www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

Beveiligings- en functieverbeteringen in nieuwste versie CoSign Digital Signature Solution

Nieuwste versie van CoSign Web App biedt de mogelijkheid om Word- en Excel-documenten eenvoudig online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling - Uitbreiding CoSign Connector for SharePoint met de Multi-Language CoSign Connector

Amsterdam, 10 juli 2014 - ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, heeft de nieuwste versies van de CoSign digitale handtekening oplossing aangekondigd, evenals een nieuwe CoSign Signature API. De CoSign productlijn wordt voortdurend verbeterd en uitgebreid om de status als de krachtigste digitale handtekening oplossing op de markt te behouden.

De beveiligings- en functieverbeteringen in nieuwste versie CoSign digitale handtekening oplossing en de CoSign Web App:
Verbeterde beveiligingsfuncties die voldoen aan alle eisen voor het verkrijgen van de Common Criteria EAL4+ rating. Met deze functies is CoSign het eerste remote ondertekeningproduct dat voldoet aan de onlangs vastgestelde Europese eIDAS (Electronic Identification and Trust Services for Electronic Transactions in the Internal Market) regulering.

• De nieuwe versie van CoSign Web App voegt de mogelijkheid toe om Word- en Excel-documenten digitaal online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling, zonder de noodzaak om ze te converteren naar PDF-bestanden. Er is nu ook de mogelijkheid om het te gebruiken op de point-of-sale; eenmalige ondertekenaars zoals klanten, cliënten en patiënten kunnen hun grafische handtekening zetten via een touch screen of tablet. Werknemers of vertegenwoordigers van de organisatie sluiten daarna het document door hun eigen digitale handtekening te zetten.

• De nieuwe Active Directory Federation Services (ADFS) functie stelt organisaties met CoSign Central en CoSign Cloud in staat de ADFS single sign-on-omgeving te gebruiken. Na het configureren van ADFS kunnen documenten met CoSign worden ondertekend via de reguliere Active Directory naam en wachtwoord van de ondertekenaar.

• De nieuwe CoSign Signature API biedt een eenvoudig te gebruiken REST protocol voor snelle integratie van digitale handtekeningen met applicaties die geschreven zijn in elke softwaretaal op ieder applicatieplatform. De API biedt gebruikers de mogelijkheid om PDF, Word, Excel, XML en andere gegevenstypes te ondertekenen, controleert handtekeningen en beheert hun grafische handtekeningen en wachtwoorden. Het nieuwe protocol kan gebruikt worden met zowel CoSign Central als CoSign Cloud.

"ARX introduceert voortdurend nieuwe producten en verbeteringen van bestaande producten om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen. Het doel is om ondertekenaars het maximale gebruiksgemak en ook de hoogste beveiligingsniveaus te bieden", zegt John Lageman, Regional Director ARX Benelux??. "Deze nieuwe producten en functies zullen de CoSign-ervaring beter dan ooit maken. Dat geldt ook voor de nieuwe release van de CoSign Connector voor SharePoint Server van ARX. Die heeft nu gebruiksvriendelijke interfaces in de eigen taal van de gebruiker."

Uitbreiding CoSign Connector for SharePoint
De CoSign Connector for SharePoint, de enige oplossing voor digitale handtekeningen die naadloos is geïntegreerd met zowel SharePoint Server als Office 365/SharePoint Online heeft ook een nieuwe versie. Met de CoSign Connector for SharePoint kunnen klanten eenvoudig mogelijkheden voor digitale handtekeningen toevoegen aan hun workflow processen. De CoSign Connector zorgt voor hoge kwaliteit integratie voor alle typen SharePoint workflows, inclusief de mogelijkheid om taken te weigeren of te accepteren.

Met de nieuwe versie kunnen gebruikers gemakkelijk een document voorbereiden op het ondertekenen vanuit SharePoint door in de SharePoint omgeving de handtekeningposities, indien gewenst, vast te leggen. Dit elimineert de moeite van het controleren van het document, het manipuleren van de handtekeningpositie met behulp van andere software, controleren en vervolgens terug te zetten voordat het wordt verstuurd om te ondertekenen. De handtekeningpositie kan ook binnen geautomatiseerde werkprocessen worden gebruikt nadat ze zijn toegevoegd tijdens het voorbereidingsproces. Daarnaast kunnen gebruikers het ondertekende document bekijken en eenvoudig meer handtekeningen toevoegen zonder te moeten terugkeren naar het scherm documentbibliotheek.
De toonaangevende digitale handtekening oplossing voor SharePoint is nu beschikbaar in het Engels en Grieks; de versies voor Frans, Duits, Spaans, Nederlands en Italiaans zullen in het derde kwartaal van 2014 beschikbaar zijn.

ARX Benelux - De Cuserstraat 93 - 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91

Over CoSign 
CoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als "de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen". 
Dankzij de ‘cross-enterprise' CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader. 
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
Tags  
Laatste van ARX Benelux kantoor (CoSign)  
CoSign tijdens SharePoint Connect 2014 in Amsterdam: digitale of elektronische handtekening

Neomatics in België Value Added Reseller voor ARX / CoSign

Het nieuwe CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen voor partners en klanten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 3 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
ARX Benelux ka.. contact  

Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

  + 31 (0)20 894 91 91
  arx@influx-pr.com
  www.arx.com
ARX Benelux ka.. sociaal  


ARX Benelux ka.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl