www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2074 dagen geleden)
Bedrijf:

Vooraanstaand Amerikaanse marktanalist concludeert: “ZyLAB’s functionaliteit is gelijk aan die van alle marktleiders”

Onafhankelijke analyse van leveranciers gebaseerd op compleetheid van visie en uitvoerend vermogen

Amsterdam, 24 juni 2014ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en Information Risk Management technologie, maakt vandaag bekend dat zij door een van de belangrijkste Amerikaanse marktanalisten wederom is gepositioneerd als de sterkste visionair op de eDiscovery markt.

Het deze week gepubliceerde rapport voorziet in een onafhankelijke evaluatie van in totaal 22 eDiscovery software leveranciers en analyseert hun visie en uitvoerend vermogen. Van alle geëvalueerde leveranciers, deelt ZyLAB de term “visionair” met slechts drie andere vendors.

Gartner reserveert de aanduiding “visionary” voor leveranciers wiens productaanbod volledig in lijn is met of vooruit loopt op de markt. Volgens de analist betonen “visionaries een zeer sterke betrokkenheid en toewijding aan voortdurende innovatie, hetgeen duidelijk blijkt uit hun enthousiasme en investeringen in technologische ontwikkelingen.”

Het rapport beoordeelt de leveranciers op de compleetheid van visie en het vermogen om deze te vertalen in producten en diensten die tegemoet komen aan de wensen van de markt. De analist concludeert: “ZyLAB heeft uitstekende referenties in de corporate wereld, publieke sector en de advocatuur. […] ZyLAB’s functionaliteit is gelijk aan die van alle marktleiders.”

Andere karakteristieken die in het rapport worden genoemd:
  • Sterke vertegenwoordiging in nationale, federale en lokale overheden; juridische teams en rechtbanken, corporate counsel en raad van besturen; toezichthouders, security en onderzoeksinstanties.
  • De functionaliteit omvat de volledige linker- en rechterzijde van het Electronic eDiscovery Reference Model (EDRM), waaronder zeer krachtige ondersteuning voor meertaligheid en geïntegreerde predictive coding gebaseerd op de ruime ervaring met semantische technologieën.
“Wij zien deze kwalificatie als sterke visionair opnieuw als een stevige bevestiging van ons streven om tegemoet te komen aan de complexe eisen van de eDiscovery markt.” zegt Johannes Scholtes, Chief Strategy Officer van ZyLAB. “Wij blijven onze klanten ondersteunen om op een verdedigbare manier een eindeloze hoeveelheid data te beheren ter voorbereiding op mogelijke ediscoveries of voor governance en compliance initiatieven op de lange termijn. Daarom hebben we het afgelopen jaar onze aandacht uitgebreid naar information governance, data risk management en defensible deletion. Zo kunnen wij aansluiten op de behoefte van onze bestaande en toekomstige klanten die kijken naar information governance programma’s als lange termijn oplossing voor de uitdagingen die veelvuldige rechtszaken of onderzoeken van toezichthouders met zich meebrengen.”

ZyLAB levert al bijna drie decennia toonaangevende enterprise informatie management oplossingen en wordt wereldwijd geselecteerd voor complexe eDiscovery en compliance zaken. Sinds haar oprichting werkt ZyLAB nauw samen met overheden, opsporingsdiensten, multinationals, rechtbanken en advocatenkantoren aan de ontwikkeling van de beste oplossing voor het onderzoeken en beheren van grote hoeveelheden informatie.

Al deze gecombineerde expertise resulteert in oplossingen die naadloos tegemoet komen aan alle eDiscovery en information risk management behoeften van ondernemingen, overheden, opsporingsdiensten en advocatenkantoren.

Voor meer informatie over de eDiscovery en informatie management technologie en diensten van ZyLAB, kunt u terecht op www.zylab.nl of bellen met 020-6919550 en vragen naar Annelore van der Lint.

-EIND –

Over ZyLAB 
ZyLAB’s is toonaangevend leverancier van modulaire eDiscovery en enterprise information risk management oplossingen waarmee organisaties in staat zijn ongekende hoeveelheden informatie in ieder formaat en meer dan 400 talen, te organiseren, delen en beheren. Met de oplossingen van ZyLAB kunnen bedrijven juridische risico’s minimaliseren, kosten besparen en hun business productiviteit aanzienlijk verhogen.

Het e-Discovery Systeem van ZyLAB is direct gelinieerd aan het Electronic Discovery Reference Model (EDRM). De producten en diensten van ZyLAB worden op enterprise niveau gebruikt door zowel multinationals, overheidsinstanties, rechtbanken en advocatenkantoren, als ook ingezet bij specifieke projecten voor juridische diensten, auding- en accounting leveranciers. De systemen van ZyLAB zijn tevens beschikbaar in een Software-as-a-Services (SaaS) model.

De technologie van ZyLAB is vele malen onderscheiden. Gartner bestempelt ZyLAB in haar “Magic Quadrant for E-Discovery” in 2013 en 2014 als de sterkste “visionair“.

ZyLAB heeft hoofdkantoren in Amsterdam en McLean, Virginia (USA). De lokale markten worden verder bediend vanuit regionale kantoren in New York, Barcelona, Frankfurt, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie over ZyLAB kunt u terecht op www.zylab.nl
Laatste van ZyLAB  
ZyLAB versterkt team met forensisch specialist Jelle Oorebeek

ACEDS BENELUX CHAPTER ORGANISEERT UNIEKE PANELDISCUSSIE OVER DE ZOEKVRAGEN VAN DE TOEZICHTHOUDER

ACEDS BENELUX CHAPTER PRESENTEERT UNIEKE DOCUMENTAIRE “ALPHAGO”
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2074 dagen
ZyLAB contact  

Logo ZyLAB

  +31 20 691 95 50
  info@zylab.nl
  zylab.nl
ZyLAB sociaal  


ZyLAB tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl