www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1892 dagen geleden)
Bedrijf:

Stichting Philadelphia Zorg gaat landelijk over op Aysist planningssysteem

Amersfoort, 10 juli 2014

Op donderdag 10 juli jl. tekende Stichting Philadelphia Zorg de overeenkomst met Ayton voor de aanschaf en implementatie van de Aysist® planningssoftware. Hiermee is een intensief traject bekrachtigd, dat inmiddels de pilotfase voorbij is, en via een ambitieus tijdspad op 1 september resulteert in een landelijke livegang. Op dat moment worden alle 5800 medewerkers gepland vanuit Aysist.


Links drs. Gabriël Zwart, lid van de Raad van Bestuur van Stichting Philadelphia Zorg en drs. Marc Huizer, Algemeen directeur Ayton

Zelfsturende teams
Philadelphia heeft gekozen voor een herinrichting van het roosterproces, waarbij de verantwoordelijkheid voor roosteren en plannen bij de lokale teams komt te liggen. De locatiemanager maakt daarbij allereerst de vertaalslag van zorgvraag naar benodigde diensten. En op decentraal niveau stelt vervolgens elk team een eigen basisrooster op. Ieders wensen en eisen komen zo vooraf aan de orde en eventuele knelpunten kunnen samen worden opgelost. Het invullen van verstoringen in het rooster is de taak van de betreffende ‘kennisdrager roosteren’ binnen het eigen team.
De Aysist software ondersteunt dat gehele roosterproces, vanaf capaciteitsplanning tot en met het regelen van vervanging. Via het Afdelingsportaal en het Medewerkerportaal heeft zowel locatiemanager als medewerker toegang tot de planning. Met Aysist Mobile zal de online toegang straks nog verder verbeteren.

Zo is ook direct inzichtelijk op welke collega’s een beroep kan worden gedaan in het geval van verstoringen. Het onderling uitlenen van medewerkers tussen teams en locaties, handelt Aysist administratief en financieel achter de schermen volledig af. Er zijn naadloze koppelingen gerealiseerd met onder andere Youforce van Raet.

De nieuwe methodiek wordt per regio gefaseerd ingevoerd. Ayton ondersteunt elke regio daarbij en draagt volgens het train-de-trainer concept kennis binnen Philadelphia over.

Deze decentrale aanpak past in het organisatiebeleid van Philadelphia om verantwoordelijkheden zo dicht mogelijk bij de cliënt-begeleider relatie te leggen. Dat geldt voor het primaire zorgproces  en nu ook voor het inzetten van medewerkers. Philadelphia verwacht zowel de zorgverlening als de tevredenheid van medewerkers op deze wijze verder te kunnen verbeteren. En het stelt de organisatie in staat om op zorgvuldige wijze bij te dragen aan een beoogde efficiencyslag.


Op de foto:

Links Drs. Gabriël Zwart, lid van de Raad van Bestuur en rechts drs. Marc Huizer, Algemeen directeur Ayton

Voor meer informatie:
Ayton bv
Loran Noteboom, Commercieel directeur Ayton
Mail info@ayton.nl Tel. (0182) 377 222

Stichting Philadelphia Zorg
Philadelphia is een landelijke zorginstelling, die vanuit circa 600 locaties ondersteuning biedt aan ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking. Wij willen dat onze cliënten mede dankzij ons werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij doen ons werk vanuit een christelijke visie. Met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit. www.philadelphia.nl

Ayton. Software met ambitie
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers beweegt mee met de zorgvraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Parallel daaraan zorgt de Aysist® software voor de borging van alle vergaarde gegevens en mutaties. Dat biedt de zorgorganisatie real-time financieel inzicht, tot op afdelingsniveau. www.ayton.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ayton  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1892 dagen
Bron:
Ayton contact  
Logo Ayton
  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl