, TISM Pro en TISM Enterprise.

Over Tyco Integrated Fire & Security
Tyco Integrated Fire & Security, onderdeel van Tyco, ontwerpt, implementeert en onderhoudt brand- en elektronische beveiligingssystemen voor klanten in zakelijke en overheidssectoren. Het portfolio van Tyco Integrated Fire & Security bestaat uit inbraakalarmen, video surveillance, toegangscontrole, elektronische artikelbeveiliging, radiofrequente identificatie, branddetectie, verpleegoproepsystemen, zorg domotica en dwaaldetectiesystemen, paging-/messagingsystemen (met geïntegreerde persoonsbeveiliging), intercomsystemen (met geïntegreerde uitluisterfunctionaliteit en akoestische bewaking), periferie beveiliging, geïntegreerde oplossingen en monitoring. De oplossingen van Tyco Integrated Fire & Security worden gebruikt om mensen, goederen en eigendommen te beschermen en om diefstal te voorkomen. Kijk voor meer informatie op de website www.tyco.nl of volg Tyco Integrated Fire & Security op Twitter via @TycoBNL.

Press Agency: LEWIS PR
Elke van der Putten
Phone +31 (0)40 235 46 00
E-mail: tyco@lewispr.com

Tyco Integrated Fire & Security
Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development &
Communications Director Benelux
Phone: +31 (0)88 260 28 99
E-mail: cvdiejenbijloo@tycoint.com

Laatste van Tyco Integrated Fire & Security  
Tyco Integrated Fire & Security stelt Hans Oomes aan als Commercial Director Benelux

Tyco Retail Solutions neemt ShopperTrak over

Tyco implementeert IQ Messenger in Willem-Alexander Kinderziekenhuis van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 49 dagen
Tyco Integrate.. contact  

Logo Tyco Integrated Fire & Security

  +31 88 260 2600
  tifsnl@tycoint.com
  www.tyco.nl
Tyco Integrate.. sociaal  


Tyco Integrate.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers