Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 23 dagen geleden)
Bedrijf:

Ultra fiber leidt tot verbeterd glasvezelnetwerk

Relined past als eerste in Nederland de innovatieve Ultra fiber toe

Schiphol-Rijk, 14 juli 2014 – Relined, een gespecialiseerde aanbieder van dark fiber, gaat in nauwe samenwerking met system integrator Infraconcepts, als eerste in Nederland de innovatieve Ultra fiber toepassen. De door Corning ontwikkelde Ultra fiber zal worden ingezet om een kwalitatief nog hoogwaardiger glasvezelnetwerk te realiseren.

De nieuwe glasvezel, genaamd Corning® SMF-28® Ultra optical fiber, is de eerste vezel die industry leading low loss (10% lager dan G.652.D) weet te combineren met een geoptimaliseerde bend performance (tot 33% beter dan G.657.A1) in één Ultra fiber.

 De Ultra fiber is volledig compatible met huidige single-mode glasvezels en is geschikt voor gebruik in het access tot backbone netwerk. Corning® SMF-28® Ultra optical fiber is geschikt voor toepassingen waar zowel een scherpe buigradius als lage demping worden vereist. Kortom, alle demping, buigradius, compatibiliteit en simpliciteit gerelateerde vraagstukken worden in één keer beantwoord met deze revolutionaire vezel.

Testproject
Om na te gaan of de door Corning afgegeven specificaties ook in de praktijk worden gehaald, heeft Relined samen met Infraconcepts een Field-test georganiseerd. Deze acceptatietest bestond uit een PMD/CD-meting, een OTDR-meting en een Bend-test. Voor de test werden spare fibers gebruikt uit het bestaande glasvezelnetwerk van Relined. Voor de uitvoering van dit testproject schakelden Relined en Infraconcepts BAM Infratechniek Telecom in. Op basis van de positieve testresultaten heeft Relined de specificaties van de Ultra fiber van Corning geaccordeerd.

Hoogwaardiger glasvezelnetwerk
In navolging van de testresultaten heeft Relined besloten dat zij samen met system integrator Infraconcepts de Ultra fiber gaat toepassen in haar netwerk om op die manier een nog hoogwaardiger netwerk te realiseren. De verbeterde demping van de SMF-28 Ultra® optical fiber zorgt voor extra marge die kan worden gebruikt om de te overbruggen afstanden te vergroten, het aantal mogelijke vertakkingen te vergroten en het gebruik van pre-connectorized oplossingen te verruimen. De combinatie Relined/ Infraconcepts is de eerste in Nederland die deze innovatieve vezel gaat toepassen.

Kwaliteit
Rick van Fucht, Manager Sales bij Relined: ‘De kwaliteit van ons netwerk is cruciaal voor onze klanten en daarmee voor onze bedrijfsvoering. Het is dan ook van belang dat wij honderd procent zekerheid hebben dat de kwaliteitsnormen van de nieuwe Ultra fiber, zoals die door Corning zijn afgegeven, ook in de praktijk worden gehaald. Infraconcepts, premium distributeur van Corning, biedt hierin duidelijk toegevoegde waarde. Mede dankzij hun expertise zijn wij in staat om innovaties op verantwoorde wijze in ons glasvezelnetwerk te implementeren en hiervoor garanties af te geven aan onze klanten.’

###

Over Relined 
Relined is een jonge organisatie gericht op het verhuren van de onbenutte glasvezel capaciteit van de telecommunicatie infrastructuren van moederorganisaties TenneT en ProRail aan derden. Zowel TenneT als ProRail hebben een eigen glasvezelnet (aan de hoogspanningsmasten en langs de spoorbanen) dat wordt gebruikt voor intern telecommunicatieverkeer. In tegenstelling tot de meeste telecommunicatieaanbieders verhuurt Relined geen bandbreedte maar  uitsluitend dark fiber. Beide infrastructuren overbruggen enorme afstanden en genereren een landelijke dekking. De infrastructuur van TenneT gaat veelal dwars door het open veld, het netwerk van ProRail verbindt juist de stedelijke kernen. Los van de glasvezelkabels van het hoogspanningsnet en de spoorinfrastructuur, ligt er in de Randstad (en Amsterdam) een uitgebreid glasvezelnet, zodat Relined ook hier in de (toenemende) behoefte kan worden voorzien. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.relined.nl. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 421 0565
E-mail: wilco@l-dj.nl
Twitter: @WilcoLDJ
Laatste van Relined Fiber Network  
Relined Fiber Network zet internationale groei door met overname van het Duitse Globalways GmbH

Relined Fiber Network verhuist naar nieuw pand om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren

Relined Fiber Network verbindt CyrusOne in Amsterdam met eigen netwerk
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 23 dagen
Relined Fiber .. contact  

Logo Relined Fiber Network

  +31 (0)347 358 010
  info@relined.nu
  relined.eu
Relined Fiber .. sociaal  


Relined Fiber .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl