www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2096 dagen geleden)
Bedrijf:

Stichting Philadelphia Zorg gaat landelijk over op Aysist planningssysteem

Amersfoort, 10 juli 2014

Op donderdag 10 juli jl. tekende Stichting Philadelphia Zorg de overeenkomst met Ayton voor de aanschaf en implementatie van de Aysist® planningssoftware. Hiermee is een intensief traject bekrachtigd, dat inmiddels de pilotfase voorbij is, en via een ambitieus tijdspad op 1 september resulteert in een landelijke livegang. Op dat moment worden alle 5800 medewerkers gepland vanuit Aysist.


Links drs. Gabriël Zwart, lid van de Raad van Bestuur van Stichting Philadelphia Zorg en drs. Marc Huizer, Algemeen directeur Ayton

Zelfsturende teams
Philadelphia heeft gekozen voor een herinrichting van het roosterproces, waarbij de verantwoordelijkheid voor roosteren en plannen bij de lokale teams komt te liggen. De locatiemanager maakt daarbij allereerst de vertaalslag van zorgvraag naar benodigde diensten. En op decentraal niveau stelt vervolgens elk team een eigen basisrooster op. Ieders wensen en eisen komen zo vooraf aan de orde en eventuele knelpunten kunnen samen worden opgelost. Het invullen van verstoringen in het rooster is de taak van de betreffende ‘kennisdrager roosteren’ binnen het eigen team.
De Aysist software ondersteunt dat gehele roosterproces, vanaf capaciteitsplanning tot en met het regelen van vervanging. Via het Afdelingsportaal en het Medewerkerportaal heeft zowel locatiemanager als medewerker toegang tot de planning. Met Aysist Mobile zal de online toegang straks nog verder verbeteren.

Zo is ook direct inzichtelijk op welke collega’s een beroep kan worden gedaan in het geval van verstoringen. Het onderling uitlenen van medewerkers tussen teams en locaties, handelt Aysist administratief en financieel achter de schermen volledig af. Er zijn naadloze koppelingen gerealiseerd met onder andere Youforce van Raet.

De nieuwe methodiek wordt per regio gefaseerd ingevoerd. Ayton ondersteunt elke regio daarbij en draagt volgens het train-de-trainer concept kennis binnen Philadelphia over.

Deze decentrale aanpak past in het organisatiebeleid van Philadelphia om verantwoordelijkheden zo dicht mogelijk bij de cliënt-begeleider relatie te leggen. Dat geldt voor het primaire zorgproces  en nu ook voor het inzetten van medewerkers. Philadelphia verwacht zowel de zorgverlening als de tevredenheid van medewerkers op deze wijze verder te kunnen verbeteren. En het stelt de organisatie in staat om op zorgvuldige wijze bij te dragen aan een beoogde efficiencyslag.


Op de foto:

Links Drs. Gabriël Zwart, lid van de Raad van Bestuur en rechts drs. Marc Huizer, Algemeen directeur Ayton

Voor meer informatie:
Ayton bv
Loran Noteboom, Commercieel directeur Ayton
Mail info@ayton.nl Tel. (0182) 377 222

Stichting Philadelphia Zorg
Philadelphia is een landelijke zorginstelling, die vanuit circa 600 locaties ondersteuning biedt aan ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking. Wij willen dat onze cliënten mede dankzij ons werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij doen ons werk vanuit een christelijke visie. Met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit. www.philadelphia.nl

Ayton. Software met ambitie
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers beweegt mee met de zorgvraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Parallel daaraan zorgt de Aysist® software voor de borging van alle vergaarde gegevens en mutaties. Dat biedt de zorgorganisatie real-time financieel inzicht, tot op afdelingsniveau. www.ayton.nl
Laatste van Ayton  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2096 dagen
Ayton contact  

Logo Ayton

  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl