www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 62 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Expedia-onderzoek: Nederlanders zijn de beste vakantiespaarders

Bijna 90 procent spaart hele vakantiebudget vooraf

Amsterdam, 14 juni 2014 - Nederlanders zijn één van de meest actieve spaarders voor vakanties ter wereld. Maar liefst 87 procent van de Nederlanders spaart zijn gehele vakantie vooruit; dat is meer dan in menig ander land. In andere landen worden vakanties veel vaker achteraf betaald. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek in opdracht van Expedia.nl, ‘s werelds grootste full-service online reisbureau. 

In het onderzoek werd gekeken naar de manier waarop consumenten uit 24 verschillende landen met geld omgaan in aanloop naar hun vakantie. Het onderzoek werd uitgevoerd onder ruim 11.000 consumenten uit 24 verschillende landen.

Op vakantie gaan kost geld
Van de ruim 11.000 onderzochte consumenten spaart de helft van de vakantiegangers zijn hele vakantie vooruit. Ongeveer 11 procent betaalt zijn hele vakantie achteraf. Wereldwijd kiest 39 procent voor de optie om de vakantie deels vooraf, deels achteraf te betalen, vaak via hun creditcard. Met maar liefst 87 procent zijn Nederlanders de beste vakantiespaarders en sparen we de gehele vakantie van tevoren. Ook Zweden (78 procent) en Fransen (77 procent) sparen vakanties ver vooruit. De slechtste spaarders zijn de Zuid-Koreanen. Daar spaart slechts 17 procent zijn hele vakantie vooruit.

Nederlanders geen vakantiekoopjesjagers
Waar je zou verwachten dat Nederlanders massaal op zoek gaan naar vakantiedeals, blijkt dat 23 procent van de Nederlanders helemaal niet op zoek gaat naar vakantiedeals. Dit geldt overigens ook voor Zweden (24 procent), Fransen (22 procent) en Denen (20 procent). De Noren zijn de grootste koopjesjagers met 45 procent die actief op zoek gaat naar deals. Tot slot zoeken we nauwelijks of helemaal niet naar all-inclusive deals.

Vakantievoorbereidingen
Voorafgaand aan de vakantie letten we wel op onze uitgaven. Zweden, Denen en Nederlanders geven zo min mogelijk geld uit aan hun vakantievoorbereidingen. De helft van de Nederlanders geeft er helemaal niets aan uit. Nederlanders, die dit wel doen, geven er gemiddeld 48 euro aan uit. Dit is flink minder dan het wereldwijd gemiddelde van 64 euro. Consumenten wereldwijd geven voor vertrek massaal geld uit aan onder meer nieuwe kleding, een nieuwe coupe, manicure/pedicure, dieetproducten, fitnesstrainingen en een bezoekje aan de zonnebank.

Zonder geldzorgen op vakantie
Op vakantie willen Nederlanders gewoon lekker kunnen doen en laten wat ze willen en niet nadenken over vakantie-uitgaven. Daarom wordt er vooraf flink gespaard. We verwachten namelijk dat onze uiteindelijke vakantiekosten maar liefst 51 procent hoger zullen uitvallen en houden daar vooraf rekening mee. Mede daarom gaan we uiteindelijk heel relaxed op vakantie.

René Nieuwmans, Senior Commercial Manager van Expedia.nl: “Het is goed om te zien dat er geen land ter wereld is waar er zo actief gespaard wordt voor een mooie en relaxte vakantie. Opvallend is daarbij wel, dat we kennelijk niet meer zo op de koopjes letten, omdat we veel vooruit sparen. Daar is nog een wereld te winnen. Door bijvoorbeeld bij Expedia.nl een vlucht en hotel samen te boeken kunnen Nederlanders gemiddeld nog zo’n 200 euro besparen op hun vakantie. Ook door te boeken via onze mobiele app kunnen Nederlanders extra besparen op de kosten van hun vakantie. Dus als Nederlanders het nog ietsje slimmer aanpakken kunnen ze ter plekke nog meer doen en laten zonder al te veel op het geld te hoeven letten.”

Over het onderzoek
Het onderzoek werd uitgevoerd door Northstar, in opdracht van Expedia en vond plaats tussen 11 maart en 2 april 2014 in 24 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oost-Azië en Australië onder 11.165 consumenten van 18 jaar en ouder. 

-----

Over Expedia
Expedia is 's werelds grootste online reisbureau en biedt toegang tot 290.000 hotels over de hele wereld (inclusief boetiekhotels en grote hotelmerken) en meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen. Door het combineren van keuze met gespecialiseerde tools om deze opties te verfijnen, helpt Expedia.nl reizigers de reis te vinden en te creëren die het beste past bij hun individuele behoeftes.

Expedia.nl is onderdeel van Expedia, Inc. en biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers toegevoegde waarde als het gaat om eenvoudig een reis zoeken, plannen en boeken. Bij leveranciers van reizen zorgt Expedia voor toenemende vraag en directe boekingen en het biedt adverteerders de mogelijkheid om reizigers te bereiken via Expedia Media Solutions. Expedia is tevens de drijvende kracht achter boekingen voor ‘s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen en hotelketens, top consumentenmerken, websites met hoge bezoekers aantallen en voor duizenden actieve partners via het  Expedia® Affiliate Network.

Expedia, Expedia.nl en het vliegtuiglogo zijn handelsmerken van Expedia, Inc in de Europese gemeenschap en enkele andere rechtsgebieden. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren © 2012 Expedia, Inc.

Meer informatie
Whizpr
Yvon Reitsma/ Rinske van den Bos
Tel.: 06 1018 4849
E-mail: expedia(at)whizpr.nl
Laatste van Expedia.nl  
Expedia legt reisgeheimen bloot en geeft vakantiegangers handige reistips

Londen nieuwe nummer 1 Valentijnsbestemming onder Europeanen

Nederlanders nemen zonder schuldgevoel vakantiedagen op
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 62 dagen
Expedia.nl contact  

Logo Expedia.nl

  0317 - 410483
  expedia@whizpr.nl
  www.expedia.nl
Expedia.nl sociaal  


Expedia.nl tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90831 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10083 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers