Datum: (1461 dagen oud)
Bedrijf:

Vooraanstaand Amerikaanse marktanalist concludeert: “ZyLAB’s functionaliteit is gelijk aan die van alle marktleiders”

Onafhankelijke analyse van leveranciers gebaseerd op compleetheid van visie en uitvoerend vermogenAmsterdam, 24 juni 2014ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en Information Risk Management technologie, maakt vandaag bekend dat zij door een van de belangrijkste Amerikaanse marktanalisten wederom is gepositioneerd als de sterkste visionair op de eDiscovery markt.

Het deze week gepubliceerde rapport voorziet in een onafhankelijke evaluatie van in totaal 22 eDiscovery software leveranciers en analyseert hun visie en uitvoerend vermogen. Van alle geëvalueerde leveranciers, deelt ZyLAB de term “visionair” met slechts drie andere vendors.

Gartner reserveert de aanduiding “visionary” voor leveranciers wiens productaanbod volledig in lijn is met of vooruit loopt op de markt. Volgens de analist betonen “visionaries een zeer sterke betrokkenheid en toewijding aan voortdurende innovatie, hetgeen duidelijk blijkt uit hun enthousiasme en investeringen in technologische ontwikkelingen.”

Het rapport beoordeelt de leveranciers op de compleetheid van visie en het vermogen om deze te vertalen in producten en diensten die tegemoet komen aan de wensen van de markt. De analist concludeert: “ZyLAB heeft uitstekende referenties in de corporate wereld, publieke sector en de advocatuur. […] ZyLAB’s functionaliteit is gelijk aan die van alle marktleiders.”

Andere karakteristieken die in het rapport worden genoemd:
  • Sterke vertegenwoordiging in nationale, federale en lokale overheden; juridische teams en rechtbanken, corporate counsel en raad van besturen; toezichthouders, security en onderzoeksinstanties.
  • De functionaliteit omvat de volledige linker- en rechterzijde van het Electronic eDiscovery Reference Model (EDRM), waaronder zeer krachtige ondersteuning voor meertaligheid en geïntegreerde predictive coding gebaseerd op de ruime ervaring met semantische technologieën.
“Wij zien deze kwalificatie als sterke visionair opnieuw als een stevige bevestiging van ons streven om tegemoet te komen aan de complexe eisen van de eDiscovery markt.” zegt Johannes Scholtes, Chief Strategy Officer van ZyLAB. “Wij blijven onze klanten ondersteunen om op een verdedigbare manier een eindeloze hoeveelheid data te beheren ter voorbereiding op mogelijke ediscoveries of voor governance en compliance initiatieven op de lange termijn. Daarom hebben we het afgelopen jaar onze aandacht uitgebreid naar information governance, data risk management en defensible deletion. Zo kunnen wij aansluiten op de behoefte van onze bestaande en toekomstige klanten die kijken naar information governance programma’s als lange termijn oplossing voor de uitdagingen die veelvuldige rechtszaken of onderzoeken van toezichthouders met zich meebrengen.”

ZyLAB levert al bijna drie decennia toonaangevende enterprise informatie management oplossingen en wordt wereldwijd geselecteerd voor complexe eDiscovery en compliance zaken. Sinds haar oprichting werkt ZyLAB nauw samen met overheden, opsporingsdiensten, multinationals, rechtbanken en advocatenkantoren aan de ontwikkeling van de beste oplossing voor het onderzoeken en beheren van grote hoeveelheden informatie.

Al deze gecombineerde expertise resulteert in oplossingen die naadloos tegemoet komen aan alle eDiscovery en information risk management behoeften van ondernemingen, overheden, opsporingsdiensten en advocatenkantoren.

Voor meer informatie over de eDiscovery en informatie management technologie en diensten van ZyLAB, kunt u terecht op www.zylab.nl of bellen met 020-6919550 en vragen naar Annelore van der Lint.

-EIND –

Over ZyLAB 
ZyLAB’s is toonaangevend leverancier van modulaire eDiscovery en enterprise information risk management oplossingen waarmee organisaties in staat zijn ongekende hoeveelheden informatie in ieder formaat en meer dan 400 talen, te organiseren, delen en beheren. Met de oplossingen van ZyLAB kunnen bedrijven juridische risico’s minimaliseren, kosten besparen en hun business productiviteit aanzienlijk verhogen.

Het e-Discovery Systeem van ZyLAB is direct gelinieerd aan het Electronic Discovery Reference Model (EDRM). De producten en diensten van ZyLAB worden op enterprise niveau gebruikt door zowel multinationals, overheidsinstanties, rechtbanken en advocatenkantoren, als ook ingezet bij specifieke projecten voor juridische diensten, auding- en accounting leveranciers. De systemen van ZyLAB zijn tevens beschikbaar in een Software-as-a-Services (SaaS) model.

De technologie van ZyLAB is vele malen onderscheiden. Gartner bestempelt ZyLAB in haar “Magic Quadrant for E-Discovery” in 2013 en 2014 als de sterkste “visionair“.

ZyLAB heeft hoofdkantoren in Amsterdam en McLean, Virginia (USA). De lokale markten worden verder bediend vanuit regionale kantoren in New York, Barcelona, Frankfurt, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie over ZyLAB kunt u terecht op www.zylab.nl