www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1902 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Wereldwijd succes automotive-industrie door HR-oplossing van Kronos

Utrecht, 30 juli 2014 – Wereldwijde autofabrikanten zoals Ford, Jaguar, Mitsubishi, Renault-Nissan en Volkswagen hebben zich reeds tot de workforce management oplossingen van Kronos gewend. Hiermee drijven ze innovatie aan en zetten ze in op kostenbesparing. Het grootste deel van de Forbes Top 10 autofabrikanten wereldwijd is op dit moment Kronos klant[1]. Zo is Mitsubishi Motors Noord-Amerika in staat om 50.000 dollar tot 100.000 dollar per maand te besparen door de HR-oplossing van Kronos in te zetten en heeft Volkswagen Mexico dankzij Kronos bijna 900.000 dollar bespaard door overuren terug te dringen en andere efficiency maatregelen te nemen.

Ramuni Nair, hoofd human resources bij Renault-Nissan Automotive India: "We zijn enthousiast over een volledig geautomatiseerde workforce management oplossing voor ons snel groeiende personeelsbestand. Het helpt ons om ondanks de groei toch een hoge mate van efficiency en productiviteit te handhaven. We evalueerden meerdere oplossingen en kozen voor Kronos, omdat deze oplossing geschikt is voor al onze behoeften. Daarnaast heeft Kronos een gevestigde naam in veel grote industriële organisaties in India, en biedt ze best practices voor wereldwijde autofabrikanten."

Goed workforce management noodzakelijk voor auto-industrie
 • Tegenwoordig zijn autofabrikanten steeds actiever op zoek naar manieren om kosten te besparen, compliance risico’s te tackelen en de productiviteit van hun personeel te verbeteren. Dit is nodig om innovatie aan te drijven en concurrentievoordeel te behouden. Veel autofabrikanten gebruiken workforce management oplossingen van Kronos om deze doelen te behalen, door hun personeel effectiever te managen.
 • De Kronos workforce management suite helpt fabrikanten over de hele wereld de supply chain operationeel te verbeteren door:
  • Directe en in indirecte productie-uren op de salarisstrook te verwerken, zodat de arbeidskosten van de fabriek meteen inzichtelijk zijn.
  • Planningen te creëren die er voor zorgen dat het personeel optimaal wordt ingezet, materieel zo goed mogelijk wordt gebruikt en overuren worden teruggedrongen tot het minimum.
  • Real-time inzicht te creëren in de activiteiten op de werkvloer: van handmatige processen tot de lopende band.
  • Ervoor te zorgen dat men altijd in de pas loopt met de wet- en regelgeving rondom verloningen, CAO’s, veiligheid en planningen.
 • De automatisering van cruciale personeelsprocessen helpt autofabrikanten efficiënter te werken, zodat zij meer kunnen groeien en innoveren.

Charlie DeWitt, vice president business development bij Kronos: “De complexiteit van de auto-industrie vereist een focus op procesinnovatie om een hoge mate van efficiëntie te behouden. Bij Kronos zijn wij toegewijd aan het helpen van onze klanten in de automobielindustrie door het ondersteunen en kwantificeren van dagelijkse verbeteringen in de arbeidsproductiviteit door middel van geavanceerde workforce management oplossingen.”

[1] VW is Already the World’s Biggest Automaker, Forbes, 18 april 2013

-------

Over Kronos
Kronos is marktleider in cloudgebaseerde oplossingen voor workforce management. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maakt van de Fortune 1000® – gebruiken de software van Kronos om de arbeidskosten te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Bezoek onze website voor meer informatie over de oplossingen van Kronos voor tijdregistratie, afwezigheidsbeheer, plannen, toegangscontrole en werkanalyse, maar ook voor sectorspecifieke HR-analysetools op maat: www.kronosglobal.nl

Kronos: Workforce Innovation That Works™

©2014 Kronos Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Kronos, InTouch, Works en Workforce Innovation That Works en het Kronos logo zijn gedeponeerde merken van Kronos Incorporated of aanverwante bedrijven. Alle overige merken zijn bezit van hun respectievelijke eigenaars.

Ondersteunende informatie

Volg Kronos op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, en YouTube.
Consulteer de Kronos blogs over het beheer van personeel
Neem een kijkje op Time Well Spent voor een ludieke kijk op het beheer van personeel

Meer informatie:
Laura Rijks
Marcommit PR
Kronos@marcommit.nl
035-5822730

Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van KRONOS SYSTEMS BV  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1902 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
KRONOS SYSTEMS BV contact  
Logo KRONOS SYSTEMS BV
  +31 (0)852 736 453
  nlinfo@kronos.com
  www.kronosglobal.nl
KRONOS SYSTEMS BV sociaal  
KRONOS SYSTEMS BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau