Registratie voor ICT & Logistiek-vakbeurs nu open

Trends, ontwikkelingen en oplossingen in druk bezet congres- en seminarprogramma

UTRECHT, 1 september 2014 – De inschrijving voor ICT & Logistiek is geopend. Deze tweedaagse vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Bezoekers krijgen er inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen en zien de nieuwste producten en oplossingen binnen de handel, industrie, retail, transport en logistieke dienstverlening. Belangrijk onderdeel van ICT & Logistiek is het inhoudelijke congres- en seminarprogramma met diverse toonaangevende sprekers die ingaan op logistieke uitdagingen. ICT & Logistiek vindt plaats op 29 en 30 oktober 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht.Het congres- en seminarprogramma van ICT & Logistiek kenmerkt zich door een grote diversiteit van sprekers. Zo geven onder anderen Walther Ploos van Amstel (delaatstemeter.nl), Wout van de Heuvel (TLN) en Jack van der Veen (hoogleraar op de EVO Leerstoel Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit en voorzitter van de Vereniging Logistiek Management – VLM), acte de présence. Bezoekers kunnen de laatste ontwikkelingen verwachten op het gebied van WMS, SCM, TMS, tracking & tracing, ERP en fleet management-systemen. Jaarbeurs maakt binnenkort het volledige programma bekend. Op de beursvloer zelf zijn tientallen exposanten te vinden, waar bezoekers terechtkunnen voor de nieuwste productinnovaties.

“De logistieke sector is in Nederland enorm belangrijk. ICT en technologische ontwikkelingen staan vaak aan de basis van de groei van deze sector. Op ICT & Logistiek vinden bezoekers een overzicht van de meest innovatieve ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten”, zegt Ivo Meertens, Markt Manager bij Jaarbeurs en verantwoordelijk voor ICT & Logistiek. “Met exposanten uit alle geledingen van de sector en een zeer boeiend congres- en seminarprogramma zijn we ervan overtuigd alles te bieden wat je op het gebied van ICT en logistiek op dit moment moet weten.”

De beurs is geopend op 29 en 30 oktober 2014 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Gratis registreren voor ICT & Logistiek 2014 is mogelijk op de website van ICT & Logistiek. Ook meer informatie over onder meer het exacte programma is te vinden op deze website. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtag: #ICTLogistiek.

##

Over ICT & Logistiek:
De vakbeurs ICT & Logistiek vindt plaats op 29 en 30 oktober 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. Via seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s in de logistieke keten.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs online platforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie
LVTPR
Nienke Geudeker
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl