SpeakUp BV gaat grenzen doorbreken

EU roaming tarieven behoren tot verleden tijd met de 'Roam Like Home' bundels

Naar verwachting zullen roaming tarieven in landen van de Europese Unie op 15 december 2015 helemaal afgeschaft zijn. Maar SpeakUp wil hier niet op wachten en komt nu al met de dienst 'Roam Like Home'.

'Roam Like Home' is een EU-abonnement waarvoor je slechts vijf euro per maand extra betaalt, bovenop je huidige abonnement. Voor dat bedrag kun je, gewoon binnen je eigen bundel, altijd en overal in de hele EU bellen, sms'en of data verbruiken. Eurocommissaris Neelie Kroes heeft al jaren het doel om roaming tarieven af te schaffen. Als er geen rare dingen gebeuren moeten over een kleine anderhalf jaar de tarieven voor roaming gelijk zijn getrokken met de tarieven van het thuisland.

SpeakUp gaat klanten nu al aanbieden om zorgeloos bellen, sms'en en internetten terwijl ze in het buitenland zijn. Veel operators hebben add-on bundels waarmee je ook voor een bepaald bedrag je mobiele telefoon kunt gebruiken in het buitenland. Het verschil is dat ‘Roam Like Home’ van SpeakUp veel meer gemak met zich meebrengt. Je hoeft niet meer ad hoc iets aan te schaffen. Bovendien is het bij standaard bundels zo dat je goed in de gaten moet houden of je niet over je limieten gaat. Want daarna betaal je vaak het maximale tarief. Bij 'Roam Like Home' blijven dezelfde voorwaarden en tarieven van kracht die in Nederland ook geldig zijn.

Over SpeakUp BV
De in 2003 opgerichte telecom operator, gespecialiseerd in diensten met toegevoegde waarde en bijbehorende ontwikkelingen op het gebied van VoIP technologie en vast-mobiel integratie, is geënt op de zakelijke markt.

SpeakUp, de telecom operator die het anders doet®. Flexibel, helder en betrouwbaar.

--------------------------------------------einde persbericht------------------------------------------

Bijlage: bedrijfslogo, afbeelding die geplaatst kan worden bij het persbericht

Meer informatie is te vinden op www.roamlikehome.nl of www.speakup.nl

Daarnaast is telefonisch contact mogelijk met:

Ian Kennedy
Product Manager                
088-7732561


Giuseppe Levatino
Commercieel Manager
088-7732573


SpeakUp BV
Postbus 1330
7500 BH Enschede
Tel: 088-7732587
Fax: 088-7732588
Web:
www.speakup.nl
Email:
marketing@speakup.nl