www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

LeaseWeb lanceert Plesk 12 voor bare metal en virtuele servers

Amsterdam, 16 juni 2014 – Terwijl Parallels vandaag officieel zijn nieuwste product Parallels Plesk 12 lanceert, heeft LeaseWeb Plesk 12 toegevoegd aan zowel bare metal als virtuele servers. Als een van ’s werelds grootste hosting merken met meer dan 60.000 fysieke servers in beheer, heeft LeaseWeb besloten om het nieuwe product direct wereldwijd aan te bieden aan zijn klanten.

Plesk 12 is nu beschikbaar via zes hosting packages van LeaseWeb, in drie bare metal server packages en in drie virtuele server packages. Bestaande LeaseWeb klanten kunnen meteen upgraden naar Plesk 12. Nieuwe klanten wereldwijd kunnen Plesk 12 automatisch installeren nadat zij een hosting package hebben geselecteerd. Met deze productuitbreiding heeft LeaseWeb op de dag van lancering volledig geïntegreerde en installatieklare oplossingen aan zijn aanbod toegevoegd, specifiek ontworpen voor web professionals.

De doelgerichte functionaliteit van Plesk 12 gecombineerd met de kracht van LeaseWeb servers, vormt een complete oplossing die voorziet in de behoeften van web professionals. LeaseWeb heeft een specifieke webpagina ontworpen, waar web professionals meer informatie kunnen vinden over het betreffende aanbod.

Verbeterde beveiliging

LeaseWeb hecht veel waarde aan het zekerstellen van een veilige en probleemloze ervaring als het gaat om het toevoegen van nieuwe Parallels producten. Om die reden heeft het bedrijf al in een vroeg stadium een uitgebreid testplan opgesteld. Alle configuratieopties en automatische leverprocessen werden intensief getest door de engineers van LeaseWeb. Ook werd de compatibiliteit getest van Plesk 12 met een variëteit aan besturingssystemen, waaronder CentOS, Debian en Ubuntu.

Tijdens het testen werd duidelijk dat de functionaliteit van Plesk 12 is verbeterd, in het bijzonder als het gaat om beveiliging. “Plesk 12 is voorzien van een significant verbeterde beveiliging,” zegt Marc Burkels, LeaseWeb’s Manager Dedicated Hosting. “Belangrijke beveiligingsfeatures zijn bijvoorbeeld het voorkomen van uitgaande spam en bescherming tegen e-mail interception. De eerstgenoemde feature biedt server beheerders de mogelijkheid om het verzenden van spam te stoppen middels uitgaande e-mail limieten. De tweede feature geeft beheerders de mogelijkheid om gebruikers te beschermen tegen kwaadwillenden die zich voordoen als legitieme bedrijven en hun e-mail proberen te onderscheppen. Dat kan doordat zij het opzetten van vooraf geregistreerde domeinen kunnen verbieden.”

“De verbeterde beveiliging in Plesk 12 biedt ook een innovatief IMAP/POP3 alternatief via Dovecot,” zegt Burkels. “En het heeft de mogelijkheid om mailservice voor individuele domeinen in- en uit te schakelen.”

Maar er zijn nog meer nieuwe beveiligingsfeatures. Plesk 12 biedt bijvoorbeeld ook ondersteuning voor Fail2Ban en ModSecurity, allebei populaire 3rd party beveiligingsoplossingen.

“De beslissing van Parallels om Fail2Ban als intrusion detection oplossing en ModSecurity als firewall oplossing te ondersteunen, is geweldig,” zegt Burkels. “Het zijn beide prachtige toevoegingen voor onze server packages. Onze klanten zullen zich veiliger voelen als ze weten dat netwerkaanvallen afgeslagen kunnen worden door Fail2Ban, en dat zij flexibel en snel beveiligingsinstellingen kunnen implementeren via de firewall oplossing van ModSecurity.”

LeaseWeb is ook blij met de Wordpress verbeteringen en toevoegingen in het nieuwe product van Parallels. Plesk 12 biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor Wordpress Toolkit – een tool die gebruikt wordt voor WordPress installatie, waarmee gebruikers meerdere plug-ins, thema’s en installaties kunnen managen vanaf een centraal toegangspunt. Er is ook beveiliging geïmplementeerd voor APS gebaseerde WordPress installaties, in de vorm van aanbevelingen voor beveiligingsverbeteringen die toegepast kunnen worden op nieuwe of bestaande WordPress instances.

Focus op de gebruiker

De Plesk 12 oplossing bevat ook significante verbeteringen op het vlak van gebruikersvriendelijkheid. “Plesk 11 bracht ons al een uitgebreide hoeveelheid nieuwe gebruiksvriendelijke features,” zegt Burkels. “Gelukkig heeft Plesk 12 de vorige versie op dat vlak nog eens overtroffen. Het Plesk 12 ontwikkelteam heeft duidelijk veel tijd besteed aan accountmanagement. In deze versie hebben server beheerders nu toegang een robuust systeem dat ontworpen is voor het faciliteren van alle aspecten op het gebied van site, gebruiker en account management.”

Klantaccounts kunnen van de ene reseller naar de andere worden verplaatst en volledig naar resellers worden overgezet, en vice versa. Server beheerders kunnen nu werkzaamheden uitvoeren namens hun resellers, middels troubleshooting functionaliteit zoals ‘custom comments voor accounts’ en Power User Mode. De laatstgenoemde functionaliteit is een zeer bruikbare feature die gebruikers onder andere in staat stelt om al hun sites te managen via een enkel scherm. De interface hiervan is ook mobielvriendelijk, waarbij het zichzelf aan de juiste schermgrootte aanpast voor zowel hosting klanten als server beheerders.

“In de laatste versie van Plesk heeft Parallels allerlei gebruiksvriendelijke features toegevoegd die het gebruik voor shared hosting overstijgen,” zegt Burkels. “Plesk 12 sluit aan bij de behoeften van zowel web developers als de wat minder tech-savvy gebruikers. Nadat wij de verbeteringen in Plesk 12 met eigen ogen zagen, hebben we besloten om de laatste versie va het Plesk web control panel al op de dag van lancering aam onze klanten beschikbaar te stellen.”

“LeaseWeb is al vele jaren een strategische partner van Parallels,” zegt John Zanni, Chief Marketing Officer van Parallels. “LeaseWeb’s snelle adoptie van nieuwe technologieën heeft ervoor gezorgd dat zij zich vlug kunnen aanpassen aan veranderingen in de industrie, wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van het bedrijf. Plesk 12 zal LeaseWeb helpen om nieuwe klanten te winnen en hen completer, efficiënter en winstgevender te bedienen.”

______________________________________________

URL’s
Over LeaseWeb

LeaseWeb is een wereldwijd opererende Infrastructure as a Service (IaaS) hostingprovider met een portfolio van meer dan 17.500 klanten, variërend van MKB tot multinationals. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting oplossingen met 24/7 support, waaronder Public CloudPrivate Cloud, Bare Metal Servers, CDN (Content Delivery Network), Colocatie, Managed Hosting en Hybrid Hosting. LeaseWeb heeft meer dan 60.000 servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft zes datacenters in de Verenigde Staten en Europa, die zijn aangesloten op een omvangrijk wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van meer dan 4,0 Tbps. LeaseWeb (“LeaseWeb”) is een groep van onafhankelijke bedrijven die opereert onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb Nederland B.V. (“LeaseWeb Nederland”), LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”), LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Duitsland”), LeaseWeb Asia Pacific PTE. LTD. (“LeaseWeb Azië”) en LeaseWeb CDN B.V. (“LeaseWeb CDN”).

Voor meer informatie, ga naar www.leaseweb.com.


Mediacontact:

Dyan Koning
Copy & PR Coordinator
E-Mail: PR@leaseweb.com
Tel: +31 (0)6 46 351 821
Laatste van Leaseweb  
Leaseweb brengt klanten dichterbij ‘always on’ met nieuwe DRaaS-dienst

Leaseweb en delaware Nederland ontwikkelen enterprise cloud-oplossing voor SAP S/4HANA

Leaseweb USA biedt met nieuw datacenter in Miami springplank naar Zuid-Amerika
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 105 dagen
Leaseweb contact  

Logo Leaseweb

Leaseweb sociaal  


Leaseweb tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90480 persberichten
- 5910 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9770 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers