Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1902 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Wifi zonder zorgen: met devolo eenvoudiger dan ooit

Installeer met een druk op de knop voor optimaal bereik in elke kamer

Bunnik, 10 juli 2014 – devolo neemt de nobele taak op zich een eind te brengen aan slechte wifi-ontvangst. Het doel: de beste ontvangst in elke kamer, eenvoudige installatie met een druk op de knop en een optimale beveiliging van je wifi-netwerk. Hiervoor gebruikt devolo dLAN® Powerline, het snelle en stabiele netwerk via het stroomnet. Dit zorgt voor een perfect wifi-bereik in het hele huis. Het resultaat: iedereen surft thuis als de beste via smartphone, tablet en laptop.

Ga de strijd aan met slechte wifi-signalen
De lijst met vooroordelen over wifi is lang: te langzaam, lastig te installeren, onveilig en nooit beschikbaar als je het nodig hebt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. devolo geeft slechte wifi de rode kaart en zorgt voor het eerste draadloze thuisnetwerk zonder zorgen. Eenvoudig te installeren met een druk op de knop, met een sterk signaal in alle ruimten in huis en zeer veilig.

devolo WiFi Move Technology voor een perfect wifi-bereik
Wifi-probleem nummer één: waar in huis je ook bent – een draadloos netwerk lijkt nooit optimaal te functioneren. Denk aan trage downloads die worden onderbroken door irritante verbindingsproblemen. De oorzaak is eenvoudig aan te wijzen: er is slechts één wifi-router voor alle kamers tegelijk. Dat is exact waar devolo komt kijken – wifi in elke kamer via het elektriciteitsnetwerk. Met devolo plaats je compacte wifi-adapters daar waar je wilt internetten. Omdat dLAN® Powerline niet beperkt wordt door stugge plafonds en muren, is de volledige bandbreedte van je internetverbinding overal beschikbaar.

Configuratie met een druk op de knop
Wifi-probleem nummer twee: de installatie is te gecompliceerd. Een representatief onderzoek door GfK in Duitsland toont dit ook aan: 56,4 procent van de respondenten vindt het aansluiten van het wifi-netwerk thuis niet eenvoudig. Daarom kiest devolo voor wifi-installatie met een druk op de knop. Deze nieuwe vorm van installatie zendt de wifi-toegangsgegevens veilig en eenvoudig van de wifi-router naar devolo-adapters in huis.

Blijf veilig
Wifi-probleem nummer drie: beveiliging. devolo stuurt het netwerksignaal via het stroomnetwerk met een sterke 128-bit-encryptie, zodat ongewilde gebruikers geen toegang hebben. De uitvoerig geteste WPA2-encryptie is toegepast op het wifi-netwerk. Ook is wifi-toegang te beperken voor bepaalde apparaten via een MAC-filter. Daarnaast versterkt een tijdscontrole de veiligheid nog verder.

Het perfecte duo voor een draadloos thuisnetwerk
De dLAN 500 WiFi- en dLAN 500 AV Wireless+-adapters van devolo voorzien in een snel, veilig en stabiel draadloos thuisnetwerk in elke kamer van het huis. Ze zijn een optimale aanvulling op de signaalsterkte van een bestaande wifi-router of voorzien in een alternatief voor het installeren van een volledig stand-alone netwerk. De dLAN 500 AV Wireless+ leent zich als een thuisnetwerkcentrale met drie additionele LAN-poorten, de compacte dLAN 500 WiFi is het ideale toegangspunt voor elke extra kamer of ruimte die voorzien moet worden van WiFi.

Vragen? Het WiFi-spreekuur biedt extra hulp
devolo biedt ’s werelds eerste online WiFi-spreekuur voor hulp bij draadloze-netwerkproblemen. De kern: een check van de wifi-situatie bij je thuis. Het WiFi-spreekuur biedt in elke situatie een persoonlijke oplossing. Mensen met een slecht wifi-signaal vinden meer hulp en advies op www.wifi-spreekuur.nl. Dit kan 24 uur per dag. Daarnaast biedt deze site alles wat je wilt weten over draadloos internetten in huis – van gratis tips voor een direct beter wifi-signaal tot een gedetailleerd wifi-woordenboek.

De devolo wifi-adapters voor het perfecte draadloze thuisnetwerk zijn verkrijgbaar in de winkel. Naast de Starter Kits met twee adapters biedt devolo ook losse adapters als aanvulling op je wifi-netwerk thuis.

Dit persbericht is ook beschikbaar in de perssectie van de devolo-website: www.devolo.nl/pers.

Mediacontact
LVTPR
Naomi Samson
Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
Tel.: +31 (0)30 65 65 070
E-mail: devolo@lvtpr.nl   
devolo AG
Christoph Rösseler
Charlottenburger Allee 60
52068 Aken, Duitsland
Tel.: +49 (0)241 18279-500
Fax: +49 (0)241 18279-999   
E-mail: presse@devolo.de
devolo AG
Florian Szigat
Charlottenburger
Allee 60
52068 Aken, Duitsland
Tel.: +49 (0)241-18279-514
Fax: +49 (0)241-18279-999
E-mail: presse@devolo.de

Over devolo AG
devolo AG is de toonaangevende Europese producent van netwerkcommunicatieoplossingen. De belangrijkste productlijn van het bedrijf is dLAN®, een flexibele netwerktechnologie die gebruik maakt van bestaande bedrade netwerken, zoals het elektriciteitsnet of coaxnetwerk. Deze ‘Powerline’-oplossingen worden toegepast in huishoudens en commerciële omgevingen. Zij lopen voorop in de grootschalige toepassing van energiedatadistributie en huisautomatisering. devolo investeert in de ontwikkeling van dLAN-technologie® via zijn eigen gepatenteerde oplossingen. Het wereldwijd opererende bedrijf is sinds 2009 leider op het gebied van Powerline-oplossingen. Ontelbare testverslagen over, en onderscheidingen voor devolo-topproducten onderschrijven dit succes, evenals de meer dan zestien miljoen verkochte adapters. Dankzij een duurzame bedrijfsvoering neemt devolo zijn verantwoordelijkheid voor klanten, werknemers en het milieu. Meer informatie is te vinden op www.devolo.nl.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van devolo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1902 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
devolo contact  
Logo devolo
  +31 (0)30 65 65 070
  devolo@lvtpr.com
  www.devolo.nl
devolo sociaal  
devolo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau