Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 79 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

LeaseWeb voegt reseller functionaliteit toe aan zijn wereldwijde CDN

CDN gebruikt groeiend aantal SuperPoP’s en global IP netwerk met meer dan 4.0 Tbps aan beschikbare bandbreedte

Amsterdam, 5 Augustus 2014 – LeaseWeb CDN, onderdeel van het wereldwijd opererende hosting services merk LeaseWeb, heeft reseller functionaliteit toegevoegd aan zijn hoge-capaciteit Content Delivery Network (CDN). Via een gebruiksvriendelijk control panel en een volledige set API’s, worden LeaseWeb Partners in staat gesteld om een wereldwijde CDN service aan hun klanten aan te bieden en zo in te spelen op de groeiende vraag naar online video en rich media content.

De nieuwe reseller functionaliteit van LeaseWeb CDN is onder andere bedoeld voor value added resellers (VAR’s), IT consultants, internetbureaus, system integrators en managed services providers. De functionaliteit is beschikbaar via selectieve programma’s van het LeaseWeb Partner Network (LPN).

De CDN service is in eigen huis ontwikkeld en werd in 2013 op de markt gebracht. Het gaat om een CDN op basis van pure SSD die gebruikmaakt van een groeiend aantal SuperPoP’s wereldwijd, met grote hoeveelheden compute en caching power. De toegevoegde reseller functionaliteit stelt LeaseWeb Partners in staat om snel en eenvoudig een CDN service voor hun klanten in te richten. De functionaliteit biedt onder andere gemakkelijke configuratie mogelijkheden, uitgebreide managementopties en RESTful API’s.

“Het aanbieden van geavanceerde reseller functionaliteit aan geselecteerde LeaseWeb Partners is in lijn met de versterkte focus op de ontwikkeling van onze channel business,” zegt Julien Lehman, LeaseWeb CDN Manager.

“De vraag naar performance en agility explodeert op dit moment,” zegt Lehman. “Dat biedt uitgebreide mogelijkheden voor de channel community. De toegevoegde reseller functionaliteit is ideaal voor providers die een nieuwe service aan hun portfolio willen toevoegen, maar ook voor CDN specialisten die op zoek zijn naar een uitstekende service tegen betere voorwaarden. De RESTful API’s en het gebruiksvriendelijke control panel maken het tevens een geschikte oplossing voor grote bedrijven. Zij kunnen hiermee hun IT infrastructuur consolideren en gemakkelijk de content van verschillende merken managen.”

Nieuwe SuperPoP lancering in Miami

LeaseWeb CDN is ontworpen op basis van de nieuwste technologieën. Voorgaande CDN’s maakten vaak gebruik van veel verschillende servers op een groot aantal locaties. LeaseWeb CDN gebruikt een beperkt aantal krachtige nodes op strategische locaties wereldwijd. Deze nodes worden door het bedrijf SuperPoP’s genoemd. De SuperPoP’s zijn verbonden met een van de grootste IP netwerken ter wereld, met meer dan 4.0 Tbps aan beschikbare bandbreedte.

LeaseWeb CDN heeft zijn SuperPoP’s momenteel strategisch gepositioneerd in Europa (Amsterdam, Frankfurt), de Verenigde Staten (Manassas, San José), en Azië (Singapore). Binnen een maand zal een nieuwe SuperPoP live gaan in Miami, wat de performance voor eindgebruikers in Zuid-Amerika ten goede zal komen.

______________________________________

Over LeaseWeb

LeaseWeb is een wereldwijd opererend Infrastructure as a Service (IaaS) hostingmerk met een portfolio van meer dan 17.500 klanten, variërend van MKB tot multinationals. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting oplossingen met 24/7 support, waaronder Public CloudPrivate Cloud, Bare Metal Servers, CDN (Content Delivery Network), Colocatie, Managed Hosting en Hybrid Hosting

LeaseWeb heeft meer dan 60.000 fysieke servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft zeven datacenters in de Verenigde Staten, Europa en Azië, die zijn aangesloten op een omvangrijk wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van meer dan 4,0 Tbps. LeaseWeb (“LeaseWeb”) is een groep van onafhankelijke bedrijven die opereert onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb Nederland B.V. (“LeaseWeb Nederland”), LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”), LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Duitsland”), LeaseWeb Asia Pacific PTE. LTD. (“LeaseWeb Asia Pacific”) en LeaseWeb CDN B.V. (“LeaseWeb CDN”). Deze bedrijven bieden hun services ook via hun eigen LeaseWeb Partners.

Voor meer informatie, ga naar www.leaseweb.com.

Mediacontact:

Dyan Koning
Copy & PR Coordinator 
E-Mail: PR@leaseweb.com
Tel: +31 (0)6 46 351 821
Laatste van Leaseweb  
Leaseweb brengt klanten dichterbij ‘always on’ met nieuwe DRaaS-dienst

Leaseweb en delaware Nederland ontwikkelen enterprise cloud-oplossing voor SAP S/4HANA

Leaseweb USA biedt met nieuw datacenter in Miami springplank naar Zuid-Amerika
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 79 dagen
Leaseweb contact  

Logo Leaseweb

Leaseweb sociaal  


Leaseweb tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl