www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 21 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

IFS sluit partnerovereenkomst met Deloitte voor de Benelux

ERP-leverancier IFS sluit een partnerovereenkomst met Deloitte. Het professionele dienstverlenings- en adviesbureau wordt daarmee een strategische partner van IFS voor de implementatie van IFS Applications™ in de offshore, olie & gas- en maritieme sector in de Benelux.

Door de overeenkomst met Deloitte breidt IFS zijn partnernetwerk uit. Hiermee vergroot het bedrijf zijn markt en implementatiecapaciteit, waardoor IFS beter tegemoet kan komen aan de verwachte groei in de vraag naar IFS Applications in deze sector.

Door de samenwerking met IFS is Deloitte in staat om zijn portfolio uit te breiden met een bewezen ERP-oplossing die bekendstaat om haar prestaties, functionaliteit en flexibiliteit. Deloitte biedt de juiste expertise en ervaring met sectorspecifieke bedrijfsprocessen en een diepgaand begrip van de manier waarop zakelijke doelstellingen worden ondersteund. De volledig opgeleide Deloitte IFS-specialisten bieden klanten een grondige kennis van de business en technologische expertise.

“Door deze samenwerking biedt Deloitte alle consultancydiensten op het gebied van business en systemen, waar klanten om vragen, inclusief consultancydiensten voor de implementatie van IFS Applications”, zegt Eric Vennix, Partner bij Deloitte Consulting in Nederland.

“IFS heeft ambitieuze groeidoelstellingen die te bereiken zijn door het toepassen en benutten van de nieuwste technologieën om zo het IFS-productaanbod te verbeteren, nieuwe marktvraag te creëren en het maximale te halen uit de samenwerking met Deloitte. Het succesvol behalen van deze doelstellingen vergroot voor IFS en Deloitte de omzet, de marktpenetratie en het concurrentievoordeel”, zegt Marco Verdonschot, Managing Director van IFS Benelux.

“We zijn blij het IFS-partnernetwerk te kunnen uitbreiden met Deloitte. Dit vormt een belangrijk deel van onze wereldwijde groeistrategie”, zegt David Eager, Vice President Global Alliances van IFS. “Door samen te werken met toonaangevende bedrijven zoals Deloitte, verhogen wij de beschikbaarheid van onze capaciteit. Dit stelt ons in staat om door te gaan met het binnenhalen van grotere, wereldwijde accounts.”

Het partnerschap zal zich in eerste instantie richten op de Benelux, gevolgd door potentiële uitbreiding in andere regio’s.


Marco Verdonschot (Managing Director IFS Benelux)(l) en rechts Cees Jorissen (International Tax Partner Deloitte)(r)

Over Deloitte
“Deloitte” is de merknaam waaronder tienduizenden professionals van zelfstandige memberfirms over de gehele wereld samenwerken om audit-, consulting-,financieële, risk management-, fiscale en gerelateerde diensten te leveren aan hun klanten. Deze member firms maken deel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het Verenigd Koninkrijk (‘DTTL’).

Over IFS
IFS is een erkend leider in het leveren van business-software aan bedrijven die ernaar streven een slagvaardiger onderneming te worden. IFS gebruikt haar diepgaande industriegerichte expertise om bedrijven in specifieke sectoren te helpen met het verhogen van de flexibiliteit op drie kerngebieden: Enterprise Resource Planning (ERP), Enterprise Asset Management (EAM) en Enterprise Service Management (ESM). IFS is opgericht in 1983 en is een beursgenoteerde onderneming (XSTO: IFS) met meer dan 2.600 medewerkers. IFS ondersteunt meer dan 2.200 klanten wereldwijd vanuit lokale kantoren en met partners in meer dan zestig landen. Meer informatie is te vinden op www.ifsworld.com. Contactinformatie

IFS

Petra Tuitert
Marketing Manager Benelux
+31 (0)40 292 32 92
Petra.tuitert@ifsworld.com

LVTPR
Nienke Geudeker / Moniek Jansink 
+31 (0)30 65 65 070 
Ifs@lvtpr.com
Laatste van IFS  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 21 dagen
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0) 40 29 23 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifs.com/nl
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com