www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2000 dagen geleden)
Bedrijf:

Adobe presenteert de 2014 release van Creative Cloud

Mobile apps en nieuwe hardware breiden Creative Cloud-workflow uit; alle belangrijke CC desktop apps geüpdatet

Adobe (Nasdaq:ADBE), marktleider in creatieve software, zet de Creative Cloud-innovatie voort met het uitbrengen van 14 nieuwe versies van CC desktopapplicaties. Dit betreffen belangrijke tools zoals Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator® CC, Adobe Dreamweaver CC en Adobe Premiere Pro CC™. De grootste Adobe software release sinds CS6 bevat tevens vier nieuwe mobile apps, de directe beschikbaarheid van creatieve hardware, updates voor Creative Cloud services en nieuwe aanbiedingen voor enterprise-, education- en fotografieklanten. Adobe heeft bekend gemaakt dat er momenteel 2,3 miljoen Creative Cloud-leden zijn. Dit overtreft de verwachtingen die Adobe had tijdens de lancering van Creative Cloud, twee jaar geleden.

"De overstap naar Creative Cloud heeft ons een groot aantal mogelijkheden gegeven waarop wij onze innovatie kunnen tonen", zegt David Wadhwani, senior vice president, Digital Media bij Adobe. "We hebben belangrijke stappen genomen met deze release. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe features in industriebepalende tools zoals Photoshop en InDesign en de mobile apps waarmee tablets in een handomdraai dienen als creatieve tools."

Mobile apps verrijken workflows binnen CC desktop
Adobe lanceert drie nieuwe mobile apps voor de iPad; Adobe Sketch, Adobe Line en Adobe Photoshop. Daarnaast brengt Adobe nieuwe creatieve hardware uit onder de naam Adobe Ink, een nieuwe digitale pen en Adobe Slide, een nieuwe digitale liniaal (zie apart persbericht). De mobile apps zijn ontwikkeld met een nieuwe Adobe Creative Software Development Kit (SDK) die ervoor zorgt dat de Adobe-innovatie van de afgelopen 30 jaar nu voor het eerst op mobile devices beschikbaar is. Deze nieuwe apps zijn van professioneel niveau, maar eenvoudig door iedereen te gebruiken. Dit is ook het geval bij het recent gelanceerde Lightroom mobile voor fotografen en Adobe's nieuwe geanimeerde video app voor storytelling, Adobe Voice, die tevens werd geüpdatet bij deze release. Deze krachtige, eenvoudig te gebruiken apps voegen belangrijke mobile toepassingen toe aan Creative Cloud, integreren workflows met de CC desktop apps en zorgen ervoor dat tablets voor het eerst serieus onderdeel worden van de creatieve workflow.

Nieuwe versies van CC desktop apps
Naast de innovaties voor mobile maakt de Creative Cloud-release van 2014 dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en sneller en levert het nieuwe ondersteuning voor hardware en standaarden. De highlights van de 14 nieuwe desktop apps zijn:
  • Nieuwe mogelijkheden in Photoshop CC voor fotografen zoals Blur Gallery bewegingseffecten voor het simuleren van beweging; Focus Mask maakt opvallende portretafbeeldingen met oppervlakkige scherptediepte; nieuwe Content-Aware mogelijkheden; en de recent geïntroduceerde Perspective Warp voor het vloeiend aanpassen van het perspectief van een specifiek onderdeel van de afbeelding, zonder de rest van de afbeelding aan te tasten. Designers die gebruik maken van Photoshop CC zullen voordeel halen uit de verbeterde Mercury Graphics Engine-prestaties. Daarnaast kunnen zij Smart Objects koppelen en deze delen over verschillende documenten. Met de verbeterde Layer Comps besparen gebruikers tijd door de zichtbaarheid, positie of verschijning van een laag eenvoudig te synchroniseren om te controleren hoe de verandering in alle andere lagen er uit ziet. Photoshop CC biedt ook de mogelijkheid om afbeeldingen in- en uit te zoomen door een knijpbeweging te maken, subtielere penseelstreken te maken en biedt een responsive ervaring op Windows 8 Touch devices, zoals Microsoft Surface Pro 3.
  • Een nieuwe mogelijkheid in Illustrator CC is onder andere Live Shapes om rechthoeken snel te transformeren in complexe vormen en vervolgens weer terug te zetten in de originele rechthoek binnen slechts enkele klikken. Ook gaat het renderen van vectorafbeeldingen sneller door de GPU-acceleratie binnen Windows met Adobe-gecertificeerde grafische kaarten van NVIDIA. In InDesign CC kunnen lay-out artiesten nu rijen en kolommen uit tabellen selecteren en EPUB Fixed Layout gebruiken om eenvoudig digitale boeken te creëren. Adobe Muse CC bevat nu  64-bit ondersteuning, HiDPI display-ondersteuning voor scherper ogende afbeeldingen, objecten en tekst en de mogelijkheid om een preview te tonen van desktop-, smartphone- en tablet-versies van de website, zodat deze eventueel nog aangepast kan worden voordat deze live gaat.
  • Nieuwe features binnen de video apps bevatten onder andere Live Text Templates en Masking and Tracking. Dit zijn nieuwe integraties die de toepassingen van Adobe After Effects CC binnen Adobe Premiere Pro CC versterken. Projecten worden sneller afgerond door de verbeterde grafische prestaties binnen Premiere Pro; nauwkeurige keying-effecten in After Effects; flexibelere Direct Link kleurenpijplijn in Adobe SpeedGrade CC; en verbeterde multi-track tools voor audiotoepassingen in Adobe Audition CC. Integratie tussen apps is tevens verbeterd om tijd te besparen wanneer tegelijk gewerkt wordt met Premiere Pro en After Effects of SpeedGrade.
  • Web tools bevatten nu de mogelijkheid om de opmaaktaal in een document te bekijken door gebruik te maken van de nieuwe Element Quick View in Dreamweaver CC. Hierdoor kunnen web-ontwikkelaars de HTML-structuur van pagina's eenvoudig zien, er binnen navigeren en deze aanpassen. CSS Designer-verbeteringen ondersteunen in het toepassen en gemakkelijk ongedaan maken van CSS-eigenschappen zoals gradients, box shadows en borders. SVG-export in Flash Pro CC zorgt ervoor dat ontwikkelaars elk frame in Flash-projecten kunnen exporteren als een SVG-bestand. Native HTML video-ondersteuning in Edge Animate CC maakt het mogelijk om HTML5-vriendelijke videoclips direct te importeren.
Jouw creatieve assets en jouw creatieve profiel op elke plek
De nieuwe CC desktop apps, mobile apps en hardware zijn intensief geïntegreerd binnen de Creative Cloud-services. Deze integratie maakt het voor gebruikers mogelijk om overal te beschikken over alle tools waarmee zij creëren, waaronder foto's, lettertypes, kleuren en meer. Met de vandaag geïntroduceerde Creative Cloud app voor iPhone en iPad kunnen gebruikers hun bestanden, materialen en meer bereiken en beheren vanaf hun mobile device.

Nieuw Creative Cloud-aanbod voor bedrijven, opleidingen en fotografen
Adobe Creative Cloud for Enterprise is een aanbod dat speciaal is samengesteld voor grootschalige software afnemers die tevens werken met andere Adobe enterprise-toepassingen, zoals Adobe Marketing Cloud, Acrobat, Adobe Anywhere en Adobe Digital Publishing Suite. Met de updates biedt Adobe meer services op het vlak van samenwerken, opslag van bestanden, uitgebreide gebruiksopties en een nieuw dashboard voor het beheren van gebruikers en gebruiksrechten. Voor opleidingen heeft Adobe nu een aanbod dat apparaat-afhankelijk is. Hierdoor is de software gekoppeld aan het apparaat waarop het geïnstalleerd is, en niet aan een individueel Adobe ID. Dit is erg van belang in omgevingen waar steeds nieuwe gebruikers, studenten, in- en uitlopen. Voor fotografen heeft Adobe een nieuw Creative Cloud Photography Plan voor €12,29 per maand.

Prijzen en beschikbaarheid
De aangekondigde updates van de CC desktop tools zijn direct, zonder extra kosten, beschikbaar als download voor Creative Cloud-leden, als onderdeel van hun lidmaatschap. De nieuwe mobile apps zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Er is voor bestaande klanten die Adobe Creative Suite 3 of een latere versie hebben, een speciale promotieprijs beschikbaar voor de aanschaf van een Creative Cloud-lidmaatschap. De verschillende lidmaatschappen zijn beschikbaar voor individuele gebruikers, studenten, teams, opleidingsinstituten, overheidsinstellingen en bedrijven. Gratis trials van elke Creative Cloud desktop app zijn te downloaden via: https://www.adobe.com/creativecloud/catalog/desktop.html. Kijk voor gedetailleerde prijsinformatie op: https://www.adobe.com/creativecloud.html#buy.

###

© 2014 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, the Adobe logo, Acrobat, Creative Cloud, Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Ink, Line, Muse, Photoshop, Premiere, Sketch and Slide are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. Voor meer informatie bezoek: http://www.adobe.nl.

Kijk ook op de Adobe-Twitter: http://www.twitter.com/AdobeNederland
en op de Facebook-pagina: http://www.facebook.com/AdobeBenelux

Nienke Schipper-Pauw
Adobe Systems Benelux
+31 (0)20 6511 200
nschipper@adobe.com

LEWIS – Global Public Relations
+31 (0)40 235 46 00
adobenl@lewispr.com
Eerder van Adobe Systems Benelux BV  
25 mei 2018 Onderzoek Adobe: impact van online formulieren op klantreis onderschat

29 mrt 2018 Adobe presenteert de nieuwste technologieën tijdens ‘Summit Sneaks’

12 feb 2018 Adobe zet content intelligence in om de klantbeleving te transformeren
Hipex wint zilveren FD Gazellen Award 2019

Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

Schneider Electric bevestigt duurzaamheidsambities tijdens COP25

Uniserver stelt Deirdre van der Burg aan als strategisch marketing manager

Frontline past zowel koers als naam aan en wordt Frontline Solutions

Sterke internationale groei Barracuda in de MSP-markt

Versleutelen van WAN-verbinding gebeurt te vaak niet volgens IT-beslissers

Bechtle en Ictivity tillen dienstverlening naar hoger niveau

Nuance versnelt toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg met Dragon Medical One

2020 cybersecurity voorspellingen

Supply chain reorganisatie verbetert klantenservice en flexibiliteit Panasonic Toughbook

Western Digital's nieuwe WD Blue SSD met NVMe-protocol tot 4x sneller dan SATA SSD

FintechOS haalt € 12,7 miljoen op in Serie A voor wereldwijde expansie

AFAS Foundation en Missing Chapter Foundation ontwikkelen lesprogramma om kinderarmoede in Nederland bespreekbaar te maken

Cyberveiligvoor de financiëlesector in 2020
Conscia breidt aanbod uit met managed security services

NFIR zet cyberalarm van SecureMe2 in als forensisch instrument

Schneider Electric brengt het eerste serverrek met geïntegreerde vloeistofkoeling in de datacenterindustrie

Helft kantoormedewerkers heeft lichamelijke klachten door werk

IRIS Nederland optimaliseert klantervaring met Freshworks

Generatie Z en Millennials vergeten klimaat bij online shoppen

SecureLink publiceert Annual Security Report 2019

Centric wil pensioenuitvoerder AGH overnemen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2000 dagen
Adobe Systems .. contact  

Logo Adobe Systems Benelux BV

  + 31 20 65 11 200
  www.adobe.com/nl
Adobe Systems .. sociaal  


Adobe Systems .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Logo Telindus
Logo Ictivity
Logo Nuance
Logo Palo Alto Networks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87283 persberichten
- 5567 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6844 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl