www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 144 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Omzet SD Worx stijgt in 2013 met vier procent tot 256 miljoen euro

HR-dienstverlener groeit internationaal met 5,7 procent

In 2013 behaalde SD Worx een omzetgroei van vier procent tot 256 miljoen euro. In België behoudt de HR-dienstverlener zijn positie als nationaal marktleider met 913.200 loonberekeningen per maand. In Nederland verzorgt SD Worx maandelijks circa 40.000 loonberekeningen. 

Niet alleen binnen payroll projecten, maar ook binnen andere afdelingen zette SD Worx goede resultaten neer. SD Worx Consulting kende een groei van vijf procent en de afdeling SD Worx Learning groeide met vier procent en verwierf een marktaandeel van 15,4 procent. 

Internationaal groeide SD Worx met 5,7 procent en voegde Slovenië als 28ste land toe in zijn netwerk. SD Worx zal zich verder toespitsen op duurzame groei en richt zich daarom, naast internationale uitbreiding, ook op sectorspecifieke oplossingen en innovatie. Hierbij staan de wensen van de klant centraal.  

Operationeel goede resultaten 
In 2013 groeide de omzet van SD Worx met vier procent tot 256 miljoen euro. In vergelijking met vorig jaar daalde de winst van elf naar twee miljoen door een algemene daling van de financiële opbrengsten, te wijten aan de historisch lage rentevoet. 

Steven Van Hoorebeke, CEO bij SD Worx, licht toe: “Ondanks de schommelende economie hebben wij in 2013 een goed resultaat neergezet, zowel wereldwijd als binnen de verschillende afdelingen. Wij streven naar duurzame groei door continue investeringen in innovatieve oplossingen op maat, technologie, sectorspecifieke oplossingen en onze internationale uitbreiding.” 

Sectorspecifieke oplossingen  
SD Worx investeert sinds enkele jaren in het aanbieden van sectorgerichte oplossingen, waarmee het specifiek focust op de wensen van klanten uit verschillende sectoren. Zo ontwikkelde SD Worx payrollsoftware op maat voor de zorgsector en maakte aangepaste modules voor de sectoren transport en bouw. Voor de retailsector ontwikkelde SD Worx in samenwerking met Protime een workforce management- en planning-tool waarmee retailers kunnen voorspellen hoeveel personeel ze per winkel nodig hebben, gebaseerd op eerdere omzet en huidige bezetting. 

Internationale groeistrategie 
SD Worx verzorgt elke maand meer dan dan 1,2 miljoen loonberekeningen in Europa vanuit eigen vestigingen en 5,5 miljoen loonberekeningen in samenwerking met de Payroll Services Alliance. Het bedrijf groeide internationaal met 5,7 procent in 2013, zowel in de afzonderlijke landen als in de multicountry services. SD Worx zette over de afgelopen jaren al stevig voet aan grond in Europa door het eigen SD Worx-netwerk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland en door de integratie van de Payroll Services Alliance. 

“Naast de focus op onze internationale uitbreiding, staat innovatie ook centraal in onze duurzame groeistrategie. Zo vinden wij het belangrijk om in te spelen op de huidige maatschappelijke uitdagingen, zoals mobiliteit, technologische ontwikkelingen en de eindeloopbaanproblematiek. Dit jaar richten wij ons op verscheidene projecten rond metrics, behoud en stimulatie van talent, mobiliteit en langer werken”, zegt Steven Van Hoorebeke. 

Over SD Worx
SD Worx biedt in 28 Europese landen een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Bijna 2.000 medewerkers bedienen meer dan 51.000 klanten in de privé- en publieke sector, van midden- en kleinbedrijf tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand de salarissen van meer dan 1,2 miljoen werknemers en heeft kantoren in onder andere Antwerpen (hoofdkantoor), Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Luik, Parijs en Luxemburg. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance. Samen verzorgen zij 5,5 miljoen loonberekeningen. Kijk voor meer informatie op: www.sdworx.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS PR:
Tel: 040 266 11 30
Email: sdworx@lewispr.com                    
http://www.lewispr.nl
Tags  
Laatste van SD Worx  
Een kwart van de Nederlandse werknemers ervaart minder stress op werk door technologie

Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?

17 procent Nederlandse werknemers voelt zich overbodig op de werkvloer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 144 dagen
SD Worx contact  

Logo SD Worx

  +31 (0)76 523 1000
  info_nl@sdworx.nl
  www.sdworx.nl
SD Worx sociaal  


SD Worx tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com