www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2053 dagen geleden)
Bedrijf:

Rackspace introduceert Managed Cloud

Nieuw aanbod met betere service levels, transparante betaalmodellen en een developer+-programma met gratis diensten

Amsterdam, 15 juli 2014 - Rackspace introduceert een nieuw managed service-model voor de public cloud. Dankzij deze dienst beschikken klanten en ontwikkelaars over de mogelijkheden voor het ontwerpen, beheren, schalen en groeien van hun cloud-omgeving. Rackspace kondigt tevens het nieuwe ‘developer+-programma’ aan, speciaal voor ontwikkelaars. Dit programma bevat diensten voor het bouwen van schaalbare applicaties en biedt de mogelijkheid de Rackspace Managed Cloud-diensten met Fanatical Support uit te proberen.

"De cloud-markt is enorm in beweging. Klanten zijn op zoek naar een betrouwbare partner met expertise die hun cloud-omgeving moet beheren. Rackspace is perfect gepositioneerd om dit deel van de cloud-markt te ondersteunen”, zegt Graham Weston, mede-oprichter en CEO van Rackspace. “Onze nieuwe service levels zorgen ervoor dat bedrijven de kracht van de cloud kunnen inzetten zonder dat ze hoeven te investeren in experts die de complexe technologie moeten onderhouden. Wij zorgen ervoor dat elke stap die zij in de cloud zetten succesvol is.”

Nieuwe Managed Service Levels
Rackspace introduceert twee nieuwe managed service levels die vallen onder de Managed Cloud-paraplu: Managed Infrastructure en Managed Operations. Beide service levels bevatten meer diensten en expertise tegen lagere kosten in vergelijking met een situatie waarin bedrijven hun cloud-activiteiten zelf zouden onderhouden.

Managed Infrastructure – Dit nieuwe service level omvat het meest uitgebreide dienstenpakket in de markt. Klanten kunnen rekenen op de Fanatical Support van Rackspace, inclusief:
  • 24x7 toegang tot de cloud engineers van Rackspace
  • Advies over de architectuur
  • Begeleiding bij de beveiliging
  • Assistentie bij de ontwikkeling van code
  • ‘Launch’-assistentie
Managed Operations – Dit service level biedt klanten dezelfde Fanatical Support en ondersteuning van het Managed Infrastructure-level, plus proactieve ondersteuning waaronder een dedicated account manager, 24x7 monitoring & response en het beheer van gangbare besturingssystemen en applicatie-stacks. Rackspace biedt Managed Operations op twee verschillende manieren aan klanten:
  • Bij de eerste methode kan Rackspace op elke individuele server van klanten inloggen om mogelijke problemen op te lossen.
  • De andere methode maakt gebruik van de DevOps Automation Service. Deze dienst maakt gebruik van infrastructure-as-code van klanten om snellere inzet en gestroomlijnd beheer mogelijk te maken.

Het monitoren en ervoor zorgen dat klanten real-time inzicht hebben in hun infrastructuur is een essentieel onderdeel van de Rackspace Managed Cloud-strategie. Daarom kunnen klanten van beide Managed Cloud service levels gratis gebruikmaken van Rackspace Cloud Monitoring. Klanten van Managed Operations hebben tevens de garantie dat cloud engineers hun omgeving 24x7 in de gaten houden en reageren op alerts.

Klanten die gebruikmaken van het Managed Operations service level kunnen rekenen op een verdubbeling van hun SLA-credits tot wel 100 procent van het bedrag dat ze maandelijks bij Rackspace besteden aan de betrokken componenten. Daarnaast voegt Rackspace nog een aantal voordelen toe die andere aanbieders van onbeheerde cloud niet bieden, waaronder planning en de beschikbaarheid van proactieve assistentie in alle service levels, zonder meerkosten. Managed Operations-klanten met geplande high traffic events kunnen hierbij samenwerken met Rackspace om ervoor te zorgen dat hun Managed Cloud-infrastructuur de grote hoeveelheid verkeer kan verwerken. Dit programma is vooralsnog alleen beschikbaar voor een beperkt aantal Managed Operations-klanten en biedt een SLA-uitbetaling van wel tienmaal rond deze geplande events en tot wel 200 procent van het bedrag dat klanten maandelijks besteden bij Rackspace, onder strikte voorwaarden.  

Nigel Beighton, UK CTO van Rackspace: “In een perfecte wereld past de cloud zich aan, aan hoe klanten werken en niet andersom. Helaas is het nog te vaak zo dat bedrijven zich verkijken op de complexiteit van het opzetten, beheren en in de lucht houden van cloud-projecten. Sommige klanten hebben een groot, in-house, operations team dat dit snel kan uitvoeren, maar we zien vooral bedrijven die meer nodig hebben dan alleen de ruwe infrastructuur. Deze klanten hebben behoefte aan expertise en ongoing beheer van hun cloud-omgeving die zo belangrijk is voor hun business.”

Prijsmodel van de Managed Cloud
Het prijsmodel van de Rackspace Managed Cloud geldt voor alle nieuwe klanten en is optioneel voor bestaande klanten. Het biedt meer transparantie omdat de kosten voor de cloud-infrastructuur en het service level, waaronder de beheerdiensten, advies en Fanatical Support, zijn gescheiden. Hierdoor kunnen klanten de echte kosten van de cloud beter vergelijken met andere aanbieders. Zo beginnen de kosten van een Performance Cloud Server van Rackspace bij £0,0275 per GB/uur voor een 1GB server. Dat is inclusief RAID 10 SSD, redundante componenten en ECC RAM, draaiend in het Rackspace-datacenter. Het geeft ook helderheid over alle diensten die Rackspace biedt, diensten die klanten van ‘unmanaged’ cloud-aanbieders zelf moeten uitvoeren of externe krachten voor moeten inhuren.

Managed Infrastructure biedt een service level-tarief van £0,0035 per GB/uur RAM, bij een minimaal bedrag van £35 per maand.

Managed Operations biedt een service level-tarief van £0,0150 per GB/uur RAM, bij een minimaal bedrag van £350 per maand.

Bestaande Rackspace-klanten zijn niet verplicht over te stappen op het nieuwe prijsmodel. Rackspace verwacht echter dat velen dat wel zullen doen. Klanten die gebruikmaken van het bestaande Infrastructure service level en overgaan naar de nieuwe Managed Cloud-prijsmodel, zullen vanaf een maandelijkse besteding van £181 of meer, wat ongeveer neerkomt op 9GB aan cloud-servers, kunnen besparen op de kosten.

Rackspace blijft ook ‘kwantumkorting’ bieden. Wanneer klanten groeien, weten ze dus dat de kosten voor de additionele diensten lager zullen zijn. Deze korting wordt automatisch doorgevoerd. De volumekortingen variëren van 4 tot 24 procent en beginnen bij een ‘compute’-gebruik van £4,000.

Developer+-programma
Het nieuwe developer+-programma van Rackspace omvat een pakket met gratis cloud-diensten dat voor een bepaalde tijd beschikbaar is. Het programma is gemaakt voor ontwikkelaars die willen focussen op het bouwen van hun apps in plaats van zich bezig te houden met het onderhouden van de IT.

Klanten die willen deelnemen aan het developer+-programma ontvangen van Rackspace een Infrastructure-credit. Hierdoor heeft de klant recht op een performance Cloud Server, een Cloud Load Balancer, Cloud Monitoring, Cloud Networks, Cloud Backups, Cloud Files, Cloud DNS en Email-as-a-Service via Mailgun. Hier komt nog bij dat developer+-klanten gebruik kunnen maken van alle andere Rackspace cloud-diensten in elke regio tegen de gecorrigeerde infrastructure-prijzen, zonder gebundelde support-kosten.

Ontwikkelaars krijgen toegang tot publieke fora, IRC support, online documentatie, directe toegang tot Rackspace-ontwikkelaars en een volledig opnieuw ingerichte developer-portal. Na twaalf maanden krijgen ontwikkelaars de keuze of ze gebruik willen maken van het Managed Infrastructure service level of het Managed Operation service level. Het developer+-programma is vanaf eind juli beschikbaar.

Meer informatie over deze aankondiging is te lezen in te lezen in een blog post van Taylor Rhodes, President van Rackspace.

------

Over Rackspace 
Rackspace (NYSE: RAX) is de managed cloud specialist. Dankzij de technische expertise en de Fanatical Support van Rackspace kunnen bedrijven profiteren van de kracht van de cloud, zonder de bezwaren van het inhuren van experts voor allerlei complexe technologieën. Rackspace is tevens de leider in hybride cloud en biedt elke organisatie de meest geschikte cloud-oplossing. Of dit nu op single-of multi-tenant servers is of een combinatie van platformen. Rackspace is de oprichter van OpenStack, het open-source besturingssysteem voor de cloud. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Antonio en bedient meer dan 200.000 zakelijke klanten van datacenters op vier continenten. Rackspace staat op de 29ste plek in de Fortune’s lijst van 100 beste bedrijven om voor te werken. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl

Voor meer informatie over Rackspace

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.Eden(at)rackspace.co.uk 

Whizpr
Paul Maris / Renée Rijken
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl

Laatste van Rackspace Nederland  
Rackspace introduceert Managed Security voor Google Cloud Platform

HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

Rackspace breidt OpenStack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal-servers
Release of Remain Software Milestone Enhancements Boost Efficiency and Productivity for Organizations on IBM i and Multi-platform

Infor en Snowflake werken samen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met Birst analytics- en BI-platform

DATPROF en EPI-USE Labs maken consistent data anonimiseren mogelijk in SAP en non-SAP

1 op 5 maakbedrijven kent financiële consequenties van achterblijvende digitalisering niet

Coronavirus stevent af op wereldwijde afvalberg

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Proofpoint introduceert eerste geïntegreerde oplossingen voor Business Email Compromise (BEC) en Email Account Compromise (EAC)

Fortinet lanceert FortiGate 1800F met NP7-processor voor datacenters

Miguel Milano aangesteld als Chief Revenue Officer bij Celonis, treedt toe als mede-eigenaar
Datto integreert met Intel®: beheer op afstand op basis van Intel vPro®-technologie

Cisco vereenvoudigt security en pakt complexiteit aan met geïntegreerd cloudplatform: Cisco SecureX

Workfront benoemt David Burggraaf tot Chief Technology Officer

Innovatie-enabler Rubix kiest voor strategische PR- en marketingaanpak van Lubbers De Jong TECH PR

Embedded World 2020 – Wibu-Systems op kruispunt van industriële transformatie

Genealogisch computerprogramma Ancestor Tree Manager

Nuance kondigt de beschikbaarheid van Ambient Clinical Intelligence in de VS aan

Motiv ICT Security en KnowBe4 partneren in strijd tegen social engineering

Cisco 2020 CISO Benchmark: meer investeringen in cloudsecurity en automatisering om complexiteit te bestrijden

IT-managers luiden noodklok voor digitale veiligheid door massale route naar de cloud

Ultimum en Baangericht sluiten bijzonder convenant

BlackBerry breidt mogelijkheden EPP en EDR uit met verbeterd CylancePROTECT® en CylanceOPTICS®

Yolt Technology Services biedt open banking-dekking van +90% in Nederland

Liferay benoemt Pieter van der Werf tot General Manager Benelux

Europees Onderzoek: open data aanjager economie

Rabo Frontier Ventures Commits to Speedinvest 3
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2053 dagen
Rackspace Nede.. contact  

Logo Rackspace Nederland

  +31 (0)20 753 3201
  www.rackspace.nl
Rackspace Nede.. sociaal  


Rackspace Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo HCC!genealogie
Logo Nuance
Logo Motiv ICT Security
Logo Cisco
Logo Thales
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87807 persberichten
- 5616 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7507 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau