www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2031 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Financiële markt loopt warm voor optimalisatie proces van ‘contact tot contract’

Belangstelling seminar van specialisten Davinci en ABBYY wijst uit:

AMSTERDAM – 1 juli 2014 –  Een serieus aantal vertegenwoordigers vanuit de markt voor financiële dienstverlening toonde zich sterk geïnteresseerd in het seminar ‘Van contact tot contract’ van Davinci, specialist in procesoptimalisering in de financiële sector, en ABBYY, specialist in herkenningstechnologie. Zo’n 40 deelnemers hadden zich aangemeld om te luisteren naar de ervaringen van onder meer Skydoo en De Lage Landen/Freo. Beide organisaties maken al enige tijd met succes gebruik van de kennis en expertise van Davinci (Document Text Analyzer) en ABBYY (Optical Character Recognition technologie) en hebben daarmee efficiencyverbeteringen gerealiseerd die oplopen tot wel 60%. In een markt die sterk onder druk staat, is het interessant om te horen hoe beide partijen sneller en efficiënter zijn gaan werken.

Vertegenwoordigers van grote financiële dienstverleners (waaronder banken en verzekeraars) en aanverwante organisaties (onder meer Kadaster, Experian, HDN) waren om die reden naar Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn gekomen. Nadat eerst een aantal sessies was gehouden over de achtergronden en valkuilen in taaltechnologie en het belang van intensieve samenwerking met gespecialiseerde universiteiten, kwamen de klantcases aan bod.

Skydoo
Michel van Loef, Skydoo, lichtte toe hoe de inzet van herkenningstechnologie, geïntegreerd met business rules tot aanzienlijke besparingen in (menselijke) handelingen leidt en daarmee doorlooptijden van hypotheekaanvragen verkort van dagen/weken naar uren. ‘In een markt waar de consument via zijn tussenpersoon snel wil weten of een hypotheek haalbaar is, is een dergelijke efficiency cruciaal. Bijkomend voordeel is dat een efficiënt proces automatisch lagere kosten betekent.’

Freo
Dat was ook de insteek voor Freo, onderdeel van De Lage Landen International. Guido Kersten, manager risk portfolio management: ‘Het doel is om ervoor te zorgen dat onze cliënt op een eenvoudige en overzichtelijke manier geld kan lenen, maar daarbij ook zo snel mogelijk weer van zijn lening afkomt. Want lenen zien wij als een tijdelijke oplossing. Van groot belang is daarbij dat de beslissing of iemand een lening krijgt verantwoord gebeurt. Door gebruik te maken van DTA van Davinci, met daarin onder de motorkap onder meer de herkenningstechnologie van ABBYY, kunnen we alle informatie snel analyseren. De beoordeling op basis van onze eigen business rules hebben we vervolgens daarmee gekoppeld, waardoor het proces nagenoeg volledig is geautomatiseerd. Alleen de daadwerkelijke beslissing om de lening te verstrekken, gebeurt nog door de experts binnen Freo. Het scheelt ons heel veel tijd en geld en de kans op fouten is bovendien sterk verminderd door het uitschakelen van de menselijke handelingen. Dan heb ik het nog niet over de mogelijkheden op fraudedetectie die deze technologie biedt. Zo hebben we zowel alle voordelen voor de klant en voor ons. Snel én nauwkeurig, met flexibiliteit voor de klant én controle voor ons, met hoge service én tegen lage kosten.’

Van Loef (Skydoo) beaamt dat volmondig: ‘Dergelijke bedrijfskritische processen mogen niet fout- of fraudegevoelig zijn, maar moeten wel soepel, snel en nauwkeurig verlopen. Procesoptimalisatie en –automatisering draagt in hoge mate aan die doelstelling bij. Het proces verloopt bovendien altijd consistent.’

Davinci en ABBYY
De samenwerking tussen Davinci en ABBYY heeft op deze manier al tot aansprekende successen geleid in de markt. Successen die bovendien de aandacht hebben getrokken van andere grote spelers in het veld, getuige de belangstelling voor het seminar. ‘De toepassingen bij het Skydoo-platform en Freo getuigen van een innovatieve manier van denken en samenwerken’, aldus gastheer Rob Kuijper bij het afsluiten van de middag. ‘Op die manier is het mogelijk nieuwe business opportunities met voortvarendheid aan te pakken. Zowel voor onze klanten als voor Davinci en ABBYY zelf.’

Over Davinci
Davinci is een ervaren ICT-adviesorganisatie en specialist in softwareoplossingen voor procesautomatisering in de financiële sector. Davinci staat voor resultaat behalen voor haar klanten en onderscheidt zich door betrouwbaarheid en pragmatisch en innovatief werk. Davinci is actief in diverse markten, waaronder de financiële dienstverlening, notariaat en membership organisaties. Davinci is goed in het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken rondom proces- en ketenoptimalisatie, project- en programmamanagement, softwareontwikkeling en implementatie.

Davinci is opgericht in 1991 en heeft momenteel ruim 180 medewerkers in dienst met vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Barneveld, Antwerpen, Bratislava en Žilina.

Contact Davinci

Dirk Jan Lassing - Marketing & Sales Davinci
T +31 (0)20 550 37 50 - M +31 (0)6 28 46 98 93 - F +31 (0)20 550 37 55
djlassing@davincigroep.nl - www.davincigroep.nl

Over ABBYY Europe GmbH 
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie. 
ABBYY, het ABBYY-logo, ADRT, FineReader, Lingvo, FlexiCapture en PDF Transformer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Over Skydoo
Skydoo is een coöperatie ua. Deelnemende geldverstrekkers zijn lid van de coöperatie en hebben zeggenschap. Skydoo richt zich op het faciliteren van een optimaal, digitaal en intelligent hypotheekproces tussen geldverstrekker(s) en intermediairs. Hierdoor kunnen intermediairs hun klanten sneller duidelijkheid geven over hun hypotheek, zowel in de aanvraag- als acceptatiefase en realiseert de hele keten procesefficiency en kostenbesparing.
Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met Roderick Weerman, directeur van Skydoo via 020 - 550 37 52.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR: Jakob Brons, 055 3663034, davinci@influx-pr.com
Laatste van Davinci  
1 jul 2014 Financiële markt loopt warm voor optimalisatie proces van ‘contact tot contract’

10 apr 2014 Slowakije biedt aantrekkelijk ecosysteem voor snel ontwikkelende ICT-markt

19 mrt 2014 Davinci: binnen 10 jaar uitgegroeid tot succesvol miljoenenbedrijf
Dataplatform IKUU komt met Personal Engagement Score en Use Cases-module in versie 1.5

Mendix presenteert Low-Code Manifest: document definieert de toekomst van software-ontwikkeling

Zendesk kondigt Sell Marketplace aan met apps voor Mailchimp, Dropbox en Pandadoc

SEO: platforms leveren positieve bijdrage aan economie

Dutch IT Cloud Event inschrijving is geopend!

Poly benoemt brancheveteraan Carl Wiese tot nieuwe Chief Revenue Officer

Partnership Cumulus Networks en Metsi Technologies biedt ondersteuning bij adoptie nieuwe technologieën

Lavide Holding NV kan verder

Eaton breidt 5P-serie uit met lithium-ion UPS
ideiio kiest Distology voor introductie op BeNeLux-markt

Competence Factory neemt opleidingsinstituut How & Knower over

Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager

Extreme Networks levert als eerste Wi-Fi 6-oplossingen in stadions van professionele sportteams en universiteiten

NTT Ltd. lanceert nieuwe wereldwijde datacenterdivisie ‘Global Data Centers’

HB Capital maakt processen efficiënter met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Gros Nederlanders vindt kwijtschelden schulden niet kunnen

Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

Siteimprove benoemt Kadir Özkan tot Managing Director voor Benelux en Frankrijk

Techleap.nl presenteert plannen om techleiders te empoweren en van Nederland het beste ecosysteem van Europa te maken

Baas van IT-specialist Ultimum staat stoel af aan vmbo-leerling Amir
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2031 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Davinci contact  

Logo Davinci

  020-5503750
  www.davincigroep.nl
Davinci sociaal  


Davinci tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87543 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7227 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl