www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1987 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Oracle lanceert nieuwste versie van Oracle Enterprise Manager 12c

Uitgebreide servicecatalogus voor Database- en Middleware-as-a-Service; database- en middleware-beheer helpt bij adoptie van grootschalige private clouds

Nieuwssamenvatting


IT-organisaties omarmen private clouds als een opstap naar een businessgedreven IT op basis van selfservice. Succesvolle implementaties zijn afhankelijk van de mogelijkheden om cloudservices op grote schaal efficiënt te implementeren en beheren. Het beschikken over een complete cloudmanagementoplossing die in de hele technologie-stack is geïntegreerd, is een fundamentele eis voor de IT-afdeling. Oracle Enterprise Manager 12c versie 4 voldoet aan die eis en helpt bedrijven meer agile en responsiever te zijn, terwijl ze kosten, complexiteit en risico’s terugdringen.

Nieuwsfeiten
 • Oracle Enterprise Manager 12c versie 4 is per direct leverbaar en stelt organisaties in staat om snel grootschalige private clouds op basis van Oracle-technologie in te zetten.
 • Nieuwe mogelijkheden zorgen voor geavanceerd beheer van de technologiestack, veilig databasebeheer en enterprise-servicegovernance. Oracle-klanten maximaliseren zo de prestaties van hun databases en applicaties en stimuleren innovatie door de inzet van selfservice-IT-platforms.
 • De uitbreidingen zijn het gevolg van klantfeedback en het groeiende Oracle Enterprise Manager Ecosysteem, dat bestaat uit meer dan 750 gespecialiseerde Oracle PartnerNetwork-partners. Oracle en zijn partners en klanten bouwden meer dan 140 plug-ins en connectors voor Oracle Enterprise Manager.
Automatisering voor brede clouddiensten
 • Oracle Enterprise Manager 12c versie 4 voorziet in snelle, bedrijfsbrede adoptie van database-, middleware- en infrastructuurdiensten in een private cloud, op basis van een uitgebreide API-servicecatalogus.
 • De versie kent ‘push button’-provisioning van complete omgevingen zoals SOA en Oracle Active Data Guard, en snelle data-cloning voor het snel inzetten en testen van bedrijfsapplicaties.
 • Out-of-the-box-mogelijkheden voor het detecteren van data- en configuratiekwetsbaarheden zorgen voor uitgebreide cloudgovernance en meer operationele controle dankzij een flexibel en uitbreidbaar showback-mechanisme.
Uitgebreid databasebeheer
 • Een nieuw performance-warehouse voorziet in voorspellende databasediagnostiek en trendanalyse en helpt bij het vaststellen van databaseproblemen nog voor deze zich voordoen.
 • Nieuwe grootzakelijke data-governance-mogelijkheden versterken de beveiliging door het systematisch ontdekken en beschermen van gevoelige data.
 • Stapsgewijze orkestratie van upgrades met de mogelijkheid om wijzigingen ongedaan te maken door rollback zorgen voor een snellere adoptie van Oracle Database 12c.
Uitgebreid Fusion-middleware-beheer
 • Een nieuw, geconsolideerd beeld van Oracle Fusion Middleware 12c -implementaties met een geleide beheermogelijkheid stelt beheerders in staat om best management practices toe te passen op verschillende middleware-omgevingen en om performanceproblemen snel vast te stellen.
 • Een Java VM Diagnostics-as-a-Service-mogelijkheid voorziet in controleerbare toegang tot diagnostische data voor IT-personeel van verschillende disciplines. Daarmee zijn DevOps-problemen sneller op te lossen en de prestaties te optimaliseren.
 • Nieuwe, geautomatiseerde provisioning voor SOA stelt middleware-beheerders in staat om SOA grootschalig en gemakkelijk te provisionen.
Superieur grootzakelijk beheer
 • Private rollen en voorkeursinloggegevens zijn toegevoegd aan Oracle Enterprise Manager. Zij bieden fijnmazige beveiliging voor organisaties met complexe toegangscontrole-eisen.
 • Ondersteuning van de nieuwste SNMP v3 protocol-standaard, die encryptie omvat, zorgt voor meer veiligheid in heterogene omgevingen.
 • ‘Smart monitoring’ past zich aan aan wijzigingen in de omgeving en voegt zelf-managementmogelijkheden toe aan Oracle Enterprise Manager, zodat de oplossing optimaal presteert en minder supervisie nodig heeft.
 • Een nieuwe beveiligingsconsole biedt een single point of control voor het beveiligingsbeheer van Oracle Enterprise Manager-omgevingen.
Quotes
 • “Het meest recente CloudTrack-onderzoek van IDC laat zien dat de meeste bedrijven van plan zijn om de komende drie jaar hybride-cloudarchitecturen in gebruik te nemen”, zegt Mary Johnston Turner, Research Vice President, Enterprise System Management Software bij IDC. “Deze organisaties hebben het voornemen om een brede reeks van workloads in de cloudomgevingen onder te brengen, waaronder bedrijfskritische database- en middleware-services die een hoge mate van fouttolerantie en disaster recovery vereisen. Deze mogelijkheden werden vroeger op maat voor iedere applicatie geconfigureerd. Cloud maakt het mogelijk die eigenschappen binnen de servicedefinitie onder te brengen, zodat organisaties de cloud zonder concessies kunnen omarmen. Met de nieuwste versie van Oracle Enterprise Manager 12c biedt Oracle klanten een out-of-the-box ervaring voor het leveren van krachtige cloudservices voor databases en applicaties.”
 • “Sinds de oprichting loopt Oracle voorop in innovatieve, schaalbare en krachtige bedrijfsoplossingen. Met het uitbrengen van deze versie van Oracle Enterprise Manager breiden we ons leiderschap uit door het leveren van grootzakelijke mogelijkheden voor het plannen, leveren en beheren van private clouds. Wij noemen dit ‘zero-to-cloud – accelerated’. Deze uitbreidingen helpen onze klanten om de adoptie van de cloud te versnellen en zich voor te bereiden op de volgende generatie self-service-IT”, zegt Prakash Ramamurthy, senior vicepresident Systems en Cloud Management bij Oracle.
Meer bronnen
Contact
Gijs van Beek

LVTPR
Office: +31 30 65 65 070
Email: oracle@lvtpr.nl

Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Oracle Benelux
Office: +31 30 6699126
Mobile: +31 6 2710 6264
Email: ria.lagerweij@oracle.com

Volg Oracle Nederland op Twitter:@Oracle_NL
en word lid van de LinkedIn groep Oracle Nederland

Over Oracle
Oracle combineert hardware en software in een oplossing voor zowel de cloud als uw datacenter. Voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL), bezoek www.oracle.com.

Handelsmerk

Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of zijn dochterondernemingen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.
Tags bij dit bericht  
Eerder van Oracle  
17 jan 2019 Rabobank wint Business Rules Excellence Award voor Risk Detection Assessment

16 jan 2019 Eno kiest voor Oracle Health Insurance Back Office

12 dec 2018 Oracle biedt developers nieuwe cloud-native oplossing
Persberichten van dinsdag 12 november 2019  
ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

NEG-ITSolutions, HP Gold Services Partner of the Year

Nieuwe devolo Magic 2 LAN triple: snelste Powerline-adapter met drie Gigabit LAN-poorten

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

Cisco Meraki vereenvoudigt netwerkbeveiliging voor het mkb

Pure Storage versterkt innovatiecommitment met opening R&D-faciliteit in Praag

Global Knowledge neemt Hodac Training B.V. over

Team Dimension Data wordt NTT Pro Cycling

Sitecore presenteert SaaS-strategie en kondigt op Symposium 2019 updates aan voor Experience Platform en Content Hub

Women in the Boardroom-rapport: vrouwen nemen slechts 16,9 procent van bestuursfuncties wereldwijd in

Hilversum klaar voor Gigabit-internet
TD/OMS and Gravity “Milestone 1” Enhancements Streamline Efficiency and Advance Application Development Potential for Remain Software Customers

Nederlandse bedrijven laten kantoormedewerkers massaal thuiswerken, maar nog niet de helft heeft hiervoor een protocol

SER Group voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Challenger in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms

Zyxel’s visuele dreigingsanalyseservice vereenvoudigt complexe en tijdrovende monitoring van bedrijfsnetwerken

Zircon Corporation verstevigt marktpositie door uitbreiding sales team in Europa

Liquidware innoveert workplace management met nieuwe versie Stratusphere

Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging, onderdeel van de AIVD bestempelt beveiligingswaarde Fox Crypto DataDiode als ‘ZEER GEHEIM’

Snellere cloud-innovatie dankzij strategische samenwerking F5 en Amazon Web Services

Singles’ Day: dag van de meeste online aankopen wereldwijd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1987 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Oracle contact  
Logo Oracle
  030 - 669 9000
  infomail_nl@oracle.com
  www.oracle.nl
Oracle sociaal  
Oracle tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo devolo
Logo myBrand
Logo Cisco
Logo Pure Storage
Logo NTT Ltd.
Logo Sitecore
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Logo Zircon
Logo Liquidware
Logo Fox-IT
Logo Cisco
Logo AvePoint
Logo Veeam Software
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87054 persberichten
- 5549 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6624 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com