Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (2183 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Oracle lanceert nieuwste versie van Oracle Enterprise Manager 12c

Uitgebreide servicecatalogus voor Database- en Middleware-as-a-Service; database- en middleware-beheer helpt bij adoptie van grootschalige private clouds

Nieuwssamenvatting


IT-organisaties omarmen private clouds als een opstap naar een businessgedreven IT op basis van selfservice. Succesvolle implementaties zijn afhankelijk van de mogelijkheden om cloudservices op grote schaal efficiënt te implementeren en beheren. Het beschikken over een complete cloudmanagementoplossing die in de hele technologie-stack is geïntegreerd, is een fundamentele eis voor de IT-afdeling. Oracle Enterprise Manager 12c versie 4 voldoet aan die eis en helpt bedrijven meer agile en responsiever te zijn, terwijl ze kosten, complexiteit en risico’s terugdringen.

Nieuwsfeiten
 • Oracle Enterprise Manager 12c versie 4 is per direct leverbaar en stelt organisaties in staat om snel grootschalige private clouds op basis van Oracle-technologie in te zetten.
 • Nieuwe mogelijkheden zorgen voor geavanceerd beheer van de technologiestack, veilig databasebeheer en enterprise-servicegovernance. Oracle-klanten maximaliseren zo de prestaties van hun databases en applicaties en stimuleren innovatie door de inzet van selfservice-IT-platforms.
 • De uitbreidingen zijn het gevolg van klantfeedback en het groeiende Oracle Enterprise Manager Ecosysteem, dat bestaat uit meer dan 750 gespecialiseerde Oracle PartnerNetwork-partners. Oracle en zijn partners en klanten bouwden meer dan 140 plug-ins en connectors voor Oracle Enterprise Manager.
Automatisering voor brede clouddiensten
 • Oracle Enterprise Manager 12c versie 4 voorziet in snelle, bedrijfsbrede adoptie van database-, middleware- en infrastructuurdiensten in een private cloud, op basis van een uitgebreide API-servicecatalogus.
 • De versie kent ‘push button’-provisioning van complete omgevingen zoals SOA en Oracle Active Data Guard, en snelle data-cloning voor het snel inzetten en testen van bedrijfsapplicaties.
 • Out-of-the-box-mogelijkheden voor het detecteren van data- en configuratiekwetsbaarheden zorgen voor uitgebreide cloudgovernance en meer operationele controle dankzij een flexibel en uitbreidbaar showback-mechanisme.
Uitgebreid databasebeheer
 • Een nieuw performance-warehouse voorziet in voorspellende databasediagnostiek en trendanalyse en helpt bij het vaststellen van databaseproblemen nog voor deze zich voordoen.
 • Nieuwe grootzakelijke data-governance-mogelijkheden versterken de beveiliging door het systematisch ontdekken en beschermen van gevoelige data.
 • Stapsgewijze orkestratie van upgrades met de mogelijkheid om wijzigingen ongedaan te maken door rollback zorgen voor een snellere adoptie van Oracle Database 12c.
Uitgebreid Fusion-middleware-beheer
 • Een nieuw, geconsolideerd beeld van Oracle Fusion Middleware 12c -implementaties met een geleide beheermogelijkheid stelt beheerders in staat om best management practices toe te passen op verschillende middleware-omgevingen en om performanceproblemen snel vast te stellen.
 • Een Java VM Diagnostics-as-a-Service-mogelijkheid voorziet in controleerbare toegang tot diagnostische data voor IT-personeel van verschillende disciplines. Daarmee zijn DevOps-problemen sneller op te lossen en de prestaties te optimaliseren.
 • Nieuwe, geautomatiseerde provisioning voor SOA stelt middleware-beheerders in staat om SOA grootschalig en gemakkelijk te provisionen.
Superieur grootzakelijk beheer
 • Private rollen en voorkeursinloggegevens zijn toegevoegd aan Oracle Enterprise Manager. Zij bieden fijnmazige beveiliging voor organisaties met complexe toegangscontrole-eisen.
 • Ondersteuning van de nieuwste SNMP v3 protocol-standaard, die encryptie omvat, zorgt voor meer veiligheid in heterogene omgevingen.
 • ‘Smart monitoring’ past zich aan aan wijzigingen in de omgeving en voegt zelf-managementmogelijkheden toe aan Oracle Enterprise Manager, zodat de oplossing optimaal presteert en minder supervisie nodig heeft.
 • Een nieuwe beveiligingsconsole biedt een single point of control voor het beveiligingsbeheer van Oracle Enterprise Manager-omgevingen.
Quotes
 • “Het meest recente CloudTrack-onderzoek van IDC laat zien dat de meeste bedrijven van plan zijn om de komende drie jaar hybride-cloudarchitecturen in gebruik te nemen”, zegt Mary Johnston Turner, Research Vice President, Enterprise System Management Software bij IDC. “Deze organisaties hebben het voornemen om een brede reeks van workloads in de cloudomgevingen onder te brengen, waaronder bedrijfskritische database- en middleware-services die een hoge mate van fouttolerantie en disaster recovery vereisen. Deze mogelijkheden werden vroeger op maat voor iedere applicatie geconfigureerd. Cloud maakt het mogelijk die eigenschappen binnen de servicedefinitie onder te brengen, zodat organisaties de cloud zonder concessies kunnen omarmen. Met de nieuwste versie van Oracle Enterprise Manager 12c biedt Oracle klanten een out-of-the-box ervaring voor het leveren van krachtige cloudservices voor databases en applicaties.”
 • “Sinds de oprichting loopt Oracle voorop in innovatieve, schaalbare en krachtige bedrijfsoplossingen. Met het uitbrengen van deze versie van Oracle Enterprise Manager breiden we ons leiderschap uit door het leveren van grootzakelijke mogelijkheden voor het plannen, leveren en beheren van private clouds. Wij noemen dit ‘zero-to-cloud – accelerated’. Deze uitbreidingen helpen onze klanten om de adoptie van de cloud te versnellen en zich voor te bereiden op de volgende generatie self-service-IT”, zegt Prakash Ramamurthy, senior vicepresident Systems en Cloud Management bij Oracle.
Meer bronnen
Contact
Gijs van Beek

LVTPR
Office: +31 30 65 65 070
Email: oracle@lvtpr.nl

Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Oracle Benelux
Office: +31 30 6699126
Mobile: +31 6 2710 6264
Email: ria.lagerweij@oracle.com

Volg Oracle Nederland op Twitter:@Oracle_NL
en word lid van de LinkedIn groep Oracle Nederland

Over Oracle
Oracle combineert hardware en software in een oplossing voor zowel de cloud als uw datacenter. Voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL), bezoek www.oracle.com.

Handelsmerk

Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of zijn dochterondernemingen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.
Tags  
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Oracle  
Onderzoek: IT Professionals maken zich meer zorgen over Corporate Security dan over IT-veiligheid thuis

8x8 selecteert Oracle als Cloud Platform voor veilige online vergaderservice

Zoom selecteert Oracle als cloudinfrastructuurprovider voor zijn belangrijkste online vergaderservice
Zoom verwelkomt Velchamy Sankarlingam als President of Product and Engineering

Red Hat brengt Java naar Kubernetes met Quarkus: een volledig ondersteunde runtime voor cloud-native development

Aruba breidt Instant On-portfolio uit ter ondersteuning continuïteit kleine organisaties

Lubbers De Jong versterkt managementteam met Gijs Toxopeus en Isrid van Geuns

Leiders in voertuigtelematica Geotab en Webfleet Solutions introduceren een gezamenlijk ontwikkeld Commercial Mobility Recovery Dashboard

Schoevers ziet vraag naar Virtual Assistants flink stijgen

Yellowtail en IFS breiden partnership uit om EOI-mogelijkheden voor klanten sterk te vergroten

Drie kwart van de Nederlanders twijfelt aan betrouwbaarheid online informatie over financiële producten

Milšped Group kiest Shippeo om klanten tegemoet te komen in vraag naar real-time transport visibility

Iemand thuis bij pakketbezorging? Nóg belangrijker tijdens de coronacrisis

ConnectWise IT Nation Explore gaat virtueel

SentinelOne breidt opnieuw uit

Trend Micro onderzoek constateert gebrek aan vertrouwen binnen de cybercriminele onderwereld
Talking Bikes: Siemens Mobility maakt fietsers digitaal zichtbaar

Nieuwe softwareomgeving voor financiële dienstverlener SKG

Johnny Pronk aangesteld als key accountmanager bij Renewd

Pure biedt flexibiliteit en keuzevrijheid aan klanten die een weg moeten vinden in de uitdagende omgeving van vandaag

Greenhouse verdubbelt capaciteit datacenter Naaldwijk en benoemt Chief Commercial Officer

Uptime datacenter BIT cruciaal voor kwaliteit van diensten Missing Piece

Sharp introduceert stijlvol zwart PV-zonnepaneel met half-cut-cellen

commercetools erkend om B2B-commerce

Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Razer Gigantus V2 – go big or go home

F5 maakt Tom Fountain topman voor wereldwijde services en strategie

Nakko becomes Notificare partner

Scale-up Gymeyes lanceert bestelkiosk voor horeca

Vanaf 1 juni reserveren bij cafés en terrassen met nieuwe app

Cybereason sluit samenwerking met Pinewood om slagkracht in Nederland te vergroten

GitLab breidt functionaliteiten van DevSecOps-platform uit met release 13.0

VMware introduceert tweede generatie van VMware Cloud on Dell EMC

CM.com takes Conversational Commerce to the next level through the acquisition of leading Conversational AI provider CX Company

Verdwijnen DWDD doet literatuurwereld veel pijn
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2183 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Oracle contact  

Logo Oracle

  030 - 669 9000
  infomail_nl@oracle.com
  www.oracle.nl
Oracle sociaal  


Oracle tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Logo Greenhouse Datacenters
Logo BIT
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo commercetools
Logo Toshiba
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88466 persberichten
- 5694 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8078 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl