www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (2161 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Financiële markt loopt warm voor optimalisatie proces van ‘contact tot contract’

Belangstelling seminar van specialisten Davinci en ABBYY wijst uit:

AMSTERDAM – 1 juli 2014 –  Een serieus aantal vertegenwoordigers vanuit de markt voor financiële dienstverlening toonde zich sterk geïnteresseerd in het seminar ‘Van contact tot contract’ van Davinci, specialist in procesoptimalisering in de financiële sector, en ABBYY, specialist in herkenningstechnologie. Zo’n 40 deelnemers hadden zich aangemeld om te luisteren naar de ervaringen van onder meer Skydoo en De Lage Landen/Freo. Beide organisaties maken al enige tijd met succes gebruik van de kennis en expertise van Davinci (Document Text Analyzer) en ABBYY (Optical Character Recognition technologie) en hebben daarmee efficiencyverbeteringen gerealiseerd die oplopen tot wel 60%. In een markt die sterk onder druk staat, is het interessant om te horen hoe beide partijen sneller en efficiënter zijn gaan werken.

Vertegenwoordigers van grote financiële dienstverleners (waaronder banken en verzekeraars) en aanverwante organisaties (onder meer Kadaster, Experian, HDN) waren om die reden naar Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn gekomen. Nadat eerst een aantal sessies was gehouden over de achtergronden en valkuilen in taaltechnologie en het belang van intensieve samenwerking met gespecialiseerde universiteiten, kwamen de klantcases aan bod.

Skydoo
Michel van Loef, Skydoo, lichtte toe hoe de inzet van herkenningstechnologie, geïntegreerd met business rules tot aanzienlijke besparingen in (menselijke) handelingen leidt en daarmee doorlooptijden van hypotheekaanvragen verkort van dagen/weken naar uren. ‘In een markt waar de consument via zijn tussenpersoon snel wil weten of een hypotheek haalbaar is, is een dergelijke efficiency cruciaal. Bijkomend voordeel is dat een efficiënt proces automatisch lagere kosten betekent.’

Freo
Dat was ook de insteek voor Freo, onderdeel van De Lage Landen International. Guido Kersten, manager risk portfolio management: ‘Het doel is om ervoor te zorgen dat onze cliënt op een eenvoudige en overzichtelijke manier geld kan lenen, maar daarbij ook zo snel mogelijk weer van zijn lening afkomt. Want lenen zien wij als een tijdelijke oplossing. Van groot belang is daarbij dat de beslissing of iemand een lening krijgt verantwoord gebeurt. Door gebruik te maken van DTA van Davinci, met daarin onder de motorkap onder meer de herkenningstechnologie van ABBYY, kunnen we alle informatie snel analyseren. De beoordeling op basis van onze eigen business rules hebben we vervolgens daarmee gekoppeld, waardoor het proces nagenoeg volledig is geautomatiseerd. Alleen de daadwerkelijke beslissing om de lening te verstrekken, gebeurt nog door de experts binnen Freo. Het scheelt ons heel veel tijd en geld en de kans op fouten is bovendien sterk verminderd door het uitschakelen van de menselijke handelingen. Dan heb ik het nog niet over de mogelijkheden op fraudedetectie die deze technologie biedt. Zo hebben we zowel alle voordelen voor de klant en voor ons. Snel én nauwkeurig, met flexibiliteit voor de klant én controle voor ons, met hoge service én tegen lage kosten.’

Van Loef (Skydoo) beaamt dat volmondig: ‘Dergelijke bedrijfskritische processen mogen niet fout- of fraudegevoelig zijn, maar moeten wel soepel, snel en nauwkeurig verlopen. Procesoptimalisatie en –automatisering draagt in hoge mate aan die doelstelling bij. Het proces verloopt bovendien altijd consistent.’

Davinci en ABBYY
De samenwerking tussen Davinci en ABBYY heeft op deze manier al tot aansprekende successen geleid in de markt. Successen die bovendien de aandacht hebben getrokken van andere grote spelers in het veld, getuige de belangstelling voor het seminar. ‘De toepassingen bij het Skydoo-platform en Freo getuigen van een innovatieve manier van denken en samenwerken’, aldus gastheer Rob Kuijper bij het afsluiten van de middag. ‘Op die manier is het mogelijk nieuwe business opportunities met voortvarendheid aan te pakken. Zowel voor onze klanten als voor Davinci en ABBYY zelf.’

Over Davinci
Davinci is een ervaren ICT-adviesorganisatie en specialist in softwareoplossingen voor procesautomatisering in de financiële sector. Davinci staat voor resultaat behalen voor haar klanten en onderscheidt zich door betrouwbaarheid en pragmatisch en innovatief werk. Davinci is actief in diverse markten, waaronder de financiële dienstverlening, notariaat en membership organisaties. Davinci is goed in het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken rondom proces- en ketenoptimalisatie, project- en programmamanagement, softwareontwikkeling en implementatie.

Davinci is opgericht in 1991 en heeft momenteel ruim 180 medewerkers in dienst met vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Barneveld, Antwerpen, Bratislava en Žilina.

Contact Davinci

Dirk Jan Lassing - Marketing & Sales Davinci
T +31 (0)20 550 37 50 - M +31 (0)6 28 46 98 93 - F +31 (0)20 550 37 55
djlassing@davincigroep.nl - www.davincigroep.nl

Over ABBYY Europe GmbH 
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie. 
ABBYY, het ABBYY-logo, ADRT, FineReader, Lingvo, FlexiCapture en PDF Transformer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Over Skydoo
Skydoo is een coöperatie ua. Deelnemende geldverstrekkers zijn lid van de coöperatie en hebben zeggenschap. Skydoo richt zich op het faciliteren van een optimaal, digitaal en intelligent hypotheekproces tussen geldverstrekker(s) en intermediairs. Hierdoor kunnen intermediairs hun klanten sneller duidelijkheid geven over hun hypotheek, zowel in de aanvraag- als acceptatiefase en realiseert de hele keten procesefficiency en kostenbesparing.
Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met Roderick Weerman, directeur van Skydoo via 020 - 550 37 52.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR: Jakob Brons, 055 3663034, davinci@influx-pr.com
Laatste van Davinci  
Financiële markt loopt warm voor optimalisatie proces van ‘contact tot contract’

Slowakije biedt aantrekkelijk ecosysteem voor snel ontwikkelende ICT-markt

Davinci: binnen 10 jaar uitgegroeid tot succesvol miljoenenbedrijf
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Maunt lanceert glasvezel webshop

Raspberry Pi competitie 2020 succesvol afgesloten met digitale finale

Razer brengt Blade 15 Studio Edition uit voor ontwerpers

Automatische personenteller Stoplichtzuil maakt handhaving coronamaatregelen eenvoudig

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Kunstenaars maken persoonlijke geheugensteuntjes om goede gewoontes vol te houden

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups

Nieuwe startup Coach Circle biedt hét online platform om coaching toegankelijk en transparant te maken

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland met ambitieus programma Techleap.nl Rise

Webinar: “De rol van platformen in de digitalisering van retail”

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2161 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Davinci contact  

Logo Davinci

  020-5503750
  www.davincigroep.nl
Davinci sociaal  


Davinci tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88484 persberichten
- 5702 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8097 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl